Προς το περιεχόμενο

κριτικη-αξιολογηση στο google

georgeγ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους 

Όσον αφορά για τις κριτικές της Google δεν κατεβαίνουν δεν διαγράφονται από κανέναν ούτε η Google δεν μπορεί να κατεβάσει την κριτική σου εκτός και αν υπάρχει παράβαση στους κανόνες ποιότητας. 
Ο μόνος που μπορεί να διαγράψει την κριτική είναι αυτός που την έγραψε 
Σίγουρα με την υποβολή μιας κριτικής περνάει από ένα αυτόματο τρόπο αξιολόγησης κι αν δεν υπάρχει απόφαση τότε την βλέπει ένας εκπρόσωπος όποιος την κρίνει 
Άρα ανάλογα με τι έχεις γράψει υπάρχει και ο χρόνος πού θα τη δεις δημόσια στο επαγγελματικό προφίλ στο οποίο Έκανες κριτική 
Θεωρώ μακράν τις πιο αξιόπιστες κριτικές είναι της google 
Αν κάποιος θεώρηση ότι θίγεται μπορεί να απευθυνθεί σε ανάλογους δικηγόρους που ασχολούνται με τις κριτικές των επιχειρήσεων στα social media όπως και στις κριτικές Google. 

Πάντως όπως και να χει αν Είχες δίκιο θα το βρεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ldpssavvas είπε

Θεωρώ μακράν τις πιο αξιόπιστες κριτικές είναι της google 

Οι κριτικές στο facebook για παράδειγμα, σβήνονται ποιο εύκολα απ ότι στο Google?

Επεξ/σία από Candela

18 ώρες πριν, Candela είπε

Οι κριτικές στο facebook για παράδειγμα, σβήνονται ποιο εύκολα απ ότι στο Google?

Η απάντηση είναι ότι έγραψα για τις κριτικές Google 
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι μία κριτική την κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ένα λογαριασμό είτε στην Google Είτε στο Facebook μόνο αυτός μπορεί να τη διαγράψει εκτός κι αν έχει παραβεί τους κανόνες ποιότητας της Google και του Facebook οπότε αυτόματα διαγράφεται από αυτές τις πλατφόρμες.

Εάν η κριτική είναι με δόλο τοποθετημένη για μία επιχείρηση ενώ δεν παραβαίνει τους κανόνες ποιότητας τότε η λύση είναι οι δικηγόροι πού ασχολούνται για αυτές τις ηλεκτρονικές κριτικές που γίνονται στο Internet. 
Μέχρι τώρα από ότι γνωρίζω καμία δεν έχει φτάσει δικαστικά. Επαναλαμβάνω από όσο γνωρίζω εγώ

• Thanks 1

• 8 μήνες μετά...

Ίδια περίπτωση με τον φίλο κ με εμένα. Μου έχουν γράψει αξιολόγηση δύο πελάτες μου στο my business και οι αξιολογήσεις αυτές δεν φαίνονται δημόσια αλλά στο προφίλ των πελατών όταν συνδέονται φαίνονται κανονικά. Τι θα μπορούσε να εμποδίζει την δημόσια εμφάνιση των αξολογησεων?

• Like 1

19 ώρες πριν, hektor76 είπε

Ίδια περίπτωση με τον φίλο κ με εμένα. Μου έχουν γράψει αξιολόγηση δύο πελάτες μου στο my business και οι αξιολογήσεις αυτές δεν φαίνονται δημόσια αλλά στο προφίλ των πελατών όταν συνδέονται φαίνονται κανονικά. Τι θα μπορούσε να εμποδίζει την δημόσια εμφάνιση των αξολογησεων?

Οι αξιολογήσεις που γράφουν οι δύο πελάτες σου σε άλλες επιχειρήσεις πάλι δεν φαίνονται δημόσια?

Φαίνονται κανονικά άλλες αξιολογήσεις που κάνουν...απλός κ σε αυτούς έκανε εντύπωση που τους είπα ότι δεν φαίνονται δημόσια ...ούτε αυτοί τις βλέπουν... μόνο όταν συνδέονται τις βλέπουν....κάτι σαν να τις έκρυψε η google 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, hektor76 είπε

Φαίνονται κανονικά άλλες αξιολογήσεις που κάνουν...απλός κ σε αυτούς έκανε εντύπωση που τους είπα ότι δεν φαίνονται δημόσια ...ούτε αυτοί τις βλέπουν... μόνο όταν συνδέονται τις βλέπουν....κάτι σαν να τις έκρυψε η google 

Αν τις σβήσουν και τις ξαναγράψουν, και μετά από 3-4 λεπτά μπουν ανώνυμα χωρίς να είναι συνδεδεμένοι πάλι δεν εμφανίζονται?  Ή παύουν να εμφανίζονται δημόσια μετά από κάποιες ώρες ή ημέρες? 

Επεξ/σία από Candela

46 λεπτά πριν, Candela είπε

Αν τις σβήσουν και τις ξαναγράψουν, και μετά από 3-4 λεπτά μπουν ανώνυμα χωρίς να είναι συνδεδεμένοι πάλι δεν εμφανίζονται?  Ή παύουν να εμφανίζονται δημόσια μετά από κάποιες ώρες ή ημέρες? 

Δεν εμφανίζονται καθόλου δημόσια. Το δοκίμασαν κ αυτό δλδ τις έσβησαν κ τις ξαναγραψαν απ την αρχή αλλά τπτ. Σαν να τις κρύβει η google ...οταν συνδέονται τις βλέπουν κανονικά μόνο αυτοί αλλά οι αξιολογήσεις δε προστιθονται στο γενικό σύνολο...αντε βγάλε άκρη..

• Like 2

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα...το ιδιο ακριβως συνεβει και σε μενα μολις τωρα...με 120 αξιολογησεις που φαινονται κανονικα απο παντου,πριν 2 μηνες εκανα σε ενα φωτογραφο,και προχθες που μιλησαμε τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν την βλεπει..!!!

πηγα απ το γραφειο του...την εσβισα....την ξανα ανεβασα...τπτ....15 φορες πανω - κατω...τα ιδια...τι να κανω αλλο????

Επεξ/σία από deukaleionas
  • Sad 1

41 λεπτά πριν, deukaleionas είπε

παιδια καλησπερα...το ιδιο ακριβως συνεβει και σε μενα μολις τωρα...με 120 αξιολογησεις που φαινονται κανονικα απο παντου,πριν 2 μηνες εκανα σε ενα φωτογραφο,και προχθες που μιλησαμε τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν την βλεπει..!!!

πηγα απ το γραφειο του...την εσβισα....την ξανα ανεβασα...τπτ....15 φορες πανω - κατω...τα ιδια...τι να κανω αλλο????

Δεν φαινονται ολων οι κριτικες πχ αν εισαι νεος στο google ή εχεις λιγες κριτικες, εξαλλου σου στελνει εμαιλ και σου λεει η κριτικη σας ειναι υπο έλεγχο και δεν εμφανίζεται.

Μονο αν είσαι " Τοπικός οδηγός" ανεβαίνουν άμεσα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στο youtube για ένα διάστημα είχε πρόβλημα με τα σχόλια και δεν εμφανιζόντουσαν όταν έμπαινες στα βίντεο αποσυνδεμένος από τον λογαριασμό. Αλλά μετά διορθώθηκε από μόνο του χωρίς να σβήσεις και να ξαναγράψεις το ίδιο σχόλιο.

Επεξ/σία από Candela
  • Like 1

Κριτική Google, μπορείς να σβήσεις, αρκεί να είναι κακόβουλη, και να εμπίπτει στις κατηγορίες που αναφέρει η Google. 

Αναφέρεις την κριτική που θέλεις να αφαιρεθεί, και αναφέρεις και τους λόγους. Αν είναι στα ελληνικά η κριτική καλό θα ήταν να μεταφράσετε και την αρνητική κριτική στα αγγλικά καθώς και τα σχόλια της αναφοράς σας.

Αν τελικά δεν αφαιρεθεί, έχετε δικαίωμα να κάνετε ένσταση, απλά θα πρέπει να αναφέρετε παραπάνω από έναν λόγους για να αφαιρεθεί η κριτική και φυσικά να είστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται. Βάλτε και ένα τηλέφωνο για περαιτέρω διευκρινίσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...