Προς το περιεχόμενο

κριτικη-αξιολογηση στο google

georgeγ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, mclein² είπε

μιλαμε για τη google εδω, ο τιτλος : "κριτικη-αξιολογηση στο google" σε περιπτωση που δεν εχεις αντιληφθει.

ο συναδελφος δεν εχει αποδειξεις. απαντησα στο επομενο τριλεπτο στην αξιολογηση απ'τη στιγμη που ανεβηκε και το ειδαμε (αργοτερα) αναλυτικα με τον υπευθυνο της google.

επισης, παρολο που "παρανομει" σε ενα απο τα τρια σκελη της αξιολογησης, ο υπευθυνος της google ξανα-λεω αρνηθηκε κατηγορηματικα να κατεβασει την αξιολογηση ως δυσφημιση. 

οι απαντησεις στο γιατι, ηταν 3 : γιατι μπορουμε ως google, γιατι εχετε 280 5στερες, γιατι εχετε απαντησει ηδη πολυ ομορφα και περιεκτικα με 5 προτασεις στην 1 προταση που αφορα την αξιολογηση του.

επισης, ισχυει οτι μπορουν να μπουν 200 και να σε βαζουν μοναστερα και να μη μπορεις να κανεις τιποτα. εφοσον ειναι απο διαφορετικες IP η google για το μαγαζακι του κυρ-θοδωρα δεν μπορει να κανει τιποτα. δατς λάιφ απαντα ! (εφτασα μεχρι τηλεφωνικη επικοινωνια με ελληνα ξανα-λεω σε περιπτωση που δεν αντιλαμβανεσαι οτι το εχω ψαξει μεχρι θανατου)!

αυτα ειχα να πω και σε χαιρετω. το θεμα με τη google δεν το κατεχεις οπως δεν κατεχω κι εγω τις αλλες πλατφορμες που αναφερεις !

φιλικα και παντα 5αστερος !

και εγω ηθελα να επικοινωνησω με τη google για μια κριτικη που μου εκαναν αλλα δε βρηκα κανενα τροπο επικοινωνιας, μπορεις να μου πεις με ποιον τροπο επικοινωνησες μαζι τους? Βρηκες καποιο τηλεφωνο? Αν μπορεις πες μου με ενδιαφερει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περνάς έξω από μαγαζί και σου πεταει notification για κριτικες τελος του μηνα  .  Και στο tripadvisor που βλεπει τι βλεπεις και σου στελνει διαφημιστικα . Αφηνεις ενα μοναστερο στο λεπτο και μετα ο αλλος πρεπει να παιδευεται στα π@στο "service" τους για μερες fuck logic . Και εμενα φιλοι μου ειπαν για πολυ καλες κριτικες που εχουν αφησει και δε τις βλεπουν μια  5στερη την ειδα  next year  τη κατεβασαν γιατι εγραφαν με φουλ ονοματεπωνυμα  και οχι στυλ "trelhtsouknida 89" . Μηπως θελουν λεφτα για να σου αφηνουν τις καλες  ; 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

11 ώρες πριν, marios1515 είπε

και εγω ηθελα να επικοινωνησω με τη google για μια κριτικη που μου εκαναν αλλα δε βρηκα κανενα τροπο επικοινωνιας, μπορεις να μου πεις με ποιον τροπο επικοινωνησες μαζι τους? Βρηκες καποιο τηλεφωνο? Αν μπορεις πες μου με ενδιαφερει

ξεκινας με μειλ, ζητας να αξιολογηθουν οι αξιολογησεις του μαγαζιου σου. εκει σταματανε τα αυτοματοποιημενα μειλ & αρχιζουν τα προσωπικα με καποιον αντιπροσωπο της περιοχης σου, εαν σε 5-6 μειλ δε βγαζετε ακρη, σε καλουν ωρα & ημερα που σε βολευει για να το συζητησετε και να λυθει το προβλημα σου.

αξιολογηση για να κατεβει πρεπει να περιεχει : θρησκειες, πολιτικα, υβρεις & απειλες / εαν υφισταται καποιο αλλο θεμα, ακομη και ανταγωνισμου δε θα κατεβει η αξιολογηση αλλα θα συνταξετε μαζι με τον αντιπροσωπο (εαν δε μπορεις μονος) μια απαντηση η οποια θα απαντα σε οποιοδηποτε κομματι θεωρεις οτι εχεις αδικηθει.

12 ώρες πριν, Curi0us είπε

Μιλάμε για κριτική που φαινόταν κανονικά πάνω κάτω 1μιση μήνα και μετά εξαφανίστηκε. Και επειδή η επιχείρηση δεν είχε πολλές κριτικές γενικά,  δεν υπάρχει και περίπτωση απλά να μη την είδα ότι υπάρχει ακόμα. Οπότε προφανώς σβήστηκε. Αλλιώς η δε θα φαινόταν απ' την αρχή ή θα είχαν κρυφτεί κι άλλες. Δε θεωρώ λογικό από τις 34 κριτικές (ήταν 32, όταν έκανα κι εγώ  έγιναν 33 και 34 με μια που έγινε μετά τη δική μου) να χαθεί λόγω σφαλματος η δική μου μονο, που ήταν αρνητική και είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα "χρήσιμο"  από τις υπολοιπες και να φαίνεται ότι υπάρχουν 33 κριτικές.  Να σημειώσω πως ήταν δημοσιευμένη με το όνομα μου κανονικά και φαίνεται ότι έχω κάνει κι άλλες κριτικές, δεν ήταν η πρώτη, για να θεωρηθεί fake. Δε λέω ότι κάποιος από τη googleτβν είδε και είπε "Α θα τη σβήσω", λογικά η επιχείρηση ζήτησε να αφαιρεθεί.

επαναλαμβανω και αρχιζω να νιωθω ηλιθιος.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ - ΕΙΤΕ 1 *, ΕΙΤΕ 10 *.

σφαλμα της γουγλε μπορει να ειναι, σφαλμα του λογαριασμου του χρηστη μπορει να ειναι, αδικη μπορει να ειναι κ μεχρι κ ο θεος να γραψει αξιολογηση...

Η ΓΟΥΓΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΡ1 & ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

τελος, μην προσπαθειτε να μπειτε με το ελληνικο μυαλο σας στο γουγλε. αφηστε τις θεωριες συνωμοσιας για πουθενα αλλου.

ουτε μπραβιλικια, ουτε μηνυσεις, ουτε απειλες, ουτε τιποτα δεν περναει στη γουγλε.

• Like 4
  • Thanks 1

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σχόλια στο youtube μπορεί να τα σβήσει μόνο το youtube, ή οποιοσδήποτε με κάποια εφαρμογή?Υπάρχει κάποια εφαρμογή που σβήνει τα σχόλια στο youtube, και μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε?

Επεξ/σία από Candela

1 ώρα πριν, Candela είπε

Τα σχόλια στο youtube μπορεί να τα σβήσει μόνο το youtube, ή οποιοσδήποτε με κάποια εφαρμογή?Υπάρχει κάποια εφαρμογή που σβήνει τα σχόλια στο youtube, και μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε?

Διαγράφεις το βίντεο και το ξανά ανεβάζεις 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Διαγράφεις το βίντεο και το ξανά ανεβάζεις 😄

Έτσι σβήνονται όλα τα σχόλια στο βίντεο εγώ ρώτησα πως σβήνεται μόνο ένα σχόλιο

Επεξ/σία από Candela

1 ώρα πριν, Candela είπε

Έτσι σβήνονται όλα τα σχόλια στο βίντεο εγώ ρώτησα πως σβήνεται μόνο ένα σχόλιο

Αν είσαι ο διαχειριστής του λογαριασμού που έχει ανεβάσει το βίντεο, σβήνεις ό,τι ώρα θέλεις όποιο σχόλιο θέλεις.

Αν είσαι επισκέπτης, μπορείς να κάνεις αναφορά.

• Thanks 1

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα,

Εμένα πάλι μου έχει τύχει πελάτες μου να μου έχουν αφήσει κριτικές να τις βλέπω κανονικά για 1-2 ημέρες και μετά να εξαφανίζονται, αλλά οι ίδιοι να τις βλέπουν μόνο όταν συνδέονται στο λογαριασμό τους. Επίσης, μου έχουν βάλει ψευδής κριτικές να έχω κάνει κινήσεις για να αφαιρεθούν αλλά δεν τις κατεβάζουν.

Στις 21/3/2021 στις 6:40 ΜΜ, eleni.electronics είπε

Εμένα πάλι μου έχει τύχει πελάτες μου να μου έχουν αφήσει κριτικές να τις βλέπω κανονικά για 1-2 ημέρες και μετά να εξαφανίζονται, αλλά οι ίδιοι να τις βλέπουν μόνο όταν συνδέονται στο λογαριασμό τους.

Λογικά κάποιο σφάλμα θα είναι

• 1 μήνα μετά...

Τώρα το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι μου αφήνουν πελάτες μου κρητική εμφανίζονται από λίγες ώρες ή λίγες μέρες και μετά διαγράφονται χωρίς να τις έχουν διαγράψει οι ίδιοι.

Στις 28/4/2021 στις 10:16 ΜΜ, eleni.electronics είπε

Τώρα το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι μου αφήνουν πελάτες μου κρητική εμφανίζονται από λίγες ώρες ή λίγες μέρες και μετά διαγράφονται χωρίς να τις έχουν διαγράψει οι ίδιοι.

Εγώ πάλι πριν ένα χρόνο έγραφα κριτικές στο Google και αμέσως μετά δεν μπορούσαν να εμφανιστούν δημόσια. Αλλά το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του μετά από ένα περίπου μήνα, και οι ίδιες κριτικές εμφανίστηκαν δημόσια (αφού όμως τις διέγραψα και τις ξαναέγραψα)

• 6 μήνες μετά...

Καλημέρα. Κάποιες αξιολογήσεις που γράφω στο Google για ορισμένες κατηγορίες δεν εμφανίζονται δημόσια, ενώ για κάποιες άλλες εμφανίζονται. Όταν γράφω πχ αξιολογήσεις για κατηγορίες "Γραφείο Επιχείρησης" δεν εμφανίζονται καθόλου, ενώ όταν γράφω αξιολόγηση για κατηγορία " Βενζινάδικα" φαίνονται δημόσια κανονικά. 

Το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε στις αρχές της πανδημίας από πέρυσι τον Απρίλιο. Είχα διαβάσει κάπου ότι έχει να κάνει με μειωμένο προσωπικό στην Google λόγω της πανδημίας. Ισχύει κάτι τέτοιο? Τι ακριβώς φταίει? Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου?

39 λεπτά πριν, Candela είπε

Καλημέρα. Κάποιες αξιολογήσεις που γράφω στο Google για ορισμένες κατηγορίες δεν εμφανίζονται δημόσια, ενώ για κάποιες άλλες εμφανίζονται. Όταν γράφω πχ αξιολογήσεις για κατηγορίες "Γραφείο Επιχείρησης" δεν εμφανίζονται καθόλου, ενώ όταν γράφω αξιολόγηση για κατηγορία " Βενζινάδικα" φαίνονται δημόσια κανονικά. 

Το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε στις αρχές της πανδημίας από πέρυσι τον Απρίλιο. Είχα διαβάσει κάπου ότι έχει να κάνει με μειωμένο προσωπικό στην Google λόγω της πανδημίας. Ισχύει κάτι τέτοιο? Τι ακριβώς φταίει? Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου?

Γιατί είναι αυτό πρόβλημα για εσένα;

19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί είναι αυτό πρόβλημα για εσένα;

Σαφώς και δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Απλώς ρώτησα αν υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...