mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Εφόσον υπάρχει τρόπος να βγάλει fake την αξιολόγηση τότε γιατί συνεχίζουμε να λέμε ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλει ; πχ 100 αρνητικές ( γιατί τις 100 θετικές να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα τις ελέγξει ) έχω δει ξενοδοχεία που έχουν θετικές από άτομα που πήγαν και έμεινα μόνο εκεί και δεν έκανα τίποτα άλλο ( ουυυυ ) εκεί θέλει και λίγο σκέψη τι ισχύει και πως. Oι Μόνοι τρόποι να περάσει μια αξιολόγηση αρνητική είναι : α. την δέχεται το μαγαζί επειδή μπορεί να αποδειχθεί ( μέσο απόδειξης ή φωτογραφίας ότι αυτά που λες και ισχύουν κι όλας) για αυτό είπα για ηθική των μαγαζιών! β. δεν γνωρίζει το net ή δεν ασχολήθηκε ο ιδιοκτήτης να δει τι λέγονται για αυτόν . ( οπότε οτιδήποτε μπορεί να γραφτεί για αυτόν εκτός από υβριστικά σχόλια του στιλ είναι χάλια μην πάτε! ) το οποίο δεν ξέρουμε αν είναι αληθής! γ. είναι πίτα σε ίδιες ακριβός αρνητικές οπότε δεν μπορεί να είναι όλες ψεύτικες . Μην σας κάνει εντύπωση το ξανά λέω , ότι κάποιος που έχει μαγαζί μπορεί να έχει κάνει λάθος αλλά μην γουστάρει να εκτεθεί ! και να γνωρίζει τον τρόπο να αφαιρέσει κάτι αρνητικό για αυτόν . ( ακόμα και αν αυτό είναι ανήθικο από μέρους του ) . Δεν είναι όλες οι αξιολογήσεις πήγα και έφαγα και βρήκα μια τρίχα ! υπάρχουν και χειρότερα από αυτό , που δεν τρως καν και άρα δεν έχει και απόδειξη ότι όλα αυτά έγιναν ! εκτός από φωτογραφίες και video (αν έχεις ) . επιμενεις κ ομολογω οτι δεν ηθελα να το γραψω αλλα εισαι ανιδεος. στο google ΔΕΝ κατεβαινουν οι αξιολογησεις. το ποσοστο για να κατεβει ειναι 1 προς 10.000.000. τελος. βαριεμαι να ψαχνω τη συνομιλια με τον αντιπροσωπο/υπευθυνο της google για το γεωγραφικο διαμερισμα που ανηκω. ακομη και αποδεδειγμενη αξιολογηση απο τον ιδιοκτητη ανταγωνιστικου καταστηματος με αναφορα στο δικο του μαγαζι (ως καλυτερο, φθηνοτερο, εξυπηρετικοτατο), ειναι ακομη εκει τα 3 αστερια που μου αφησε και μου χαλανε τη μοστρα ! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από mclein² 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, mclein² είπε επιμενεις κ ομολογω οτι δεν ηθελα να το γραψω αλλα εισαι ανιδεος. στο google ΔΕΝ κατεβαινουν οι αξιολογησεις. το ποσοστο για να κατεβει ειναι 1 προς 10.000.000. τελος. βαριεμαι να ψαχνω τη συνομιλια με τον αντιπροσωπο/υπευθυνο της google για το γεωγραφικο διαμμερισμα που ανηκω. ακομη και αποδεδειγμενη αξιολογηση απο τον ιδιοκτητη ανταγωνιστικου καταστηματος με αναφορα στο δικο του μαγαζι (ως καλυτερο, φθηνοτερο, εξυπηρετικοτατο), ειναι ακομη εκει τα 3 αστερια που μου αφησε και μου χαλανε τη μοστρα ! Μίλα καλύτερα!!!! Για να μην αρχίσουμε άσχημα. ΥΓ. σου πέρασε από το μυαλό ότι ο άλλος καταστηματάρχης έχει αποδείξεις για αυτό που λέει ; ( και έτσι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό έμεινε κι όλας ). Τι ήθελες δλδ να μπαίνεις και να λες δεν ισχύει αυτό και να κατεβαίνει σε ένα βράδυ . ή να ξεκινάει μια ομάδα να σε μαυρίζει από το πουθενά και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα (έχεις και μαγαζί και τα λες αυτά!) Είπα και πάνω για τον google δεν έχω αντίστοιχη περίπτωση αλλά έχω για το skroutz που άλλαξα αρνητική σε θετική! (μετά από καιρό και με κόπο αλλά έγινε) και σε tripadvisor που την έγραψα 3 φορές για να μείνει ( στο τέλος). Η πολιτική που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα αλλάζει ίδια θα είναι! και στο λέω ξανά δεν ξέρει τι προβλέπετε για συκοφαντία ..ψάξε μια τον ποινικό κωδικά και μετά έλα ξανά να μου πεις ότι θα βάλεις μια ομάδα να ρίχνει μαύρο κάπου!) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από maxdore217 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, maxdore217 said: Μίλα καλύτερα!!!! Για να μην αρχίσουμε άσχημα. ΥΓ. σου πέρασε από το μυαλό ότι ο άλλος καταστηματάρχης έχει αποδείξεις για αυτό που λέει ; ( και έτσι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό έμεινε κι όλας ). Τι ήθελες δλδ να μπαίνεις και να λες δεν ισχύει αυτό και να κατεβαίνει σε ένα βράδυ . ή να ξεκινάει μια ομάδα να σε μαυρίζει από το πουθενά και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα ( έχεις και μαγαζί πανάθεμα σε ). Είπα και πάνω για τον google δεν έχω αντίστοιχη περίπτωση αλλά έχω για το skroutz που άλλαξα αρνητική σε θετική! (με κόπο αλλά έγινε) και σε tripadvisor. Η πολιτική που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα αλλάζει ίδια θα είναι! και στο λέω ξανά δεν ξέρει τι προβλέπετε για συκοφαντία ..ψάξε μια τον ποινικό κωδικά και μετά έλα ξανά να μου πεις ότι θα βάλεις μια ομάδα να ρίχνει μαύρο κάπου! ) μιλαμε για τη google εδω, ο τιτλος : "κριτικη-αξιολογηση στο google" σε περιπτωση που δεν εχεις αντιληφθει. ο συναδελφος δεν εχει αποδειξεις. απαντησα στο επομενο τριλεπτο στην αξιολογηση απ'τη στιγμη που ανεβηκε και το ειδαμε (αργοτερα) αναλυτικα με τον υπευθυνο της google. επισης, παρολο που "παρανομει" σε ενα απο τα τρια σκελη της αξιολογησης, ο υπευθυνος της google ξανα-λεω αρνηθηκε κατηγορηματικα να κατεβασει την αξιολογηση ως δυσφημιση. οι απαντησεις στο γιατι, ηταν 3 : γιατι μπορουμε ως google, γιατι εχετε 280 5στερες, γιατι εχετε απαντησει ηδη πολυ ομορφα και περιεκτικα με 5 προτασεις στην 1 προταση που αφορα την αξιολογηση του. επισης, ισχυει οτι μπορουν να μπουν 200 και να σε βαζουν μοναστερα και να μη μπορεις να κανεις τιποτα. εφοσον ειναι απο διαφορετικες IP η google για το μαγαζακι του κυρ-θοδωρα δεν μπορει να κανει τιποτα. δατς λάιφ απαντα ! (εφτασα μεχρι τηλεφωνικη επικοινωνια με ελληνα ξανα-λεω σε περιπτωση που δεν αντιλαμβανεσαι οτι το εχω ψαξει μεχρι θανατου)! αυτα ειχα να πω και σε χαιρετω. το θεμα με τη google δεν το κατεχεις οπως δεν κατεχω κι εγω τις αλλες πλατφορμες που αναφερεις ! φιλικα και παντα 5αστερος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeγ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, mclein² είπε επιμενεις κ ομολογω οτι δεν ηθελα να το γραψω αλλα εισαι ανιδεος. στο google ΔΕΝ κατεβαινουν οι αξιολογησεις. το ποσοστο για να κατεβει ειναι 1 προς 10.000.000. τελος. βαριεμαι να ψαχνω τη συνομιλια με τον αντιπροσωπο/υπευθυνο της google για το γεωγραφικο διαμερισμα που ανηκω. ακομη και αποδεδειγμενη αξιολογηση απο τον ιδιοκτητη ανταγωνιστικου καταστηματος με αναφορα στο δικο του μαγαζι (ως καλυτερο, φθηνοτερο, εξυπηρετικοτατο), ειναι ακομη εκει τα 3 αστερια που μου αφησε και μου χαλανε τη μοστρα ! η δικη μου αξιολογηση δεν κατεβηκε αλλα εχει "κρυφτει".δεν φαινεται δημοσια μην επιμενεις οτι δεν γινεται.σε μενα εγινε.και χωρις να εχω υβριστικα σχολια.ασπλη καταγραφη γεγονοτων εγραψα 7 ώρες πριν, maxdore217 είπε Δεν μου κάνει εντύπωση : Να έχει στείλει κάπου ( προς έλεγχο την αξιολόγηση σου ) και ότι η συγκεκριμένη κριτική είναι συκοφαντική και σκόπιμα γραμμένη από ανταγωνιστές ( έχουν βρει και αυτοί τους τρόπους τους να περνάνε ότι θέλουν ) , με αποτέλεσμα να την βλέπεις εσύ και μόνο εσύ όπως λες! Αυτή η κατηγορία επαγγελματιών είναι η χειρότερη φάρα , ως και επικίνδυνοι επειδή συνήθως έχουν μόνο θετικές αξιολογήσεις και τις αρνητικές με την μια ή την άλλη τις κόβουν! Το οποίο το χρησιμοποιούν κι όλας ότι δεν γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένος επειδή βλέπεις ήταν όλοι!!!! Πάντως να σε τρέξει κάπου το βλέπω ακραίο ( και δεν έχει και κανένα κέρδος) αλλά σίγουρα μπορεί να έχει βρει τρόπο να κρύψει την αποτυχία του στο υπόλοιπο κοινό ( οπότε όλα πρίμα man μου για αυτόν ) Μια και μόνο αυτό τον καίει. Μου έχει τύχη και εμένα με κριτική στο tripadvisor , να μην θέλει να δεχθεί ο άλλος τα γεγονότα και να φαίνεται αρχικά ανενεργή και να πρέπει να κάνω τροποποιήσεις για να γίνει εκ νέου υποβολή και με τα 1000 ζόρια να βρίσκω τρόπο να την περάσω επειδή έβρισκε και εκείνος τρόπους να την προσβάλει ( ως ύποπτη και άκυρη ) ... και στο τέλος να έχουμε και τηλ. επικοινωνία ώστε να μου προτείνει να μην την ανεβάσω επειδή έλεγε ότι εκεί δουλεύουν 15 άτομα! ( και ότι αυτό πρέπει να το σκεφτώ εγώ.... μου έριχνε δλδ το μπαλάκι στο φιλότιμο ότι όσο άσχημα και να σου φέρθηκα , ή κάνε το γαργάρες ή παίξτω υπεράνω στην τελική ). Άσχετα που εμένα μου χάλασε την μέρα τότε και στο τέλος είπε και το κορυφαίο : ότι αν θέλω να πάω να γνωριστούμε και να δω το πόσο σοβαροί είναι (και ότι κάνω λάθος! πάλι δλδ κάνω λάθος ) και φυσικά δωρεάν φαγητό!!!! Κάτι που δεν έκανα και άφησα την κριτική όπως είναι ....το μαγαζί αυτό έχει ονοματάρα , έκλαψε λίγο αλλά όμως έκατσε!!!!! ΥΓ. Του είπα έχω 100+ Αξιολογήσεις (1 Αστέρι δεν έχω βάλει σε κανέναν , αν σου λέει κάτι αυτό ) ακόμα και αν το φαγητό ήταν κακό ή περιμέναμε 1 ώρα για να τα φέρουν! Το ήθος ενός μαγαζιού είναι το Α & το Ω . νομιζω οτι κατι τετοιο εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, georgeγ είπε η δικη μου αξιολογηση δεν κατεβηκε αλλα εχει "κρυφτει".δεν φαινεται δημοσια μην επιμενεις οτι δεν γινεται.σε μενα εγινε.και χωρις να εχω υβριστικα σχολια.ασπλη καταγραφη γεγονοτων εγραψα σου ειπα ποιο ειναι το θεμα σου. κανε λογκ ιν, σβησε την κριτικη και ασε μια λεξη, πατα αποθηκευση. κλεισε τη σελιδα κ το μπραουζερ γενικως. ξανανοιξε & ξαναγραψε την αξιολογηση. θα εμφανιστει. υγ - θεωρω οτι εχεις ενεργοποιημενα τα παντα στο προφιλ σου και δεν ειναι ορατο μονο υπο συνθηκες. υγ2 - αυτες ειναι οι απαντησεις της google. δεν κρυβονται και δε χανονται αξιολογησεις. 3 λεπτά πριν, georgeγ είπε νομιζω οτι κατι τετοιο εγινε δεν εγινε κατι τετοιο. ακομη και αναφορα να κανω (ως διαχειριστης) στη google, παλι η αξιολογηση μενει εκει και εντος 7 ημερων σου απαντουν με μειλ τι θα συμβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeγ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε σου ειπα ποιο ειναι το θεμα σου. κανε λογκ ιν, σβησε την κριτικη και ασε μια λεξη, πατα αποθηκευση. κλεισε τη σελιδα κ το μπραουζερ γενικως. ξανανοιξε & ξαναγραψε την αξιολογηση. θα εμφανιστει. υγ - θεωρω οτι εχεις ενεργοποιημενα τα παντα στο προφιλ σου και δεν ειναι ορατο μονο υπο συνθηκες. υγ2 - αυτες ειναι οι απαντησεις της google. δεν κρυβονται και δε χανονται αξιολογησεις. το πρωτο το εχω κανει ηδη και παλι δεν εμφανιστηκε δημοσια τιποτα για το υστερογραφο 1 που γραφεις δεν ειμαι σιγουρος λοιπον παω να γραψω μια θετικη κριτικη σε καποιον αλλο να δουμε αν εμφανιστει θα επανελθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεί να είναι χαζή σκέψη... μήπως έχει πολλές κριτικές δεν έκανες order by newest αλλά order by relevance; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeγ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε μπορεί να είναι χαζή σκέψη... μήπως έχει πολλές κριτικές δεν έκανες order by newest αλλά order by relevance; οχι. εχω βαλει επιλογη "τα πιο σχετικα" "νεωτερα" "χαμηλη βαθμολογια"...δεν φαινεται η δικη μου κριτικη δημοσια πουθενα εκτος αν κανω log in στο λογαριασμο μου Επισης εκανα και το πειραμα που εγραψα πριν εγραψα μια θετικη και μια αρνητικη αξιολογηση σε δυο αλλους επιχειρηματιες (αληθινες ηταν).Μια χαρα εμφανιστηκαν δημοσια.αρα δεν εχει προβλημα ο λογαριασμος προβλημα υπαρχει μονο με την πρωτη αρνητικη κριτικη στον συγκεκριμενο επιχειρηματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, georgeγ είπε μπηκα και με αλλο user παλι δεν εμφανιζεται.ουτε δημοσια εμφανιζεται εμφανιζεται μονο με το user το δικο μου με το οποιο εγραψα την κριτικη Δεν ανέφερα ανώνυμα, ανέφερα δημόσια. Οπότε αν εμφανίζεται μόνο με το δικό σου, ή δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση, ή έφαγε σκάλωμα. Περί μηνύσεων κτλ, θα είχες ενημερωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, georgeγ είπε οχι. εχω βαλει επιλογη "τα πιο σχετικα" "νεωτερα" "χαμηλη βαθμολογια"...δεν φαινεται η δικη μου κριτικη δημοσια πουθενα εκτος αν κανω log in στο λογαριασμο μου Επισης εκανα και το πειραμα που εγραψα πριν εγραψα μια θετικη και μια αρνητικη αξιολογηση σε δυο αλλους επιχειρηματιες (αληθινες ηταν).Μια χαρα εμφανιστηκαν δημοσια.αρα δεν εχει προβλημα ο λογαριασμος προβλημα υπαρχει μονο με την πρωτη αρνητικη κριτικη στον συγκεκριμενο επιχειρηματια γραψε με 2ο ακαουντ μια παρομοια κ τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ άφησα την πρώτη μου αξιολόγηση μέσω google (θετική) τον Αύγουστο, η αξιολόγηση εμφανίστηκε αμέσως. Μπήκα και την έλεγξα από το κινητό αργότερα που εκεί είμαι ως ανώνυμος. Πάντως το βλέπω κουλό να κατεβαίνουν κριτικές εκτός κι αν είναι υβριστικές. Αν γίνει αντιληπτό οτι κρύβονται σβήνονται ή επηρεάζονται οι κριτικές χάνεται άμεσα η αξιοπιστία του μέσου. Σιγά μην κάθεται ολόκληρη google να διαγράφει ή να ψάχνει κριτικές επειδή ο βασίλης από την ελλαδίτσα μπήκε να κριτικάρει συνοικιακό φαγάδικο του βασίλη και το ρουχαλάδικο της μαρίας. Όσο για αυτό που λέτε με fake αρνητικές κριτικές και καταστηματάρχες που δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Η τακτική που εφαρμόζεται είναι να μπαίνει και να απαντάει το κατάστημα στις αρνητικές κριτικές. Έχω δει π.χ σε φροντιστήριο σε γράφονται αρνητικές κριτικές με ή χωρίς ονοματεπώνυμο και να απαντάει το φροντιστήριο λέγοντας στους δε με επώνυμο πως δεν υπήρξαν πελάτες τους ενώ στους ανώνυμους ότι δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό και ο χρήστης δεν γράφει με όνομα. Σε ορισμένους που έγραφαν με όνομα απαντούσαν αναλόγως και έλεγαν ότι είτε μίλησαν τηλεφωνικά μαζί τους είτε ζητούσαν συγνώμη, αλλά σε κάθε περίπτωση δίνεται το δικαίωμα να απαντήσουν. Από την απάντηση φαίνεται και η σοβαρότητα του καθενός, έχω δει κατάστημα σε αρνητικές κριτικές να γελάει και να ρωτάει τον πελάτη πόση ώρα σκεφτόταν να τα πει αυτά, δεν απάντησαν με σωστό τρόπο οπότε πέφτουν ακόμα περισσότερο σε όποιον κοιτάει τις κριτικές. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Βασίλης_29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Και δική μου κριτική έχει κατέβει, με 1*. Αφορούσε παροχή υπηρεσίας, όχι αγορά ή εστίαση. Περίπου 1μιση μηνα μετά που την έκανα και υπήρξαν αρκετά άτομα που τη βρήκαν "χρησιμη". Δεν ήταν η μόνη αρνητικη, για τον ίδιο λόγο, αλλά ήταν η πιο αναλυτική. Την ξαναεγραψα, ακριβώς ιδιο κειμενο, απλά αναφέροντας πως η προηγούμενη κριτική μου είχε σβηστει. Αυτή υπαρχει ακόμα,επτά από αρκετούς μήνες πλέον. Οπότε κι εγώ νομίζω πως με κάποιο τρόπο τις σβήνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Curi0us είπε Και δική μου κριτική έχει κατέβει, με 1*. Αφορούσε παροχή υπηρεσίας, όχι αγορά ή εστίαση. Περίπου 1μιση μηνα μετά που την έκανα και υπήρξαν αρκετά άτομα που τη βρήκαν "χρησιμη". Δεν ήταν η μόνη αρνητικη, για τον ίδιο λόγο, αλλά ήταν η πιο αναλυτική. Την ξαναεγραψα, ακριβώς ιδιο κειμενο, απλά αναφέροντας πως η προηγούμενη κριτική μου είχε σβηστει. Αυτή υπαρχει ακόμα,επτά από αρκετούς μήνες πλέον. Οπότε κι εγώ νομίζω πως με κάποιο τρόπο τις σβήνουν. δεν τις σβηνουν ! δεν ασχολουνται να σβησουν. εχω αξιολογησεις στο μαγαζι μου 5αστερες που τις βλεπω μονο εγω κ οχι το κοινο. ειναι κανονικα μετρημενες & αναλυτικες αλλα δεν εμφανιζονται. ναι, εκατσα κ διαβασα & μετρησα ολες τις αξιολογησεις οπως μου ειπε η google ! ειχαν δικιο, καποιες λογω σφαλματος του συστηματος, εξαφανιζονται ή υπαρχουν στον αερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, mclein² είπε δεν τις σβηνουν ! δεν ασχολουνται να σβησουν. εχω αξιολογησεις στο μαγαζι μου 5αστερες που τις βλεπω μονο εγω κ οχι το κοινο. ειναι κανονικα μετρημενες & αναλυτικες αλλα δεν εμφανιζονται. ναι, εκατσα κ διαβασα & μετρησα ολες τις αξιολογησεις οπως μου ειπε η google ! ειχαν δικιο, καποιες λογω σφαλματος του συστηματος, εξαφανιζονται ή υπαρχουν στον αερα. Μιλάμε για κριτική που φαινόταν κανονικά πάνω κάτω 1μιση μήνα και μετά εξαφανίστηκε. Και επειδή η επιχείρηση δεν είχε πολλές κριτικές γενικά, δεν υπάρχει και περίπτωση απλά να μη την είδα ότι υπάρχει ακόμα. Οπότε προφανώς σβήστηκε. Αλλιώς η δε θα φαινόταν απ' την αρχή ή θα είχαν κρυφτεί κι άλλες. Δε θεωρώ λογικό από τις 34 κριτικές (ήταν 32, όταν έκανα κι εγώ έγιναν 33 και 34 με μια που έγινε μετά τη δική μου) να χαθεί λόγω σφαλματος η δική μου μονο, που ήταν αρνητική και είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα "χρήσιμο" από τις υπολοιπες και να φαίνεται ότι υπάρχουν 33 κριτικές. Να σημειώσω πως ήταν δημοσιευμένη με το όνομα μου κανονικά και φαίνεται ότι έχω κάνει κι άλλες κριτικές, δεν ήταν η πρώτη, για να θεωρηθεί fake. Δε λέω ότι κάποιος από τη googleτβν είδε και είπε "Α θα τη σβήσω", λογικά η επιχείρηση ζήτησε να αφαιρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλά δεν το λες και αξιόπιστο της Google.. εκεί να πέρνας έξω από. μαγαζί και σου πέταει notification για κριτική.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα