Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 7:28 ΜΜ, Texas07 είπε

"Your Phone" ή ελληνιστί "Το τηλέφωνό μου" 

🤦‍♂️

Διόρθωση... "Το τηλέφωνό σου" ;)

13 ώρες πριν, babis70 είπε

απορώ γιατί η Apple αυτο το εχει λυσει τοσα χρονια; και κλησεις και μυνηματα σε mac - iPad - iPhone & FaceTime.. 

Γιατί όλα τα i ανοίκουν στο ίδιο οικοσύστημα και με λειτουργικό που έχει τις ίδιες βάσεις.

Αυτή η απορία θα ήταν σωστή αν αναφερόσουν στα windows phone! 🤮

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 7:01 ΜΜ, basilis_k6 είπε

οι μόνοι καταναλωτές -οχι επαγγελματίες- που πραγματικά θα το βρούν χρήσιμο αυτο ειναι εκείνοι που δεν έχουν σήμα στο σπίτι τους. Βρισκεις ενα σημειο που έχει καλο σημα και το παρατάς εκει. Παθων, για να μιλήσω πρεπει να ειμαι αγκαλιά με την μπαλκονόπορτα. 

Ομοίως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2019 στις 6:38 ΜΜ, Annihilator είπε

Καλό το αστείο σου, γιατί μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω.

Κινεζιά είναι και το iphone, made in china γράφει στην πλάτη 😃

Επίσης τα xiaomi γράφουν Design Copied from Apple designed in California

Επεξ/σία από crossmo
Δημοσ.
6 ώρες πριν, crossmo είπε

Επίσης τα xiaomi γράφουν Design Copied from Apple designed in California

So what; Αφού δεν έχει πατεντάρει και το design η apple, πολύ καλά κάνουν και αντιγράφουν τα καλά στοιχεία της, το design.

Επίσης, σαν καταναλωτής, σε συμφέρει να υπάρχει εναλλακτική στο design της apple σε προσιτή τιμή.

Εκτός κι αν είσαι υποχρεωμένος να τα σκας στην apple, τότε πάσο.

Η apple δεν έχει κοπιάρει ποτέ, τίποτα btw;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Annihilator είπε

Η apple δεν έχει κοπιάρει ποτέ, τίποτα btw;

Ναι, τα smartphones με multi-touch screen...12  χρόνια πριν.Εκεί έπεσε τρελλή αντιγραφή έχεις δίκιο

Δημοσ.
Στις 9/11/2019 στις 2:14 ΜΜ, timos71 είπε

Εννοείς υποστηρίζει επισημα αυτα τα μοντέλα. Η υπηρεσία παιζει ομως ειναι πολυ πιθανο να παιζει σε καθε κινητο που το υποστηριζει αλλα δεν θα εχεις σαπορτ αν κατι δεν δουλευει σωστα. Ειναι ομως καλυτερο απο το να μην το εχεις καθολου.

Επισης πλεον vodafone και wind εφεραν και αυτες volte,vowifi παλι υποστηριζοντας επισημα μονο λιγες συσκευες.

Όχι εννοώ αν στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίες, σου έρχεται απάντηση πως δεν έχεις υποστηριζόμενη συσκευή

Δημοσ.
22 minutes ago, xxmarkosxx said:

Όχι εννοώ αν στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίες, σου έρχεται απάντηση πως δεν έχεις υποστηριζόμενη συσκευή

Σε αυτες τις περιπτωσεις μπορεις να ενεργοποιησεις μεσω της τεχνικης υοστηριξης την υπηρεσια. Δεν θα εχεις υποστηριξη βεβαια αν δεν παιζει σωστα αλλα πολυ πιθανον να μην εχεις προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2019 στις 4:15 ΜΜ, timos71 είπε

Σε αυτες τις περιπτωσεις μπορεις να ενεργοποιησεις μεσω της τεχνικης υοστηριξης την υπηρεσια. Δεν θα εχεις υποστηριξη βεβαια αν δεν παιζει σωστα αλλα πολυ πιθανον να μην εχεις προβλημα.

αν ισχυει κατι τετοιο θα με βοηθουσε παρα πολυ καθως εχω το oneplus 7t και επειδη δουλευω σε στοα μεσα δεν εχω καθολου σημα και χανω πελατες ετσι. ακομα και αναμεταδοτη εχω αγορασει και δεν κανει τιποτα

υτ. ειχα μιλησει για την υπηρεσια θυμαμαι παντως και μου ειχαν πει να μπω να δω ποια κινητα υποστηριζονται. μακαρι να πεσω σε καποιον που μπορει να το παραβλεψει αυτο.

Επεξ/σία από xxmarkosxx
Δημοσ.
3 hours ago, xxmarkosxx said:

αν ισχυει κατι τετοιο θα με βοηθουσε παρα πολυ καθως εχω το oneplus 7t και επειδη δουλευω σε στοα μεσα δεν εχω καθολου σημα και χανω πελατες ετσι. ακομα και αναμεταδοτη εχω αγορασει και δεν κανει τιποτα

υτ. ειχα μιλησει για την υπηρεσια θυμαμαι παντως και μου ειχαν πει να μπω να δω ποια κινητα υποστηριζονται. μακαρι να πεσω σε καποιον που μπορει να το παραβλεψει αυτο.

Τα oneplus θελουν παραπανω προσπάθεια απο τα υπολοιπα αλλα μπορεις να το ενεργοποιησεις. Δες εδω: https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/11/2019 στις 3:18 ΜΜ, timos71 είπε

Τα oneplus θελουν παραπανω προσπάθεια απο τα υπολοιπα αλλα μπορεις να το ενεργοποιησεις. Δες εδω: https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227

Ξεχασα να σε ευχαριστησω. Τα βηματα τα ειχα κανει απλως δεν ηξερα οτι πρεπει να την πιεσεις την cosmote να στο ενεργοποιησουν (γιατι πιο παλια μου ελεγαν να μπω να δω τα συμβατα μονο). Τωρα ολα κομπλε να σαι καλα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα γιατί δεν εμφανίζεται αυτό για την πραγματοποίηση κλήσεων? Έχω πάρει την αναβάθμιση Νοεμβρίου 1903 και το κινητό μου έχει android 9

Τι να κάνω???

Σχόλιο 2020-01-06 230751.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...