Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που δεν μ αρεσει ειναι,που οταν κανεις κατι στην εφαρμογη το κινητο ενεργοποιειται .θα ηθελα να παει και ενα βημα παρακατω να μπορεις να διαχειριζεσαι και εφαρμογες,οπως viber κτλ

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, devanir είπε

Η καθυστέρηση στον ήχο μέσω bluetooth είναι ενοχλητικό πρόβλημα. Δεδομένου πως μπορεί ήδη να σου στέλνει μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στο λάπτοπ, προσωπικά δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε αυτή την λειτουργία.
Με εξαίρεση ίσως ότι δεν θα χρειάζεται να τρως την ακτινοβολία του κινητού κάθε φορά που θες να μιλήσεις. Άρα καλά νέα για όσους έχουν κινεζιές τύπου ξιαομί..:)

ολα λαθος

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή, πραγματικά τωρα ειναι τόσο χρήσιμη αυτή η λειτουργία;

Αν θελω να μιλήσω απο τον υπολογιστή, χρησιμοποιώ ενα Skype και τέλος. Η Teams άμα λάβει. 10 φορές καλύτερη ποιότητα.

πιο χρήσιμο θα ήταν να συνδέεται το κινητό με το τηλέφωνο του ντους, εκει ναι κάποιες φορές υπαρχει ζήτημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, devanir είπε

Η καθυστέρηση στον ήχο μέσω bluetooth είναι ενοχλητικό πρόβλημα. Δεδομένου πως μπορεί ήδη να σου στέλνει μηνύματα και άλλες ειδοποιήσεις στο λάπτοπ, προσωπικά δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε αυτή την λειτουργία.
Με εξαίρεση ίσως ότι δεν θα χρειάζεται να τρως την ακτινοβολία του κινητού κάθε φορά που θες να μιλήσεις. Άρα καλά νέα για όσους έχουν κινεζιές τύπου ξιαομί..:)

Αν έχεις iphone, κοίταξε μια το βιβλιαράκι με τον δείκτη SAR και πες μου να σου ανεβάσω το αντίστοιχο από το xiaomi. 

Όσο για το σχόλιο για το airdroid, μπορεί κανείς να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει από τον υπολογιστή του; Νομίζω πως όχι.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.
11 hours ago, basilis_k6 said:

οι μόνοι καταναλωτές -οχι επαγγελματίες- που πραγματικά θα το βρούν χρήσιμο αυτο ειναι εκείνοι που δεν έχουν σήμα στο σπίτι τους. Βρισκεις ενα σημειο που έχει καλο σημα και το παρατάς εκει. Παθων, για να μιλήσω πρεπει να ειμαι αγκαλιά με την μπαλκονόπορτα. 

Vowifi δεν υποστηρίζει η συσκευή σου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, timos71 είπε

Vowifi δεν υποστηρίζει η συσκευή σου;

VoWifi και VoLTE είναι ακόμα σάπια στην Ελλάδα καθώς η κοσμοτε υποστηρίζει μόνο όσα κινητά πουλάει και οι άλλοι πάροχοι δε ξέρω καν αν το υποστηρίζουν ακόμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxmarkosxx είπε

VoWifi και VoLTE είναι ακόμα σάπια στην Ελλάδα καθώς η κοσμοτε υποστηρίζει μόνο όσα κινητά πουλάει και οι άλλοι πάροχοι δε ξέρω καν αν το υποστηρίζουν ακόμα. 

Υποστηρίζει η Vodafone VoWiFi και αυτό χρησιμοποιώ στο XR. Μ’ έχει σώσει αφού μέσα στο σπίτι δεν έχω πολύ καλό σήμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, xxmarkosxx said:

Υποστηρίζει και τα 2 η Vodafone.

Δημοσ.

Πολύ καλό νέο, το είχαν ανακοινώσει εδώ και καιρό, επιτέλους έρχεται στην πραγματικότητα. Είναι κάτι το οποίο μου έλειπε σε σχέση με την Apple.

Δημοσ.
4 hours ago, xxmarkosxx said:

Εννοείς υποστηρίζει επισημα αυτα τα μοντέλα. Η υπηρεσία παιζει ομως ειναι πολυ πιθανο να παιζει σε καθε κινητο που το υποστηριζει αλλα δεν θα εχεις σαπορτ αν κατι δεν δουλευει σωστα. Ειναι ομως καλυτερο απο το να μην το εχεις καθολου.

Επισης πλεον vodafone και wind εφεραν και αυτες volte,vowifi παλι υποστηριζοντας επισημα μονο λιγες συσκευες.

Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 7:01 ΜΜ, basilis_k6 είπε

οι μόνοι καταναλωτές -οχι επαγγελματίες- που πραγματικά θα το βρούν χρήσιμο αυτο ειναι εκείνοι που δεν έχουν σήμα στο σπίτι τους. Βρισκεις ενα σημειο που έχει καλο σημα και το παρατάς εκει. Παθων, για να μιλήσω πρεπει να ειμαι αγκαλιά με την μπαλκονόπορτα. 

πάρε ξιαομί με hands free. αλλά ξέχασα, αν δεν είναι σετ χρώμα τα hands free και με τιμή πάνω από 150euro, πως θα εντυπωσιασεις και συ κάποια...

Δημοσ.

απορώ γιατί η Apple αυτο το εχει λυσει τοσα χρονια; και κλησεις και μυνηματα σε mac - iPad - iPhone & FaceTime.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/11/2019 στις 2:18 ΠΜ, BritGreek είπε

Αν έχεις iphone, κοίταξε μια το βιβλιαράκι με τον δείκτη SAR και πες μου να σου ανεβάσω το αντίστοιχο από το xiaomi. 

Όσο για το σχόλιο για το airdroid, μπορεί κανείς να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει από τον υπολογιστή του; Νομίζω πως όχι.

στο δικο μου λει 0.95  head  0.99 body  
ενα τυχαίο δημοφιλές xiaomi που ειδα mi9t pro λει 1.30 head)   1.51 body και εκει κοντα και του mi9

Επεξ/σία από Black Demis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...