Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μπαταρια λαπτοπ

MelinaM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να ειναι τα ιδια που εβαζε-εδινε αρχικα και η Asus:
https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-156-i3-5005u4gb1tb-x540la-dm1052t/prod9222658pp/
Μπαταρία 33WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion
https://www.amazon.co.uk/Laptop-Battery-Lithium-3-cell-2200-mAh/dp/B001HU03OU

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρεπει να ανοιξω το λαπτοπ για να δω τι μπαταρια εχει.. Με λιγο ψαξιμο μαλλον εχει 33Whr αλλα εγω βρίσκω με 2200Μah.. Αν βαλω αυτην θα εχω θεμα;

Επίσης, για καποιο λογο κλείνει ο υπολογιστης απο μονος του.. Το εχει κανει 2-3 φορές μεσα στη μερα και βγαζει hybernating μετα locking και κλεινει... Αφου ειναι στην πριζα και δεν παταω εγω κατι για να κλείσει, τι μπορει να φταιει;; Αλλαξα τα settings των οριων της μπαταριας και εβαλα οταν ειναι στην πριζα να μην κανει τιποτα μπας και δεν εχω θεμα

Επεξ/σία από MelinaM

• 1 χρόνο αργότερα...

Παιδια εχω ενα θεμα ,ελπιζω οποοιος ξερει να βοηθησει, χθες πηρα hp λαπτοπ νεο και το φορτισα ξρ γω γιατι δε ιεχε μπαταρια και φορτησε κανονικα ,λοιπον , το θεμα ειναι οτι απο τη αρχη η μπαταρια μενει στο ποσοστο το οποιο τη εχω φορτησει π.χ. 80% και δε δειχνει να πεφτει (ουτε απο το εικονιδιο ουτε απο το ποσοστο) και μετα απο ωρες απλα μου κλεινει ο υπολογιστης ξαφνικα καθως οντως η μπαταρια εχει τελειώσει αλλα χωρις να φαινεται απο τη μπαρα οτι τελειωσε καθως ακομα γραφει 80%, ξερει κανεις πως το διορθωνω το προβλημα? εκανα ακομα και επανεγκατασταση windows αλλα παλι τα ιδια..., μιας μερας υπολογιστης ξρ γω, δε εχει κανενα αλλο θεμα , ολα μπομπα πανε εκτος αυτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...