MelinaM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με τη μπαταρια του λαπτοπ μου και ελπιζω να μπορει καποιος να βοηθησει. Χθες εκλεισε ξαφνικα και σκεφτηκα ότι ισως δεν ειχε μπαταρια. Το έβαλα να φορτίσει αλλα ήταν στο 60% και δεν ανεβαινει πιο πανω. Βγάζει ότι είναι plugged in αλλά εκτός του ότι δεν κινείται καθόλου (ούτε πάνω ούτε κάτω από 60%), αν το βγάλω απο την πριζα κλείνει εντελώς. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Για καλό και για κακό άνοιξε το και δες μήπως η μπαταρία έχει φουσκώσει. Αν φούσκωσε, κατευθείαν αντικατάσταση. Αλλιώς δοκίμασε να αφήσεις το λαπτοπ να σβήσει τελείως, να πάει 0% δηλαδή. Και μετά βάλτο να φορτίζει κλειστό για αρκετές ώρες. Όταν υπολογίζεις ότι πρέπει να έχει φουλάρει, ξανάνοιξέ το και δες αν πήγε 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MelinaM είπε Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με τη μπαταρια του λαπτοπ μου και ελπιζω να μπορει καποιος να βοηθησει. Χθες εκλεισε ξαφνικα και σκεφτηκα ότι ισως δεν ειχε μπαταρια. Το έβαλα να φορτίσει αλλα ήταν στο 60% και δεν ανεβαινει πιο πανω. Βγάζει ότι είναι plugged in αλλά εκτός του ότι δεν κινείται καθόλου (ούτε πάνω ούτε κάτω από 60%), αν το βγάλω απο την πριζα κλείνει εντελώς. Τι μπορεί να φταίει; Αν είναι εντός εγγύησης, μίλησε με το κατάστημα που έγινε η αγορά.ΑΝ όχι το πιθανότερο "χαιρέτησε" η μπαταρία αλήθεια για ποιό λάπτοπ μιλάμε;? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Η μπαταρία είναι ενσωματωμενη. Όσο για την φόρτιση, αν βγάλω το καλώδιο σβήνει κατευθείαν οπότε δε γίνεται να πάει κάτω από 60%.. και φυσικά δεν ανεβαίνει και πάνω από αυτό το ποσοστό. Είναι ASUS τo laptop και το έχω 3 χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, MelinaM είπε Η μπαταρία είναι ενσωματωμενη. Όσο για την φόρτιση, αν βγάλω το καλώδιο σβήνει κατευθείαν οπότε δε γίνεται να πάει κάτω από 60%.. και φυσικά δεν ανεβαίνει και πάνω από αυτό το ποσοστό. Είναι ASUS τo laptop και το έχω 3 χρόνια.. Μπαταρία 99.9% το battery wear level σε τι ποσοστό είναι;ΑΝ δεν το έχεις κάνει..κατέβασε το και ανέβασε φωτό με τα αποτελέσματα.Και πες μας ακριβές μοντέλο λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Κάθε μέρα γίνεται και κάτι άλλο. Χθες το βραδυ αναβόσβηνε το λαμπάκι της μπαταρίας. Σήμερα μια ανάβει πορτοκαλί και μια άσπρο και το ποσοστό μπαταρίας από 60% έγινε 0% και δεν ανεβαίνει πλεον, παρ΄ολα αυτα η μπάρα της μπαταρίας κινείται όπως όταν φορτίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μην το ψάχνεις,έχει πεθάνει η μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπεροχα 😫 .. ευχαριστω πολυ.. Ποσο περιπου κοστίζει να επισκευαστει η μπαταρία; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από MelinaM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 πες μας ποιο μοντελο λαπτοπ έχεις... η μπαταρία έχει χαιρετήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 ASUS SonicMaster X540L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 https://www.ebay.co.uk/itm/A31N1519-Battery-For-ASUS-X540-X540L-X540LA-X540S-X540SC-X540YA-X540SA-3F-11-25V/263981835985?hash=item3d768b26d1:g:PR0AAOSwhOxbvH1p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, MelinaM είπε ASUS SonicMaster X540L Η διαδικασία είναι πολύ απλή(αν εχεις κάποιον που γνωρίζει τι κάνει)η αν δεν έχεις, πρέπει να το πάς κάπου να στην αλλάξουν. Οι τιμές ξεκινούν απο 20ε(universal) μέχρι 50-60 ευρώ γνήσια(μπορεί και λιγότερο)αν το ψάξεις. https://www.batteries.gr/gr/antikatastasis/syskevi/mpataria-laptop-netbook/asus-x540sa.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εχει διαφορά αν βάλεις γνήσια ή οχι? Βρηκα αυτό το βιντεάκι στο youtube σχετικά με την αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν φαίνεται πολύ δύσκολο και σκέφτομαι να το κάνω μόνη μου παρόλο που δεν έχω ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, MelinaM είπε Εχει διαφορά αν βάλεις γνήσια ή οχι? Βρηκα αυτό το βιντεάκι στο youtube σχετικά με την αντικατάσταση μπαταρίας. Δεν φαίνεται πολύ δύσκολο και σκέφτομαι να το κάνω μόνη μου παρόλο που δεν έχω ιδέα.. Είναι Japan cell εσωτερικά.. ποιό ποιοτικά (original)δεν δικαιολογείται όμως αυτή η τιμή!προσωπική μου αποψη πήγαινε σε universal. απλά προσοχή στο άνοιγμα/αφαίρεση ΑΝ το κάνεις εσύ. good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τα 2200 mah για μπαταρία είναι καλά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα