okinakoto Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Pre-register for Black Desert Mobile and receive a coupon for full PC version of game! https://www.world.blackdesertm.com/Intro/prereg 4
therion13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Black Desert Mobile ? μου έδωσε κωδικό όντως Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από therion13
Mifune Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 ENDLESS GRIND YOUR LIFE AWAY... NOW FOR FREE !! 1
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αυτες οι μερες ειναι demo με τον κωδικο σε παει κανονικη basic εκδοση . Αυτο καταλαβα εγω .
akisgd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Με τον κωδικό πέρνεις το "Starter's package" που κανονικά κοστίζει 9.99 €.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 χαμουλης γενικως. Ο κωδικος ειναι για το pc και κονσολες, αλλα θα βγαλουν και αντιστοιχο παιχνιδι για κινητα οπου ομως δεν περνεις κωδικο αλλα σου δινει κατι δωρα οταν θα βγει το παιχνιδι.. τεσπα, μιας και ξεπεσα φετος στη παλια μου αγαπη (L2) ισως καλο θα ταν να δοκιμασω κατι διαφορετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα