HateMe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, paks είπε κατα πασα πιθονατητα θα παω για 3600 και ραμ G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz να ειμαι κομπλε απο επεξεργαστη και ραμ και μετα στην συνεχεια οταν βρω λεφτα αγοραζω και μια καλη καρτουλα. Έτσι ακριβώς μ αυτή τη σειρά τα πήρα και εγώ Αν είσαι τυχερός θα σου κάτσουν και με samsung chip οι μνήμες οι συγκεκριμένες, όπως και μένα.
paks Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, HateMe είπε Έτσι ακριβώς μ αυτή τη σειρά τα πήρα και εγώ Αν είσαι τυχερός θα σου κάτσουν και με samsung chip οι μνήμες οι συγκεκριμένες, όπως και μένα. το θεμα ειναι αν η μητρικη μου ομως αφηνει τις ραμ να τρεξουν στα 3200.αποτι ειδα παει μεχρι 3066.θα υπαρχει διαφορα?
HateMe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, paks είπε το θεμα ειναι αν η μητρικη μου ομως αφηνει τις ραμ να τρεξουν στα 3200.αποτι ειδα παει μεχρι 3066.θα υπαρχει διαφορα? Ίδια μητρική έχουμε (εγώ έχω την fatality) και οι συγκεκριμένες μνήμες, τρέχουν και στα 3600, απλά δεν είναι stable και δεν έχω ασχοληθεί να κάτσω να τις τρέξω παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα