Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Με το καλο να ερθει. Ποτε δεν παει χαμενη παραπανω δυναμη σε καθε soc. Ο 865 λογικα θα ειναι οτι πιο δυνατο κυκλοφορει μεχρι να ερθει ο Α14 τον Σεπτεμβριο. 2
nickolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GBorb είπε Το μονο τεστ που μπορει να γινει ειναι ποσο γρηγορα ανοιγουν - δουλευουν ιδιες εφαρμογες (που περιεχονται και στα 2 λειτουργικα συστηματα) Αν και παλι δεν ειναι 100% σωστο μιας και δεν ξερουμε ποσο βελτιστωποιημενη ειναι η καθε εφαρμογη για το καθε λειτουργικο. Α δηλαδή Εσυ αν ανοίγει μια εφαρμογή πιο γρήγορα στο Ιphone πχ. Θα πεις δε μετράει γιατί είναι καλύτερα γραμμένη η εφαρμογή; 😂 ζούμε σε μια εποχή που το browsing στο κινητό είναι πιο γρήγορο από το λαπτοπ κατά μέσο όρο (ο μέσος όρος έχει 2ετιας κινητό και 5ετιας λαπτοπ) Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής βασικά αφορά το Ποσο futureproof είναι το κινητό. Το iPhone 7 Plus μου που πλέον είναι 3 γενιές πίσω πχ. τα παει μια χαρά ακόμα... και πλέον πιστεύω αυτό θα το βλεπουμε και στα Android κινητά. 1
papavales Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Με το καλο να ερθει. Ποτε δεν παει χαμενη παραπανω δυναμη σε καθε soc. Ο 865 λογικα θα ειναι οτι πιο δυνατο κυκλοφορει μεχρι να ερθει ο Α14 τον Σεπτεμβριο. Μπα δεν θα ξεπεράσει τον Α13. Ειδικά αν μιλάμε για single core θα πρέπει να περιμένουμε τον sd885 για να περάσει τον Α13. 2
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, papavales είπε Μπα δεν θα ξεπεράσει τον Α13. Ειδικά αν μιλάμε για single core θα πρέπει να περιμένουμε τον sd885 για να περάσει τον Α13. Σαν συνολο. GPU/Multi score θα ειναι σιγουρα καλυτερος μαζι με το efficiency της νεας λιθογραφιας. Οσο οι εφαρμογες γινονται optimize σε πολλους πυρηνες τοσο το single score θα παιζει λιγοτερο ρολο στο μελλον.
georgepppo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Δεν προλαβαίνουμε ν' αλλάζουμε συσκευές... Το χουνε καψει οι εταιρίες. Οχι φιλαρακι απλα εδω δεν ειναι intel vs amd vs nvidia και αν δεν εξελισσεσαι συνεχεια δεν υπαρχεις στον χαρτη! Τι ειναι intelιτσα με 2-3% καλυτερο ipc απο γενια σε γενια και κατι mhz παραπανω να πουν οτι κατι κανανε?
CAPgeo1979 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αυτό δεν είναι είδηση.... Η Samsung είπε θα βγάλει ηλεκτρική σκούπα καί θα την ονομάσει exynos... Σαν ηλεκτρική σκούπα ρουφάει ο άτιμος τη μπαταρία....
svartevarg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, gripakotrelos είπε Το αλλο με τον τοτο το ξερεις; Για πες.... 9 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Πάντως αυτή την εποχή σε mid range κινητά υπάρχει ένας helio g90t που κόβει κώλους στην κατηγορία τιμής του. Μην υποτιμάμε τους υπόλοιπους παίχτες στους επεξεργαστές κινητών. Εύχομαι να έχει και την αναμενόμενη υποστήριξη.... 6 ώρες πριν, Arkin είπε Με το καλο να ερθει. Ποτε δεν παει χαμενη παραπανω δυναμη σε καθε soc. Ο 865 λογικα θα ειναι οτι πιο δυνατο κυκλοφορει μεχρι να ερθει ο Α14 τον Σεπτεμβριο. Νομίζω ότι άλλο 865 και άλλο Α14... Δεν υφίσταται σύγκριση... 6 ώρες πριν, gripakotrelos είπε Αδερφε μου εμεις το εχουμε καψει που αγοραζουμε καθε λιγο συσκευες!Οι εταιριες μια χαρα μπαλιτσα παιζουν. Η πιο λογική τοποθέτηση που έχω ακούσει από μέλος του insomnia με τρέλα στο nickname του
Phoenix4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αυτό που δεν καταλαβαίνω με την σύγκριση των high end mobile SoCs είναι που θέλετε να καταλήξετε και οι 2 πλευρές, τι παραπάνω κάνει ένας Α13 από έναν 855 ; Τι τρέχει πιο ομαλά ; Υπάρχει κάποιο παιχνίδι (μεγάλη αγορά το mobile gaming) που τρέχει στον Α13 και δεν τρέχει ο 855 ; Στο desktop ρε παιδί μου τσακωνόμαστε σαν τα γυμνασιόπαιδα για intel vs amd, amd vs nvidia γιατί λέμε στο παιχνίδι Χ ο Ψ βγάζει Ζ fps, ναι αλλά ο P έχει καλύτερο frametime/ low 1% σε σχέση με τον Ψ κτλπ κτλπ. Μπαίνουμε στην διαδικασία σύγκρισης drivers, software support, fan curves, TDP και ιστορίες. Τι συγκρίνεται στα mobile SoC ; Όλη η φάση είναι πραγματικά επιπέδου plug and play, συγκρίσεις για συζητήσεις από τα LIDL και νιώθει ο καθένας σχετικός. Ναι αλλά στο Geekbench ο Α13 είναι ανώτερος... ναι αλλά ο 855 στο Antutu είναι καλός... Σύγκριση μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων και μέσο προγραμμάτων benchmark (!), ούτε στον παπά μην το εξομολογηθείτε αυτό θα σας πάρει το κυνήγι. 4
sofiathereal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μειώση κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε γενιά 10% 15% 20% όλο αυτό ακούμε.... και διαβάζουμε... 15nm 12nm 9nm 7nm etc.... Μπαταρίες με χωρητικότητά σχεδόν ίση με powerbank, με νέες τεχνολογίες... Και εγώ ο κακομοίρης ακόμα να κατάλαβω γιατί φορτίζουμε τα κινητά μας κάθε μέρα.... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από sofiathereal 1
magaiver85 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, dimlevi είπε εχω τον 845 δε νομιζω να αλλαξω Εεμμ... 652 εδώ σε Mi Max συσκευή. Δεν βλέπω καν κολλήματα, 3 χρόνια έχω την συσκευή. Χωρίς καθαρισμούς και τέτοια κόλπα. Απλά παίζει μπάλα ακόμα.. 1
Christos c_k Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εχω S7 1.5 χρονο και... Που λετε να πάω S10e ή Huawei P30? Tι αλλο προτείνετε?
azuli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 On 08/11/2019 at 14:15, nikchris said: Το αποτελεσμα, οπως και να εχει, ειναι ιδιο. Το ενα ειναι σφαιράτο (iphone) και τα άλλο αργότερο (android) Τωρα αν φταιει το hardware ή το software ή και τα 2 μαζι, δεν μας νοιαζει, το αποτελεσμα μετραει. Διαβαζω οτι βγηκε καινουργιος qualcomm και χασμουριεμαι, λιγο πιο γρηγορος με λιγο καλυτερη καταναλωση. Κλαιν μαιν, κατι θεαματικο θελουμε να δουμε. με πηρε τηλεφωνο το 2011 και σε εψαχνε 1
fragma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω οτι η ισχύς έχει ανέβει σε επίπεδα που επιτρέπει άνετα την χρήση και σε λάπτοπς. Άντε..μπας και δούμε καμια σοβαρή αυτονομία. Στις 8/11/2019 στις 11:45 ΜΜ, sofiathereal είπε Μειώση κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε γενιά 10% 15% 20% όλο αυτό ακούμε.... και διαβάζουμε... 15nm 12nm 9nm 7nm etc.... Μπαταρίες με χωρητικότητά σχεδόν ίση με powerbank, με νέες τεχνολογίες... Και εγώ ο κακομοίρης ακόμα να κατάλαβω γιατί φορτίζουμε τα κινητά μας κάθε μέρα.... Προφανώς τα ποσοστά αυτά είναι αισιόδοξα και περιέχουν marketing hype αλλά μην ξεχνάς οτι παράλληλα ανεβαίνει και η ισχύς, οπότε ειναι λογικό. Οι σύγχρονες ναυαρχίδες είναι πραγματικά σαν να κρατάς μια μινιατούρα ενός καλού PC
nikchris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, azuli είπε με πηρε τηλεφωνο το 2011 και σε εψαχνε Λάθος είδες, το 2021 ήταν, γιατί και τότε το ίδιο θα είναι λογικά.
Canedra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2019 στις 2:17 ΜΜ, telis είπε Κάθε χρόνο βγαίνει o νέος snapdragon που υπόσχεται 20% λιγότερη κατανάλωση και η νέα έκδοση Android που υπόσχεται επίσης καλύτερη κατανάλωση. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να φορτίζουμε τα κινητά μας κάθε εξάμηνο.... Φταιει ο καταναλωτης μαλλον Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Canedra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα