kanagias13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Τα κινητάκια εψόφησαν απλά δε το ξέρετε ακόμη. Τάδε Έφη Alex Kipman
whoever81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kanagias13 είπε Τα κινητάκια εψόφησαν απλά δε το ξέρετε ακόμη. Τάδε Έφη Alex Kipman Με άλλα λόγια δεν εψόφησαν ακόμα. Πες στον Kipman να βγάλει σοβαρά AR glasses στα 500-1000€ και το ξανασυζητάμε. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από whoever81
Ringo106 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 More is better θυμίζω , έτσι ? Για να δούμε...
stafaf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Dastan είπε Διαβαζω οτι βγηκε καινουργιος qualcomm και χασμουριεμαι, λιγο πιο γρηγορος με λιγο καλυτερη καταναλωση. Κλαιν μαιν, κατι θεαματικο θελουμε να δουμε. Λογική εξέλιξη είναι. Για κάτι πιο θεαματικό... όταν βγουν κβαντικά soc ξερω'γω. 2 1
GBorb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Ringo106 είπε More is better θυμίζω , έτσι ? Για να δούμε... Μήλα με πορτοκάλια
foxgre Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Ringo106 είπε More is better θυμίζω , έτσι ? Για να δούμε... Δεν έχω ξαναδεί πιο χαζό και ελλιπής διάγραμμα 7 2 1
JcD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, dimlevi είπε εχω τον 845 δε νομιζω να αλλαξω Και τον 835 να είχες δεν θα χρειαζόταν! 6
dimlevi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vgeovai είπε Same. Σε 4-5 χρονια η άμα το pocophone μου αφήσει χρόνους. Αυτό το notch να μην είχε, αλλα τη να πω, κανεις δεν είναι τέλειος . μονο η πτωση της αποδοσης της μπαταριας με ξενερωνει που εχει πεσει αρκετα αλλα τι να κανεις πας και αλλαζεις. 1 1
stafaf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, UnlockedEvolution είπε Η επεξεργαστική ισχύς αλλά και η συνολικότερη υποστήριξη που έχει ένας snapdragon τον καθιστά για εμένα τουλάχιστον (προσωπική γνώμη εκφράζω) την κορυφαία επιλογή για μια mobile συσκευή σήμερα. Έχω πιάσει στα χέρια μου ναυαρχίδα με Mediatek, και με Exynos και με HiSilicon Kirin. Η εμπειρία χρήσης με snapdragon είναι καλύτερη. Όσο για τον a12 και την apple ok, ίσως είναι ένα κλικ παραπάνω, αλλά η τιμολόγηση σε αυτή την εταιρεία έχει ξεφύγει, άρα δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, και προσωπικά πάλι θα πω για εμένα είναι εκτός ανταγωνισμού. Επίσης άλλο λειτουργικό το ios και άλλο το android, να μην το παραβλέπουμε και αυτό. Εξαιρετικό ποστ, ομολογώ. 1 2
stafaf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, dimlevi είπε μονο η πτωση της αποδοσης της μπαταριας με ξενερωνει που εχει πεσει αρκετα αλλα τι να κανεις πας και αλλαζεις. Και τι ανησυχείς, μήπως χαλάσει η αδιαβροχοποίηση; Ένας μπελάς στο κεφάλι σου λιγότερος. Ο 845 ειναι αξιόμαχος και θα είναι για χρόνια ακόμη το ίδιο αξιόμαχος. Υποστήριξη από την κοινότητα έχει άφθονη, θα το αλλάξεις μόνο όταν το βαρεθείς. 2
dimlevi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, stafaf είπε Και τι ανησυχείς, μήπως χαλάσει η αδιαβροχοποίηση; Ένας μπελάς στο κεφάλι σου λιγότερος. Ο 845 ειναι αξιόμαχος και θα είναι για χρόνια ακόμη το ίδιο αξιόμαχος. Υποστήριξη από την κοινότητα έχει άφθονη, θα το αλλάξεις μόνο όταν το βαρεθείς. δεν ειπα πουθενα οτι με ανησυχεί η αδιαβροχοποιηση το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι.
stafaf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimlevi είπε δεν ειπα πουθενα οτι με ανησυχεί η αδιαβροχοποιηση το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι. Το ίδιο λέμε απλά δεν το έγραψα σωστά. My bad. 1
JimGer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, GBorb said: Μου αρεσει που παλι θα συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια. Τι σχεση εχει το IOS με τον επεξεργαστη της APPLE με το Android και του υπολοιπους επεξεργαστες? Το μονο τεστ που μπορει να γινει ειναι ποσο γρηγορα ανοιγουν - δουλευουν ιδιες εφαρμογες (που περιεχονται και στα 2 λειτουργικα συστηματα) Αν και παλι δεν ειναι 100% σωστο μιας και δεν ξερουμε ποσο βελτιστωποιημενη ειναι η καθε εφαρμογη για το καθε λειτουργικο. Όχι κοίτα αυτό μια χαρά σχέση έχει. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό. Εδώ μιλάμε για αρχιτεκτονικές και ταχύτητες. Οπότε μια χαρά μπορείς να συγκρίνεις snapdragon με Bionic κλπ. Βέβαια το πως θα είναι η εμπειρία χρήσης στο κινητό εξαρτάται μετά προφανώς
gripakotrelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Δεν προλαβαίνουμε ν' αλλάζουμε συσκευές... Το χουνε καψει οι εταιρίες. Αδερφε μου εμεις το εχουμε καψει που αγοραζουμε καθε λιγο συσκευες!Οι εταιριες μια χαρα μπαλιτσα παιζουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα