Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 minutes ago, afragorn said: Δε διαφωνώ, αλλά επειδή όλα αυτά δε μπορεί να τα γνωρίζει ο ιδιοκτήτης πριν τη σύναψη του μισθωτηρίου, βάζει γενικά και αόριστα "απαγορεύονται αλλοδαποί και κατοικίδια". Είναι παράνομο, αλλά δε μπορεί να προστατευτεί με κάποιο τρόπο ο ιδιοκτήτης χωρίς να πληρώσει από τη τσέπη του. Ή πρέπει να κάνεις ασφάλεια αστικής ευθύνης ή να πληρώνεις από τη τσέπη σου δικηγόρους για ότι συμβεί μελλοντικά. Δε μπορώ να μη δώσω ένα δίκιο και στους ιδιοκτήτες... Γιαυτο και ειμαστε μια αφροβαλκανια μπανανια, επειδη ακριβως και εχουν και διατηρουν τετοια καταπτυστα πατηματα διχως συνεπειες, αλλα και λογω του πως λειτουργει το δικαστικο συστημ γενικοτερα. Το οτι δεν θελουν πολλοι ιδιοκτητες να μενουν μεσα ενοικιαστες αλλων πεποιθησεων, κηδεμονες κατοικιδιων, ακροατες διαφορων μουσικων ειδων κοκ ειναι γνωστο. Μπορει κανεις να αρνηθει κανεις την ενοικιαση για οποιαδηποτε προφαση. Αν ομως πιστευε πως μπορει να κινηθει νομικα για αυτα.. Καλη του τυχη. Εχουμε 2019 δυστυχως για αυτους και πολλα πραγματα αλλαξαν. Οπως καλη ωρα τα κατοικιδια. Οποιος θελει να φερει στο διαμερισμα του το κανει. Οτι και να προφασιζεται και να ωρυεται ο καθενας. Και παρεπιπτωντος, οχι, δεν θελουν ολοι οι ενοικιαστες να εχουν φιλικες σχεσεις με τους ιδιοκτητες, αλλα επαγγελματικη σχεση. Πληρωνεις, εισαι τυπικος στις υποχρεωσεις σου, τελος. Ουτε που με νοιαζει τι πιστευει ο ιδιοκτητης αν εχω κοπελα και δεν εχουμε παντρευτει, αν εχω υοθετησει αδεσποτο η δεν με βλεπει να εχω τις θρησκευτικες πεποιθησεις του. Και αν εχει, απο εκει και περα μιλανε τα δικαστηρια. Οπου χρειαζονται σε πολλους απο οτι φαινεται. 2
SB_1957 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Και παρεπιπτωντος, οχι, δεν θελουν ολοι οι ενοικιαστες να εχουν φιλικες σχεσεις με τους ιδιοκτητες, αλλα επαγγελματικη σχεση. Όταν λέμε φιλικές σχέσεις δεν νομίζω να εννοεί κανείς ότι θα γίνουν και κολητοί! Άλλωστε και η επαγγελματική σχέση που αναφέρεις, για να μην υπάρχουν προβλήματα, πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Σου εμπιστεύεται ο άλλος το σπίτι του για να το χρησιμοποιήσεις έναντι αμοιβής και το αποδέχεσαι γιατί ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις και μπορείς να πληρώσεις. Με τις φιλοζωϊκές κ.λπ. έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους, δηλαδή έχουμε ξεφύγει για μία ακόμη φορά. Για μένα είναι λάθος ο νόμος που ισχύει και στερεί από τον ιδιοκτήτη το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος γι' αυτό το θέμα. Και εξήγησα στο προηγούμενο ποστ τον λόγο που προσωπικά επιθυμώ ο ενοικιαστής να μην έχει κατοικίδιο. Και το λέω ενώ μεγάλωσα να έχουμε και σκυλιά και γατιά και όλα τα κατοικίδια σε μονοκατοικία στο χωριό. Αλλά 30 χρόνια σε διαμερίσματα δεν είχαμε ποτέ κανένα κατοικίδιο. Τώρα που είμαστε πάλι σε μονοκατοικία έχουμε και σκύλο και γάτες! Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, ας μας πουν όσοι μένουν στο εξωτερικό. Π.χ. ψάχνουμε να νοικιάσουμε σπίτι στη Νορβηγία, όπου δεν ξέρω τι λέει ο νόμος, αλλά το 99% των αγγελιών λένε όχι σε κατοικίδια και σε καπνιστές.
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Just now, SB_1957 said: Όταν λέμε φιλικές σχέσεις δεν νομίζω να εννοεί κανείς ότι θα γίνουν και κολητοί! Άλλωστε και η επαγγελματική σχέση που αναφέρεις, για να μην υπάρχουν προβλήματα, πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Σου εμπιστεύεται ο άλλος το σπίτι του για να το χρησιμοποιήσεις έναντι αμοιβής και το αποδέχεσαι γιατί ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις και μπορείς να πληρώσεις. Με τις φιλοζωϊκές κ.λπ. έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους, δηλαδή έχουμε ξεφύγει για μία ακόμη φορά. Για μένα είναι λάθος ο νόμος που ισχύει και στερεί από τον ιδιοκτήτη το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος γι' αυτό το θέμα. Και εξήγησα στο προηγούμενο ποστ τον λόγο που προσωπικά επιθυμώ ο ενοικιαστής να μην έχει κατοικίδιο. Και το λέω ενώ μεγάλωσα να έχουμε και σκυλιά και γατιά και όλα τα κατοικίδια σε μονοκατοικία στο χωριό. Αλλά 30 χρόνια σε διαμερίσματα δεν είχαμε ποτέ κανένα κατοικίδιο. Τώρα που είμαστε πάλι σε μονοκατοικία έχουμε και σκύλο και γάτες! Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, ας μας πουν όσοι μένουν στο εξωτερικό. Π.χ. ψάχνουμε να νοικιάσουμε σπίτι στη Νορβηγία, όπου δεν ξέρω τι λέει ο νόμος, αλλά το 99% των αγγελιών λένε όχι σε κατοικίδια και σε καπνιστές. Και ομως υπαρχουν διαφοροι που ειτε θελουν ειτε πιστευουν πως πρεπει να υπαρξει καποιου ειδους τετοια φιλικη σχεση. Καποιοι το βλεπουν θετικα, καποιοι αποθαρρυνονται. Αλληλοκατανοηση και αλληλοσεβασμος οταν καποιος θεωρει πως θα επιβαλει δικους του νομους σε σπιτι ενοικιου, δεν υφισταται. Οχι στην Ελλαδα, οχι σε ανθρωπους που πληρωνουν και δεν τους παραχωρειται. Ο ιδιοκτητης διατηρει το δικαιωμα να το ενοικιασει οπου θελει με τις συνθηκες που θελει. Μπορει να ψαχνει συντοπιτες του, ανθρωπους του κοινωνικου περιγυρου του η οτιδηποτε αλλο. Αν ο ιδιοκτητης εχει λοιπον προβλημα με τα δικαιωματα που εχει ο καθε ενοικιαστης, το κλειδωνει η το παραχωρει σε δικο του ανθρωπο. Απλο και κατανοητο πιστευω. Ο καθενας επιθυμει οτι θελει και πιστευει. Το αν συμμεριζεται κανεις αυτες τις επιθυμιες ειναι διαφορετικο ζητημα. Και εγω μεγαλωσα με κατοικιδια και δεν ειχαμε ποτε προβλημα εμεις ουτε και το σπιτι. Το τι πιστευει ο καθενας δεν μας απασχολησε ποτε. Η Νορβηγια δεν ανοικει στην ΕΕ και εχει τους δικους της νομους. Εντος ΕΕ η νομοθεσια ειναι παραπλησια. Να το κοιταξουμε γενικοτερα σε νομοθεσιες αλλων χωρων δεν υπαρχει απολυτως κανενα νοημα, η καθε χωρα εχει τους δικους της νομους οπου πολλοι εχουν ακραιες διαφορες με τους δικους μας. 2
The_Judas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 https://www.nomikosodigos.info/guide/simple-legal/869-a-guide-for-pet-owners-to-renting-a-home-in-greece Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει τα κατοικίδια στο ιδιωτικό συμφωνητικό. 3 1
afragorn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Γιαυτο και ειμαστε μια αφροβαλκανια μπανανια, επειδη ακριβως και εχουν και διατηρουν τετοια καταπτυστα πατηματα διχως συνεπειες, αλλα και λογω του πως λειτουργει το δικαστικο συστημ γενικοτερα. Το οτι δεν θελουν πολλοι ιδιοκτητες να μενουν μεσα ενοικιαστες αλλων πεποιθησεων, κηδεμονες κατοικιδιων, ακροατες διαφορων μουσικων ειδων κοκ ειναι γνωστο. Μπορει κανεις να αρνηθει κανεις την ενοικιαση για οποιαδηποτε προφαση. Αν ομως πιστευε πως μπορει να κινηθει νομικα για αυτα.. Καλη του τυχη. Εχουμε 2019 δυστυχως για αυτους και πολλα πραγματα αλλαξαν. Οπως καλη ωρα τα κατοικιδια. Οποιος θελει να φερει στο διαμερισμα του το κανει. Οτι και να προφασιζεται και να ωρυεται ο καθενας. Και παρεπιπτωντος, οχι, δεν θελουν ολοι οι ενοικιαστες να εχουν φιλικες σχεσεις με τους ιδιοκτητες, αλλα επαγγελματικη σχεση. Πληρωνεις, εισαι τυπικος στις υποχρεωσεις σου, τελος. Ουτε που με νοιαζει τι πιστευει ο ιδιοκτητης αν εχω κοπελα και δεν εχουμε παντρευτει, αν εχω υοθετησει αδεσποτο η δεν με βλεπει να εχω τις θρησκευτικες πεποιθησεις του. Και αν εχει, απο εκει και περα μιλανε τα δικαστηρια. Οπου χρειαζονται σε πολλους απο οτι φαινεται. Καλά αυτό με τη Μπανανία και λοιπούς χαρακτηρισμούς, καλό είναι να το αφήσουμε γιατί και στον ανεπτυγμένο, δυτικό, κόσμο βασιλεύει ο ρατσισμός και το "σκανάρισμα" πριν την ενοικίαση. Στην Ολλανδία σε αρκετά σπίτια δε σε αφήνουν να νοικιάσεις αν καπνίζεις. Στην Αγγλία, σου κάνουν κανονικό έλεγχο ιστορικού, ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό, εκκαθαριστικό, βεβαίωση προηγούμενου σπιτονοικοκήρη κ.ά.
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, The_Judas said: https://www.nomikosodigos.info/guide/simple-legal/869-a-guide-for-pet-owners-to-renting-a-home-in-greece Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει τα κατοικίδια στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Το συγκεκριμενο αρθρο, γραφει πως το ιδιωτικο συμφωνητικο ειναι υπερανω της νομοθεσιας. Ας απαντησει νομικος το κατα ποσο ευσταθουν τα λεγομενα τους. 20 minutes ago, afragorn said: Καλά αυτό με τη Μπανανία και λοιπούς χαρακτηρισμούς, καλό είναι να το αφήσουμε γιατί και στον ανεπτυγμένο, δυτικό, κόσμο βασιλεύει ο ρατσισμός και το "σκανάρισμα" πριν την ενοικίαση. Στην Ολλανδία σε αρκετά σπίτια δε σε αφήνουν να νοικιάσεις αν καπνίζεις. Στην Αγγλία, σου κάνουν κανονικό έλεγχο ιστορικού, ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό, εκκαθαριστικό, βεβαίωση προηγούμενου σπιτονοικοκήρη κ.ά. Πες μου μια χωρα της ΕΕ, οπου να επιτρεπει η νομοθεσια τον αποκλεισμο φυλετικων και θρησκευτικων ομαδων να το συζητησουμε. Το γραψαμε και το ξαναγραψαμε, οποιος δεν θελει να ενοικιασει κατι σε καποιον δεν το κανει. Αν θελει να τον βγαλει με τις προθεσεις που εγραψες προηγουμενος, ατυχησε. Στην Αγγλια και την Ολλανδια που ξερω περι του κανονισμου εχει να κανει για λογους ασφαλειας, και πολυ καλα κανουν. Αν αυτο το βρισκεις ισαξιο με την "απαγορευση κατοικιδιων" δεν εχουμε να συζητησουμε κατι περαιτερω.
afragorn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Το συγκεκριμενο αρθρο, γραφει πως το ιδιωτικο συμφωνητικο ειναι υπερανω της νομοθεσιας. Ας απαντησει νομικος το κατα ποσο ευσταθουν τα λεγομενα τους. Πες μου μια χωρα της ΕΕ, οπου να επιτρεπει η νομοθεσια τον αποκλεισμο φυλετικων και θρησκευτικων ομαδων να το συζητησουμε. Το γραψαμε και το ξαναγραψαμε, οποιος δεν θελει να ενοικιασει κατι σε καποιον δεν το κανει. Αν θελει να τον βγαλει με τις προθεσεις που εγραψες προηγουμενος, ατυχησε. Στην Αγγλια και την Ολλανδια που ξερω περι του κανονισμου εχει να κανει για λογους ασφαλειας, και πολυ καλα κανουν. Αν αυτο το βρισκεις ισαξιο με την "απαγορευση κατοικιδιων" δεν εχουμε να συζητησουμε κατι περαιτερω. Γιατί, χρειάζεται νόμο για να το κάνει; Όπως ακριβώς σε αποκλείουν εδώ λόγω κατοικιδίου, έτσι σε αποκλείουν και εκεί επειδή καπνίζεις ή είσαι ξένος. Λες πως είσαι έλληνας και σου λέει "οκ θα μιλήσουμε". Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από afragorn
thanosAIAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, slk200gr είπε βεβαιως και υπαρχει οχι για ενα μηνα απλα Δηλαδή αν κάποιος πχ χάσει τη δουλειά του, τι πρέπει να γίνει; Να πληρώνει υποχρεωτικά αλλά πόσα χρόνια λέει το συμβόλαιο; Δεν έχει! Θα τον βάλουν φυλακή; Το συμβόλαιο καλύπτει τον ενοικιαστή με την έννοια ότι δεν μπορούν να σε διώξουν νωρίτερα της λήξης του ή να ζητάνε περισσότερα λεφτά. Καμία συνέπεια αν φύγεις από ένα σπίτι που νοικιάζεις. Ίσως να υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση για έγκαιρη ενημέρωση, τίποτα άλλο.
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, afragorn said: Γιατί, χρειάζεται νόμο για να το κάνει; Όπως ακριβώς σε αποκλείουν εδώ λόγω κατοικιδίου, έτσι σε αποκλείουν και εκεί επειδή καπνίζεις ή είσαι ξένος. Λες πως είσαι έλληνας και σου λέει "οκ θα μιλήσουμε". Μην αλλαζεις αυτο που συζηταμε. Το οτι με βλεπει και δεν θελει να το δωσει μπορει και το κανει. Δειξε μου εσυ τωρα μια (1) αγγελια σε Αγγλια/Ολλανδια που να γραφει δεν το δινω σε ελληνες. Και για το καπνισμα που σε απασχολει, πολλα σπιτι εχουν πυρασφαλεια που ενεργοποιειται και με το καπνο του τσιγαρου. Απο τα τελευταια πραγματα που θελουν ειναι να τρεχουν για τετοια ζητηματα.
bromiaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Το συμβόλαιο καλύπτει τον ενοικιαστή με την έννοια ότι δεν μπορούν να σε διώξουν νωρίτερα της λήξης του ή να ζητάνε περισσότερα λεφτά. Δηλαδή στο δικό σου ας πούμε μυαλό, το συμβόλαιο καλύπτει μόνο τον ενοικιαστή… Ο ιδιοκτήτης ας πάει να κόψει το κεφάλι του… Μάλιστα… 1
The_Judas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, afragorn είπε Γιατί, χρειάζεται νόμο για να το κάνει; Όπως ακριβώς σε αποκλείουν εδώ λόγω κατοικιδίου, έτσι σε αποκλείουν και εκεί επειδή καπνίζεις ή είσαι ξένος. Λες πως είσαι έλληνας και σου λέει "οκ θα μιλήσουμε". Οκ αλλά έχει τεράστια διαφορά ένα συμφωνητικό ή ένας νόμος, με το απλό ξεκαθάρισμα που κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης οπτικά. Εννοείται πως και στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης μπορεί να μην θέλει φοιτητές ή πακιστανούς ή ξανθιές γυναίκες. 5 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Δηλαδή αν κάποιος πχ χάσει τη δουλειά του, τι πρέπει να γίνει; Να πληρώνει υποχρεωτικά αλλά πόσα χρόνια λέει το συμβόλαιο; Δεν έχει! Θα τον βάλουν φυλακή; Το συμβόλαιο καλύπτει τον ενοικιαστή με την έννοια ότι δεν μπορούν να σε διώξουν νωρίτερα της λήξης του ή να ζητάνε περισσότερα λεφτά. Καμία συνέπεια αν φύγεις από ένα σπίτι που νοικιάζεις. Ίσως να υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση για έγκαιρη ενημέρωση, τίποτα άλλο. και ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι άνεργος ή να έχει χρέη... Αν θέλει ο ιδιοκτήτης μπορεί αν διεκδικήσει αποζημίωση για όλα τα χρόνια. Στην πράξη δεν το κάνει, γιατί συνήθως είναι εύκολο να βρει άλλον ή γιατί δεν θέλει να μπλέκει με δικαστικά έξοδα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Υπόψη κάναμε μέσο τάξις συμβόλαιο όχι κάτι σε χέρι..
afragorn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Μην αλλαζεις αυτο που συζηταμε. Το οτι με βλεπει και δεν θελει να το δωσει μπορει και το κανει. Δειξε μου εσυ τωρα μια (1) αγγελια σε Αγγλια/Ολλανδια που να γραφει δεν το δινω σε ελληνες. Και για το καπνισμα που σε απασχολει, πολλα σπιτι εχουν πυρασφαλεια που ενεργοποιειται και με το καπνο του τσιγαρου. Απο τα τελευταια πραγματα που θελουν ειναι να τρεχουν για τετοια ζητηματα. Δεν έχω δει εγώ τέτοια αγγελία, γιατί δεν έχω ψάξει ο ίδιος. Απλά ξέρω από γνωστή ότι δυσκολεύτηκε γιατί τη θεωρούσαν "ξένη" και δεν την εμπιστεύονταν. Από εκεί και πέρα, αν το έγραφε η αγγελία "αποκλείονται οι αλλοδαποί", δε το γνωρίζω αλλά και δεν αλλάζει και πολλά. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ο ιδιοκτήτης θα επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερη περίπτωση. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από afragorn
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Just now, afragorn said: Δεν έχω δει εγώ τέτοια αγγελία, γιατί δεν έχω ψάξει ο ίδιος. Απλά ξέρω από γνωστή ότι δυσκολεύτηκε γιατί τη θεωρούσαν "ξένη" και δεν την εμπιστεύονταν. Από εκεί και πέρα, αν το έγραφε η αγγελία "αποκλείονται οι αλλοδαποί", και δε το ξέρω αλλά και δεν αλλάζει και πολλά. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ο ιδιοκτήτης θα επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερη περίπτωση. Strawman. Αλλα γραφω αλλα παρουσιαζεις εσυ. Αν ο ιδιοκτητης εγραφε πως δεν θελω αλλοδαπους η δεν θελω ξανθιες, στις χωρες που θιγεις κιολας, δεν θα του εβγαινε και σε πολυ καλο. Σε αντιθεση παντως με εδω, αν καποιος εβαζε ορο οπως το παραπανω σχολιο σου: 4 hours ago, afragorn said: βάζει γενικά και αόριστα "απαγορεύονται αλλοδαποί και κατοικίδια". Δεν θα του εβγαινε και σε πολυ καλο. Γιατι συμβαινει αυτο ομως εδω με τα κατοικιδια που μιλησαμε; Αφροβαλκανια νοοτροπια σε μια χωρα μπανανια, δυστυχως.
spyros007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λαστιχο το εχετε κανει ρε μαγκες.Περούσια μου ειναι και σε οποιον θελω το νοικοιαζω και οτι ορούς θέλω βάζω.Οποιος γουστάρει καλώς, αλλιώς παμε στον επομενο.Οτι γουσταρω γραφω στην αγγέλλεια και στο συμβολαιο και οπου γουσταρω κανω το φασε κοντρολ και λογαριασμο δεν δινω σε κανενα.Αμα ο ενοικιαστής θελει να με κοροιδεψει και να βαλει σκυλο στο διαμερισμα εκτός του οτι σε τρια χρονια θα μετακομισει θα του κανω την ζωη πατινι καθε φορα που δεν θα ειναι τυπικός στις υποχρεωσεις του .Αυτος θα βγει χαμενος και θα ειναι στην τσιτα,οχι εγω................Αυτα ισχυουν σε ολο τον κοσμο και οχι μονο στην Ελλαδα.Ειδικά στην Ευρωπη ετσι και δεν εισαι συνεπής στης υποχρεώσεις σου εχεις φυγει νυχτα.Δικο μου ειναι και οτι θελω κανω ,σιγα μη βαλω και δερβέναγα στο κεφαλι μου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα