APPLEGEEK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Για θεμα κατοικιδιου, καθεσαι και το συζητας απο την αρχη. Δεχεστε κατοικιδια? Ναι, οκ συμφωνουμε. Οχι, οκ παω στον επομενο. Και αν εισαι ηδη μεσα εννοειται ρωτας τη γνωμη του ιδιοκτητη πρωτα. Αν δε συμφωνει, απ οτι ειδα δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα μπορει να σου κανει τη ζωη κολαση και να σε διωξει οταν τελειωσει το συμβολαιο. Γι αυτο λεω το πιο σημαντικο ειναι να εχεις καλη επικοινωνια και καλες ή εστω τυπικες σχεσεις. Το να καταφευγεις νομικα να ειναι η τελευταια λυση οταν δε γινεται αλλιως. Ειμαι σιγουρος οτι αντιστοιχα αυτος θα ανοιγε ενα θεμα εδω και θα ελεγε, αντε να πιω καφε με αυτον τον μ*** που πηγε και μου εφερε σκυλι στο σπιτι χωρις να με ρωτησει...(σ.σ. αγαπαω τα σκυλακια, αλλα δε θα χαλουσα τη διαθεση και ψυχικη μου υγεια με τσακωμους με ιδιοκτητη για να παρω ενα...). ο νομος λεει εως δυο κατοικιδια 2
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sexymwro7 είπε Για θεμα κατοικιδιου, καθεσαι και το συζητας απο την αρχη. Δεχεστε κατοικιδια? Ναι, οκ συμφωνουμε. Οχι, οκ παω στον επομενο. Και αν εισαι ηδη μεσα εννοειται ρωτας τη γνωμη του ιδιοκτητη πρωτα. Αν δε συμφωνει, απ οτι ειδα δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα μπορει να σου κανει τη ζωη κολαση και να σε διωξει οταν τελειωσει το συμβολαιο. Γι αυτο λεω το πιο σημαντικο ειναι να εχεις καλη επικοινωνια και καλες ή εστω τυπικες σχεσεις. Το να καταφευγεις νομικα να ειναι η τελευταια λυση οταν δε γινεται αλλιως. Ειμαι σιγουρος οτι αντιστοιχα αυτος θα ανοιγε ενα θεμα εδω και θα ελεγε, αντε να πιω καφε με αυτον τον μ*** που πηγε και μου εφερε σκυλι στο σπιτι χωρις να με ρωτησει...(σ.σ. αγαπαω τα σκυλακια, αλλα δε θα χαλουσα τη διαθεση και ψυχικη μου υγεια με τσακωμους με ιδιοκτητη για να παρω ενα...). συγνωμη αλλα δεν ηξερα 3χρονια και 7 μηνες πριν ,οταν νοικιασα το σπιτι οτι θα επαιρνα σκυλακι ,δεν ηταν στα σχεδια μου τοτε και οχι δεν χαλασα την ηρεμια μου απλα εφυγα και το ζορι τελικα αυτος το ειχε γιατι αυτος με εκανε αγωγη ,βλεπεις 3 χρονια και 7 μηνες δεν αργησα ουτε μια μερα το νοικιο ,ε οκ πηγα στο δικαστηριο υποχρεωτικα ,μου πληρωσε τον δικηγορο και τα δικαστικα εξοδα και ησυχασε 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ο νομος λεει εως δυο κατοικιδια ετσι ειναι ,το ηξερα οτι δεν μπορουσε να κανει κατι αλλα δεν ειχα ορεξη να δινω 750 ε και να μου χαλαει την ζαχαρενια μου
christakos07 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε συγνωμη αλλα δεν ηξερα 3χρονια και 7 μηνες πριν ,οταν νοικιασα το σπιτι οτι θα επαιρνα σκυλακι ,δεν ηταν στα σχεδια μου τοτε και οχι δεν χαλασα την ηρεμια μου απλα εφυγα και το ζορι τελικα αυτος το ειχε γιατι αυτος με εκανε αγωγη ,βλεπεις 3 χρονια και 7 μηνες δεν αργησα ουτε μια μερα το νοικιο ,ε οκ πηγα στο δικαστηριο υποχρεωτικα ,μου πληρωσε τον δικηγορο και τα δικαστικα εξοδα και ησυχασε ετσι ειναι ,το ηξερα οτι δεν μπορουσε να κανει κατι αλλα δεν ειχα ορεξη να δινω 750 ε και να μου χαλαει την ζαχαρενια μου Συγγνώμη ρε slk200gr αλλά μου δημιούργησες μία απορία. Μετά τα 3 χρόνια υπογράψατε εκ νέου συμβόλαιο, ή συμφωνήσατε σε σιωπηρή μίσθωση;
sexymwro7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε ετσι ειναι ,το ηξερα οτι δεν μπορουσε να κανει κατι αλλα δεν ειχα ορεξη να δινω 750 ε και να μου χαλαει την ζαχαρενια μου Ακριβως αυτο λεω. Δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα ζαχαρενιες μπορει να χαλαει και νευρα μπορει να σπαει. Οποτε ή το ξεκαθαριζεις απο την αρχη (στην περιπτωση σου δεν το ηξερες, δεκτο) ή τον ειδοποιεις πριν φερεις το σκυλακι σπιτι (αν συμφωνησει ολα καλα, αν δεν συμφωνησει ξαναλεω δε σου κανει κατι νομικα, αλλα θα σου σπασει τα νευρα). Προσωπικα θα προτιμουσα να ειμαι μακρια απο τετοιους ανθρωπους και να εχω την ηρεμια μου, παρα να τρωω τη γκρινια καθε μερα.
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Συγγνώμη ρε slk200gr αλλά μου δημιούργησες μία απορία. Μετά τα 3 χρόνια υπογράψατε εκ νέου συμβόλαιο, ή συμφωνήσατε σε σιωπηρή μίσθωση; οταν πηγα για 2 χρονια και μετα καθε χρονο για εναν χρονο
Curtis76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Για θεμα κατοικιδιου, καθεσαι και το συζητας απο την αρχη. Δεχεστε κατοικιδια? Ναι, οκ συμφωνουμε. Οχι, οκ παω στον επομενο. Και αν εισαι ηδη μεσα εννοειται ρωτας τη γνωμη του ιδιοκτητη πρωτα. Αν δε συμφωνει, απ οτι ειδα δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα μπορει να σου κανει τη ζωη κολαση και να σε διωξει οταν τελειωσει το συμβολαιο. Γι αυτο λεω το πιο σημαντικο ειναι να εχεις καλη επικοινωνια και καλες ή εστω τυπικες σχεσεις. Το να καταφευγεις νομικα να ειναι η τελευταια λυση οταν δε γινεται αλλιως. Ειμαι σιγουρος οτι αντιστοιχα αυτος θα ανοιγε ενα θεμα εδω και θα ελεγε, αντε να πιω καφε με αυτον τον μ*** που πηγε και μου εφερε σκυλι στο σπιτι χωρις να με ρωτησει...(σ.σ. αγαπαω τα σκυλακια, αλλα δε θα χαλουσα τη διαθεση και ψυχικη μου υγεια με τσακωμους με ιδιοκτητη για να παρω ενα...). Δεν ισχυει αυτο που λες. Ο νομος οριζει οτι ειναι δικαιωμα σου να εχεις ζωο στο σπιτι, σιγα μη ρωτησουμε και αν επιτρεπει να παντρευτουμε (το εχω ακουσει και αυτο). Ο ιδιοκτήτης αν εχει προβλημα μπορει να ρωτησει, και αν θελει ο υποψηφιος ενοικιαστης του λεει αν εχει ζωο ή οχι. 1 1
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, sexymwro7 είπε Ακριβως αυτο λεω. Δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα ζαχαρενιες μπορει να χαλαει και νευρα μπορει να σπαει. Οποτε ή το ξεκαθαριζεις απο την αρχη (στην περιπτωση σου δεν το ηξερες, δεκτο) ή τον ειδοποιεις πριν φερεις το σκυλακι σπιτι (αν συμφωνησει ολα καλα, αν δεν συμφωνησει ξαναλεω δε σου κανει κατι νομικα, αλλα θα σου σπασει τα νευρα). Προσωπικα θα προτιμουσα να ειμαι μακρια απο τετοιους ανθρωπους και να εχω την ηρεμια μου, παρα να τρωω τη γκρινια καθε μερα. γιατι ρε παλικαρι μου αφου ξερω οτι ειμαι τυπικος με τον νομο να τον ρωτησω?να ρωτησουμε τον χασαν ποτε θα γινει το ραμαζαν?
sexymwro7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Curtis76 είπε Δεν ισχυει αυτο που λες. Ο νομος οριζει οτι ειναι δικαιωμα σου να εχεις ζωο στο σπιτι, σιγα μη ρωτησουμε και αν επιτρεπει να παντρευτουμε (το εχω ακουσει και αυτο). Ο ιδιοκτήτης αν εχει προβλημα μπορει να ρωτησει, και αν θελει ο υποψηφιος ενοικιαστης του λεει αν εχει ζωο ή οχι. Ξαναλεω για τελευταια φορα, ΝΟΜΙΚΑ καλυπτεσαι και δεν εχεις θεμα. Εγω μιλαω για τις σχεσεις μεταξυ ιδιοκτητη και ενοικιαστη. Και το να απατησεις την κοπελα σου ειναι ΝΟΜΙΜΟ, αλλα μετα χαλανε οι σχεσεις.
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sexymwro7 είπε Ξαναλεω για τελευταια φορα, ΝΟΜΙΚΑ καλυπτεσαι και δεν εχεις θεμα. Εγω μιλαω για τις σχεσεις μεταξυ ιδιοκτητη και ενοικιαστη. Και το να απατησεις την κοπελα σου ειναι ΝΟΜΙΜΟ, αλλα μετα χαλανε οι σχεσεις. λες να με ενδιαφερει αν χαλασω τις σχεσεις μου με τον ιδιοκτητη ?,ας το σκεφτει αυτος ,οταν εχω δικηο πισω δεν κανω για κανεναν λογο και ας μαλωσω και ας πλακωθω και ας πεσει η γη στο κεφαλι μου ,αμαν πια με αυτην την ηττοπαθεια 3 2
christakos07 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στην περίπτωση του κατοικιδίου εάν το σπίτι είναι επιπλωμένο, ο μισθωτής στο τέλος οφείλει να το επιστρέψει στην αρχική κατάσταση(και όχι οι γρατζουνιές στα έπιπλα, δε θεωρούνται φυσιολογικές φθορές). Εάν όμως το σπίτι είναι ένας κενός χώρος και θα επιπλωθεί από τον νοικάρη, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα. Μόνο στο σάπιο μυαλό κάποιων, περί ασθενειών, κτλ. 2 1
sexymwro7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε γιατι ρε παλικαρι μου αφου ξερω οτι ειμαι τυπικος με τον νομο να τον ρωτησω?να ρωτησουμε τον χασαν ποτε θα γινει το ραμαζαν? Το εχω γραψει 3 φορες. Δε σε υποχρεωνει κανεις να κανεις αυτο που λεω. Νομικα εισαι ενταξει. Εγω μιλαω για τις σχεσεις ιδιοκτητη και ενοικιαστη. Αν θες να ειναι καλες ή τυπικες τον ρωτας. Αν θες να τσακωνεστε να γκρινιαζετε να χαλατε τη διαθεση σας, μην τον ρωτας.
Curtis76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Στην περίπτωση του κατοικιδίου εάν το σπίτι είναι επιπλωμένο, ο μισθωτής στο τέλος οφείλει να το επιστρέψει στην αρχική κατάσταση(και όχι οι γρατζουνιές στα έπιπλα, δε θεωρούνται φυσιολογικές φθορές). Εάν όμως το σπίτι είναι ένας κενός χώρος και θα επιπλωθεί από τον νοικάρη, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα. Μόνο στο σάπιο μυαλό κάποιων, περί ασθενειών, κτλ. Αλλο αυτο που λες. Και επιπλωμενο να μην ειναι παλι φθορες σε πορτες και κασες πρεπει να τις αντικαταστησεις. Δε μιλαμε ομως γι αυτο το θεμα. 1 λεπτό πριν, sexymwro7 είπε Το εχω γραψει 3 φορες. Δε σε υποχρεωνει κανεις να κανεις αυτο που λεω. Νομικα εισαι ενταξει. Εγω μιλαω για τις σχεσεις ιδιοκτητη και ενοικιαστη. Αν θες να ειναι καλες ή τυπικες τον ρωτας. Αν θες να τσακωνεστε να γκρινιαζετε να χαλατε τη διαθεση σας, μην τον ρωτας. Σου εχει πει ομως και θα το ξαναπω και γω για μια τελευταια φορα οτι δεν ενδιαφερει η σχεση με τον ιδιοκτητη ειδικά αν εχεις δικιο. Αν ο ιδιοκτητης δε θελει να χαλαει τη ζαχαρενια του να μην νοικιαζει σπιτι. Ας το πουλησε. 1
slk200gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Το εχω γραψει 3 φορες. Δε σε υποχρεωνει κανεις να κανεις αυτο που λεω. Νομικα εισαι ενταξει. Εγω μιλαω για τις σχεσεις ιδιοκτητη και ενοικιαστη. Αν θες να ειναι καλες ή τυπικες τον ρωτας. Αν θες να τσακωνεστε να γκρινιαζετε να χαλατε τη διαθεση σας, μην τον ρωτας. και σου απαντησα 2 μηνυματα πιο πανω
sexymwro7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε λες να με ενδιαφερει αν χαλασω τις σχεσεις μου με τον ιδιοκτητη ?,ας το σκεφτει αυτος ,οταν εχω δικηο πισω δεν κανω για κανεναν λογο και ας μαλωσω και ας πλακωθω και ας πεσει η γη στο κεφαλι μου ,αμαν πια με αυτην την ηττοπαθεια Και για ακομα μια φορα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ. Αν δεν ενδιαφερεστε να χαλατε σχεσεις, δεν απευθυνεται σε εσας. Αυτο ακριβως σχολιασα οτι γινεται στις μερες μας, ειναι ολα απροσωπα και δε γινεται καμια συζητηση ανθρωπινα για απλα προβληματα...
afragorn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Δεν ισχυει αυτο που λες. Ο νομος οριζει οτι ειναι δικαιωμα σου να εχεις ζωο στο σπιτι, σιγα μη ρωτησουμε και αν επιτρεπει να παντρευτουμε (το εχω ακουσει και αυτο). Ο ιδιοκτήτης αν εχει προβλημα μπορει να ρωτησει, και αν θελει ο υποψηφιος ενοικιαστης του λεει αν εχει ζωο ή οχι. Έλα ρε παιδιά, ας χαλαρώσουμε λίγο με τα κατοικίδια και τα δικαιώματα. Εγώ ζω στο ενοίκιο (βασανίστηκα να βρω σπίτι λόγω γάτας) αλλά συγχρόνως η γιαγιά μου νοικιάζει και ένα διαμερισματάκι και μπορώ να καταλάβω και τις δύο πλευρές. Ένα ζευγάρι που νοίκιαζε στης γιαγιάς μου, είχε σκύλο και διέλυσε το μισό σπίτι. Χρειάστηκε αντικατάταστη μία πόρτα και όλοι οι πάγκοι και τα ντουλάπια της κουζίνας που τα είχε ρημάξει από τις γρατζουνιές. Επίσης έχω δει σπίτι φίλου που είχε γάτα που δε το καθάριζε ποτέ, με το που άνοιγε η πόρτα ήθελες να κάνεις εμετό από τη βρώμα και τη τρίχα. Επιπλέον στο σπίτι που νοικιάσαμε τώρα, έπρεπε να το δείτε πως το παραλάβαμε μιας και έμενε εκεί μια κοπέλα με το σκύλο της. Η τύπισσα ήταν αχαρακτήριστη. Βρήκαμε τρίχα και χώμα σε κάθε γωνία του σπιτιού ( Το κλιματιστικό το καθάριζα 5 ώρες κυριολεκτικά). Σαν επεισόδιο από εκείνη την εκπομή στο ΣΚΑΙ που καθάριζαν σπίτια στην Αγγλία. Γενικά, όσοι έχουν κατοικίδια πρέπει να είναι τρομερά καθαροί και σχολαστικοί άνθρωποι για να μη καταλήξει το σπίτι, τσαντίρι. Και επειδή οι ιδιοκτήτες δε μπορούν να πάρουν "πιστοποίηση καθαριότητας" από τους ενοικιαστές, αποκλείουν εντελώς τα κατοικίδια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από afragorn 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα