Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορεί να σε κυνηγήσει ο ιδιοκτήτης, πρακτικά το να κινηθεί νομικά εναντίον σου για ένα μίσθιο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να πιάσεις το τζόκερ

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Θεωρητικά μπορεί να σε κυνηγήσει ο ιδιοκτήτης, πρακτικά το να κινηθεί νομικά εναντίον σου για ένα μίσθιο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να πιάσεις το τζόκερ

εχω δωσει μιση εγγύηση θα την αφησω, θα δωσω οτι χρωσταω .

με χαλαει που δεν φτιαχνουν πραγματα σημαντικα, τοσο καιρο ψιλοτρεχει ο θερμοσιφονωας νερο και δεν το αλαζει.

επισης εχει θορυβο το σπιτι ειναι διπλα στην πατησιων.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

με χαλαει που δεν φτιαχνουν πραγματα σημαντικα, τοσο καιρο ψιλοτρεχει ο θερμοσιφονωας νερο και δεν το αλαζει.

Tο πρωτο πρεπει να το φταξει ,στο δευτερο δεν φταει αυτος ας προσεχες που νοικαζες,οχι για ενα νοικιο κανεις δεν κυνηγησε καποιον 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι. Φεύγεις όποτε θες, απλά χάνεις την μισή εγγύηση.

Δεν υπάρχει προηγούμενο όπου ιδιοκτήτης κυνηγάει νομικά μισθωτή. 

Μόλις τώρα, slk200gr είπε

Tο πρωτο πρεπει να το φταξει ,στο δευτερο δεν φταει αυτος ας προσεχες που νοικαζες,οχι για ενα νοικιο κανεις δεν κυνηγησε καποιον 

Φυσικά έπρεπε να κάνει ντεσιμπελομέτρηση πριν το νοικιάσει. Το ενδεχόμενο να ενημερώσει από πριν ο ιδιοκτήτης, δεν το συζητάμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

βεβαιως και υπαρχει οχι για ενα μηνα απλα

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι. Φεύγεις όποτε θες, απλά χάνεις την μισή εγγύηση.

Φυσικά έπρεπε να κάνει ντεσιμπελομέτρηση πριν το νοικιάσει. Το ενδεχόμενο να ενημερώσει από πριν ο ιδιοκτήτης, δεν το συζητάμε.

ηταν καλοκαιρι - αυπνια ειχε...

μιλισαμε ειπε δεν εχει θεμα...αλλα δεν μπηκαμε σε λεπτομεριες γιατι της ειπα ΙΣΩΣ

Δημοσ.

εμενα ,ειχα παρει ενα σκυλακι και μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι δεν το επιτρεπει (ξερω οτι δεν μπορουσε να με κανει κατι για το σκυλακι) οποτε εφυγα 4 μηνες (προσ750 ε τον μηνα) ωριτερα ,την εγγυηση την κρατησε εναν μηνα αλλα επειδη το πηρα βαμμενο επρεπε να το δωσω παλι βαμμενο κατι που δεν εκανα οποτε η εγγυηση πηγε εκει,μετα απο 2 χρονια βρεθηκαμε στα δικαστηρια αλλα επειδη αυτο το ειχε νοικιασει εναν μηνα μετα αρα με το σκεπτικο του δικαστηριου δεν εχασε εχασε την δικη

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

εμενα ,ειχα παρει ενα σκυλακι και μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι δεν το επιτρεπει (ξερω οτι δεν μπορουσε να με κανει κατι για το σκυλακι) οποτε εφυγα 4 μηνες (προσ750 ε τον μηνα) ωριτερα ,την εγγυηση την κρατησε εναν μηνα αλλα επειδη το πηρα βαμμενο επρεπε να το δωσω παλι βαμμενο κατι που δεν εκανα οποτε η εγγυηση πηγε εκει,μετα απο 2 χρονια βρεθηκαμε στα δικαστηρια αλλα επειδη αυτο το ειχε νοικιασει εναν μηνα μετα αρα με το σκεπτικο του δικαστηριου δεν εχασε εχασε την δικη

μεγαλη ταλαιπωρία υπεστης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

μεγαλη ταλαιπωρία υπεστης

οχι μια φορα απλα πηγα στο δικαστηριο ,αυτο ηταν ολο

Δημοσ.

Μισό λεπτάκι:

"Ο νόμος 1703/1987 (τροποποιημένος από τον ν. 2235/1994), στο άρθρο 2§1 ορίζει πως: «Η μίσθωση ακινήτου για κατοικία ισχύει τουλάχιστον για τρία (3) έτη, κι αν ακόμη έχει συμφωνηθεί για βραχύτερο χρονικό διάστημα ή για αόριστο χρόνο. Η διάταξη αυτή ισχύει και μετά την 1.7.1997. Σύντμηση της τριετίας επιτρέπεται με νεότερη συμφωνία απέχουσα από την έναρξη της μισθωτικής σύμβασης τουλάχιστον έξι (6) μήνες μετά την κατάρτισή της και αποδεικνυόμενη με συμβολαιογραφικό έγγραφο». Από τη διάταξη αυτή, απορρέει ευθέως η υποχρέωση των μερών να συνάπτουν τη σύμβαση μίσθωσης με ελάχιστη διάρκεια τα τρία (3) έτη. Τα μέρη, βέβαια, δύνανται να ορίσουν βραχύτερο χρονικό διάστημα (πχ. ένα ή δύο έτη), όμως, εκ του νόμου, πριν την παρέλευση της τριετίας δεν μπορεί ούτε ο εκμισθωτής να απαιτήσει από το μισθωτή να εγκαταλείψει το μίσθιο, ούτε ο μισθωτής να φύγει αζημίως από το μίσθιο, αφού θα υποχρεούται να αποπληρώσει όσα μισθώματα απομένουν μέχρι τη λήξη της τριετούς διάρκειας (βλ. 650/2007 ΑΠ, 1/2017 Ειρ. Ροδ)."

• Like 4
Δημοσ.

Ολοι εσεις που κανετε κατι τετοιες ερωτησεις, του στυλ θα εχω θεμα νομικα να κανω το ταδε ή μπορω να κανω το ταδε ή εκανα το ταδε και ο ιδιοκτητης με τρεχει νομικα, εχετε σκεφτει απλα να πατε να του μιλησετε και να τον ρωτησετε απλα, ηρεμα, ανθρωπινα και ωραια? Δηλαδη, δεν καταλαβαινω, πως νοικιαζετε σπιτια χωρις να τα βλεπετε, χωρις να συμφωνειτε, χωρις να εχετε καμια επαφη ή και να εχετε και διαμαχες? Επικοινωνειτε με email και στελνετε εξωδικα οποτε υπαρχει καποιο θεμα? Καμια επαφη προσωπο με προσωπο, να πιειτε ενα καφε, να συζητησετε και να λυσετε οποιο θεμα?

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Ολοι εσεις που κανετε κατι τετοιες ερωτησεις, του στυλ θα εχω θεμα νομικα να κανω το ταδε ή μπορω να κανω το ταδε ή εκανα το ταδε και ο ιδιοκτητης με τρεχει νομικα, εχετε σκεφτει απλα να πατε να του μιλησετε και να τον ρωτησετε απλα, ηρεμα, ανθρωπινα και ωραια? Δηλαδη, δεν καταλαβαινω, πως νοικιαζετε σπιτια χωρις να τα βλεπετε, χωρις να συμφωνειτε, χωρις να εχετε καμια επαφη ή και να εχετε και διαμαχες? Επικοινωνειτε με email και στελνετε εξωδικα οποτε υπαρχει καποιο θεμα? Καμια επαφη προσωπο με προσωπο, να πιειτε ενα καφε, να συζητησετε και να λυσετε οποιο θεμα?

σε εναν ονειρικα πλασμενο αγγελικο κοσμο ετσι θα καναμε ολοι ,ο δικος μου ειδε ενα σκυλακι 3 κιλα ,λιγο μεγαλυτερο απο ποντικι και φρικαρε,ελεγε συνεχεια σκεφτηκες ποτε ποσες αρωστιες θα κολλησουν τα παιδακια ποι μενουν στην οικοδομη?αντε εσυ πιες καφε και αξηγησε τον ευγενικα οτι ειναι μα*****

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, slk200gr είπε

ο δικος μου ειδε ενα σκυλακι 3 κιλα ,λιγο μεγαλυτερο απο ποντικι και φρικαρε,ελεγε συνεχεια σκεφτηκες ποτε ποσες αρωστιες θα κολλησουν τα παιδακια ποι μενουν στην οικοδομη?αντε εσυ πιες καφε και αξηγησε τον ευγενικα οτι ειναι μα*****

Για θεμα κατοικιδιου, καθεσαι και το συζητας απο την αρχη. Δεχεστε κατοικιδια? Ναι, οκ συμφωνουμε. Οχι, οκ παω στον επομενο. Και αν εισαι ηδη μεσα εννοειται ρωτας τη γνωμη του ιδιοκτητη πρωτα. Αν δε συμφωνει, απ οτι ειδα δε μπορει να σου κανει κατι νομικα, αλλα μπορει να σου κανει τη ζωη κολαση και να σε διωξει οταν τελειωσει το συμβολαιο. Γι αυτο λεω το πιο σημαντικο ειναι να εχεις καλη επικοινωνια και καλες ή εστω τυπικες σχεσεις. Το να καταφευγεις νομικα να ειναι η τελευταια λυση οταν δε γινεται αλλιως. Ειμαι σιγουρος οτι αντιστοιχα αυτος θα ανοιγε ενα θεμα εδω και θα ελεγε, αντε να πιω καφε με αυτον τον μ*** που πηγε και μου εφερε σκυλι στο σπιτι χωρις να με ρωτησει...(σ.σ. αγαπαω τα σκυλακια, αλλα δε θα χαλουσα τη διαθεση και ψυχικη μου υγεια με τσακωμους με ιδιοκτητη για να παρω ενα...).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...