gasgounis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα, χθες εφαγα κληση απο δημοτικη αστυνομια, με περιγραφη "παρκαρισμα σε ανεπαρκες οδοστρωμα". Δεν θελω να εξετασουμε το γεγονος αν εφαγα καλα την κληση ή οχι. Ειχα παρκαρει σε ενα κενο χωρο αναμεσα σε μια πλατειιτσα και σε πεζοδρομιο, σε θεση που εχω παρκαρει απειρες φορες. Ειναι παραξενο σημειο για να το περιγραψω. Ειναι απο τις θεσεις που δεν ειναι κανονικη θεση σταθμευσης αλλα που παρκαρει ολος ο κοσμος καιχωρις να ενοχλει κανενα αυτοκινητο η περαστικο. Δεν αναγκαζεται ο περαστικος η αλλο οχημα να κανει κυκλο για να παρακαμψει το παρκαρισμενο αυτοκινητο. Ειναι απο τα σημεια που λες αφου παρκαρουν οι αλλοι, θα παρκαρω και εγω διπλα τους. Η κληση ειναι €20, το οποιο ειμαι προθυμος να το πληρωσω. Δεν θελω να επικαλεστω το οτι η κληση αναφερει αλλο χρωμα απο αυτο που αναφερεται στην αδεια κθκλοφοριας γιατι δεχομαι οτι ισως ημουν φαουλ θεωρητικα (και οχι ουσιαστικα) Το θεμα ειναι οτι η κληση αναφερει χειρογραφα οτι πρεπει να προσκομιστουν στην υπηρεσια του Δημου οι πινακιδες του αυτοκινητου. Μαζι με εμενα ειχαν φαει κληση και αλλα 3 αυτοκινητα που ηταν διπλα μου αλλα πινακιδες δεν ειχαν αφαιρεσει σε κανενα. Γιατι δεν αφαιρεσαν τις πινακιδες μαζι με την εκδοση της κλησης? Ειναι νομιμο να αναφερεται χειρογραφα οτι πρεπει να παω εγω τις πινακιδες στη δημοτικη αστυνομια? Εγω ειμαι χαζος και απορος και δεν εχω ουτε κατσαβιδι δικο μου, ουτε ξερω πως ξεβιδωνει η πινακιδα απο το αυτοκινητο...🤥 πως λετε να το χειριστω? Προφανως θελω τις πινακιδες...! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από gasgounis
lary7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Στη δική μας πόλη τις αφαιρούν αλλά άμα πληρώσεις το πρόστιμο τις παίρνεις πίσω γράφοντας μια δικαιολογία. Οπότε δοκίμασε να πας να πληρώσεις και κάνε τον Κινέζο ότι δεν ξέρεις πως αφαιρούνται. Αμα επιμείνουν τότε βλέπεις τι θα κάνεις.
Γιαούρτι Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 η δημοτική αστυνομία μπορεί να πάρει πινακίδες; δε το ήξερα. Νόμιζα μόνο η τροχαία μπορεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αν λες αυτό, κρύβεις την ορατότητα. Δεν θέλει και υψηλό iq για να το καταλάβεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Ετυχε σε φιλο μου πριν κανα μηνα, πηγε πληρωσε το ποσο κλαφτηκε λιγο για τις πινακιδες και δεν του της πηραν τελικα!
gasgounis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Αν λες αυτό, κρύβεις την ορατότητα. Δεν θέλει και υψηλό iq για να το καταλάβεις. Απο ολη την περιγραφη μου, εσυ αυτο καταλαβες? Ουτε αυτο θελει υψηλο IQ για να το καταλαβεις. Ασχημο πραγμα φιλε μου η ειρωνια, φιλικα στο λεω. Ειναι σημειο που παντα εχει αυτοκινητα, οταν περασω με τα ποδια θα βγαλω φωτογραφια να δειτε. Αλλα το θεμα ειναι οι πινακιδες και οτι το εγραψαν χειρογραφα. Οχι αν κοπηκε αδικα η κληση. Ημουν σαφης στο αρχικο μηνυμα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, gasgounis είπε Απο ολη την περιγραφη μου, εσυ αυτο καταλαβες? Ουτε αυτο θελει υψηλο IQ για να το καταλαβεις. Ασχημο πραγμα φιλε μου η ειρωνια, φιλικα στο λεω. Ειναι σημειο που παντα εχει αυτοκινητα, οταν περασω με τα ποδια θα βγαλω φωτογραφια να δειτε. Αλλα το θεμα ειναι οι πινακιδες και οτι το εγραψαν χειρογραφα. Οχι αν κοπηκε αδικα η κληση. Ημουν σαφης στο αρχικο μηνυμα μου. τι σχεση εχει αμα εχει συνεχεια αυτοκινητα? αμα ειναι σα τη φωτογραφια ενοχλει τραβα πληρωσε το προστιμο, πες τους τις πινακιδες να τις παρουν μονοι τους, και αλλη φορα να προσεχεις που παρκαρεις. τζαμπα το συζηταμε..
meletis_m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Είχα παρκάρει ολιγόλεπτα αλλά δεν ενοχλούσε με αναμμένα αλαρμ σε είσοδο πεζόδρομου. Με έγραψαν εμένα και ακόμη 3-4 . Πινακίδες δεν είχαν πάρει , πήγα πλήρωσα το 50% του προστίμου
tutuyo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αμα δεν ταιριαζουν τα χρωματα (αδειας-κλησης) τι το συζηταμε? Δεν ειναι εγκυρη η κληση Τωρα εαν εσυ θελεις να τα εχεις καλα με την συνειδηση σου και αναγνωριζεις οτι εσφαλες, πληρωνεις τα 20 ευρω και τερμα 1
Stroboli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αυτό για το χρώμα στην κλήση και στην άδεια διάβασα ότι δεν ισχύει από το καλοκαίρι. Η απορία μου είναι γιατί το εγραψαν χειρόγραφα. Είναι νόμιμο; Και γιατί δεν αφαίρεσαν τις πινακίδες αυτοί και ζητάνε να το κάνω εγώ...;;;
Sorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλά το ότι "δεν ξέρω πως βγαίνουν οι πινακίδες' μην το πείτε πουθενά.... Δυο απλες βίδες είναι.... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Και φυσικά μην πας με το εν λόγω αμάξι να πληρώσεις. Και αυτό για να μπορείς να πεις ότι το χρειάζεται η σύζυγος σου να πηγανει δουλειά και τα παιδιά σχολείό κλπ δικαιολογίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Αν σε όλους εσάς σας το έπαιρνε ο γερανός και πληρώνατε και φυλακτρα, θα είχαμε γίνει άνθρωποι.
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 12:20 ΠΜ, gasgounis είπε Γιατι δεν αφαιρεσαν τις πινακιδες μαζι με την εκδοση της κλησης? Ειναι νομιμο να αναφερεται χειρογραφα οτι πρεπει να παω εγω τις πινακιδες στη δημοτικη αστυνομια? Spoiler
panosno1com Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 τυχερος εισαι, εμενα η δημοτικη του δημου αθηναιων μου ειχε παρει τις πινακιδες, οποτε ξηλωνουν πινακιδες και αυτοι ισως να μην το θεωρησαν σοβαρο ή να μην ειχαν εντολη να παρουν πινακιδες και απλα να μοιρασουν χαρτακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις