Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Οπότε ας μη το ρισκάρω να περιμένω γιατί εκτός ότι μπορεί να μη τα βάλουν σε προσφορά, μπορεί κιόλας να μη τα προλάβω και να βγουν σε έλλειψη σωστά;🙁 Από την άλλη σκέφτομαι αξίζει να δώσω 1000+ ευρώ για gaming pc η να έπαιρνα ένα intel nuc κι ένα xbox one x, να τα έβαζα στο μόνιτορ και να είχα το nuc για δουλειές υπολογιστή και το xbox για παιχνίδι μιας και υπάρχει το game pass και θα παίζω φτηνότερα τα παιχνίδια; Ξέρω δεν θα παίζω τα νεότερα φυσικά αλλά ίσως κάποια στιγμή να τα προσθέτουν. Αλλιώς στο gaming pc θα πρέπει να αγοράζω το κάθε παιχνίδι η όσα βρίσκω (γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν όλα τα παιχνίδια) από τον θείο ε;😁 Δηλαδή θέλω να ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά, το κόστος και την γκάμα των παιχνιδιών. Τι συμφέρει πιο πολύ;

Κοίτα έχει να κάνει και με το μικρόβιο και με το χόμπι. Σε πολλούς αρέσει να ασχολούνται με το pc  , να το κάνουν πιο όμορφο εμφανισιακά , ακόμα και να παίζουν με πληκτρολόγιο και mouse. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμώ να παίζω πιο πολύ με χειριστήριο παρά με πληκτρολόγιο και mouse. Δεν με βολεύει. Τουλάχιστον όχι στα περισσότερα παιχνίδια. Μου αρέσει όμως που στον υπολογιστή βρίσκεις (λένε) φθηνότερα τα παιχνίδια η και δωρεάν...😋 Εσείς από που αγοράζεται παιχνίδια; Ποια σάιτ είναι αξιόπιστα με καλές προσφορές κτλ;

Δημοσ.
Στις 7/11/2019 στις 10:51 ΜΜ, Leon Scott Kennedy είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να φτιάξω ένα pc gaming που να παίζει τα καινούρια  παιχνίδια φυσικά (παλιά με emulators πχ δεν με ενδιαφέρουν).

Το ποσό που διαθέτω είναι 700-800 ευρώ ταβάνι! Η οθόνη που έχω είναι αυτή. Λέτε να μπορώ να παίξω στα 144hz? Έστω και στα 100-120hz δεν θα με πείραζε.

Κουτί έχω ερωτευθεί 😄αυτό (λέω να ξεφύγω από τα κλασσικά πια κουτιά😁 και να πάω σε κάποιο πιο πρωτότυπο😲).

Τι επιλογές hardware προτείνετε;

ανοιγεις το ποστ , καθονται καποιοι και γραφουν να σε βοηθησουν, και μετα λες αλλα ......5 σελιδες τι γραφουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα όχι ισχύει για το gaming pc απλά μια ιδέα μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και είπα. Έλεγα μπας και ήταν καλύτερη ιδέα ενός intel nuc κι ένα xbox one x για ξεχωριστή δουλειά το ένα με το άλλο και να μου ερχόταν φθηνότερη λύση από 1000+ ευρώ για gaming pc. Αλλά οκ δεν νομίζω να αξίζει. Οπότε άκυρο και πάω για το pc.

Απλά σκέφτηκα που είπατε ότι ακόμα και με τόσα χρήματα δεν θα παίζω στα 144hz η 120-100hz και λέω να δώσω τόσα και να παίζω όπως σε μια κονσόλα 60hz?🙁 Γι΄αυτό σκέφτηκα την λύση της κονσόλας και pc. Αλλά οκ άκυρο.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Χαχαχα όχι ισχύει για το gaming pc απλά μια ιδέα μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και είπα. Έλεγα μπας και ήταν καλύτερη ιδέα ενός intel nuc κι ένα xbox one x για ξεχωριστή δουλειά το ένα με το άλλο και να μου ερχόταν φθηνότερη λύση από 1000+ ευρώ για gaming pc. Αλλά οκ δεν νομίζω να αξίζει. Οπότε άκυρο και πάω για το pc.

Απλά σκέφτηκα που είπατε ότι ακόμα και με τόσα χρήματα δεν θα παίζω στα 144hz η 120-100hz και λέω να δώσω τόσα και να παίζω όπως σε μια κονσόλα 60hz?🙁 Γι΄αυτό σκέφτηκα την λύση της κονσόλας και pc. Αλλά οκ άκυρο.

Φίλε μου εξαρτάται το παιχνίδι. Σε πολλά first   person παιχνίδια θα παίζεις ανετοτατα. Τώρα σε πιο βαριά παιχνίδια πάλι θα παίζεις σε 80-110 fps τύπου ac , tomb raider , witcher 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrez1982 είπε

Φίλε μου εξαρτάται το παιχνίδι. Σε πολλά first   person παιχνίδια θα παίζεις ανετοτατα. Τώρα σε πιο βαριά παιχνίδια πάλι θα παίζεις σε 80-110 fps τύπου ac , tomb raider , witcher 

Άρα φίλε μου καλύτερα στο pc θα παίζω από το xbox one x σωστά; Οκ πάω για αγορά των περιφερειακών σιγά σιγά. Να δω από ποιο κατάστημα θα βγουν φθηνότερα!😁

Από κουτί λέω να πάω στο MSI Mpg Gungnir 100. Τι λέτε εσείς;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Βρε παιδιά μήπως η συγκεκριμένη κάρτα που του προτείνετε είναι too mutch για χρήση gaming μόνο; Στο Σκρουτζ λένε ότι και με μία RX590 ή GTX1660 αρκεί και είναι και φθηνότερη!

https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html#reviews

Εγώ συγκεκριμένα κράτησα τα παρακάτω που λέει:

1 Αν θέλετε να παίζετε κυρίως παιχνίδια, επίσης προτιμήστε μια RX590 ή GTX1660 που αρκούν κι έχουν τα μισά λεφτά.

2  Όποιος δίνει πάνω από 300 ευρώ για κάρτα γραφικών μόνο για Games πετάει τα λεφτά του.

3  Ένα μείον είναι η λίγο υψηλή κατανάλωση σε ρεύμα.

• Confused 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Βρε παιδιά μήπως η συγκεκριμένη κάρτα που του προτείνετε είναι too mutch για χρήση gaming μόνο; Στο Σκρουτζ λένε ότι και με μία RX590 ή GTX1660 αρκεί και είναι και φθηνότερη!

Ξαναδιάβασε το thread. Μιλάμε για 144Hz, όχι για 60/75Ηz. Για διπλάσια frames θες σχεδόν διπλάσια απόδοση από μια GTX1660.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά το e-god.gr το ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο κατάστημα; Στο Σκρουτζ έχει 203 θετικές και καμία αρνητική αξιολογήσεις!

Έχει σε άμεση διαθεσιμότητα τα παρακάτω:

https://e-god.gr/προϊόν/msi-b450-tomahawk-max-7c02-020r/?skr_prm=WyIxMzNmNzhmMi1lY2YxLTQ5ZmQtOWVkYi0wYzViZjEzZjk5NTMiLDE1NzM0MDUyODkxMzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://e-god.gr/προϊόν/amd-ryzen-5-3600-100-100000031box/?skr_prm=WyIxMzNmNzhmMi1lY2YxLTQ5ZmQtOWVkYi0wYzViZjEzZjk5NTMiLDE1NzM0MDUzMTQ4NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

και για μνήμες λέω αυτές https://e-god.gr/προϊόν/corsair-vengeance-rgb-pro-16gb-ddr4-3200mhz-cmw16gx4m2c3200c16/?skr_prm=WyIxMzNmNzhmMi1lY2YxLTQ5ZmQtOWVkYi0wYzViZjEzZjk5NTMiLDE1NzM0MDUwMjc3NjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Κόστος 404 ευρώ. Τι λέτε να τα χτυπήσω;!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Ξαναδιάβασε το thread. Μιλάμε για 144Hz, όχι για 60/75Ηz. Για διπλάσια frames θες σχεδόν διπλάσια απόδοση από μια GTX1660.

Ωχ συγνώμη δεν το πρόσεξα. Δηλαδή με αυτή τη σύνθεση για πόσα χρόνια πάνω κάτω λες να βγάλει; Και μετά συνήθως τι θα πρέπει στο μέλλον να αλλάξει; 1-2 πραγματάκια η μπορεί κι ολόκληρο το pc? Ρωτάω γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί εγώ ποτέ με το pc gaming και τώρα με βάλατε στη πρίζα μπας κι ασχοληθώ κι εγώ στο μέλλον...😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...