radiohead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Θα τρώει μπουκάλι με 2600,x ? Συγκριτικά με 3600 ναι.
Skrez1982 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, radiohead είπε Συγκριτικά με 3600 ναι. Σε 1080 p χρησιμοποιείται περισσότερο ο επεξεργαστής αντί η κάρτα γραφικών ? Για αυτό γίνεται αυτό ? Είναι πιο δυνατός ο 9400f από τον 2600,x ? Σε κάποια συγκριτικά που τσεκαρα ήταν μπροστά περίπου 10%
radiohead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Σε 1080 p χρησιμοποιείται περισσότερο ο επεξεργαστής αντί η κάρτα γραφικών ? Για αυτό γίνεται αυτό ? Είναι πιο δυνατός ο 9400f από τον 2600,x ? Σε κάποια συγκριτικά που τσεκαρα ήταν μπροστά περίπου 10% Στο 1080p ναι παίζει ρόλο, όσο ανεβαίνεις ανάλυση, πέφτει το βάρος στην κάρτα γραφικών. Δες πχ στο 4K να γελάσεις Εχεις δίκιο είχα μείνει στον 2600x που κόστιζε πάνω από 150 τώρα είναι κάτω από 9400f οποτε fuck yes. 1
Skrez1982 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Εγώ το σκέφτηκα και από την άποψη ότι άμα πάει και σε οθόνη 1440p θα είναι καλύτερα. Συν ότι είναι μελλοντικά αναβαθμισιμη επιλογή η αμδ πλατφόρμα 😋 Και μεταχειρισμένο αν ψάξει τον βρίσκει 110 περίπου 1
ilos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Θα τρώει μπουκάλι με 2600,x ? Για να είναι στα ίδια και καλύτερα από 9400f χρειάζεται σεβαστό oc δηλαδή και αγορά ψύκτρας άρα ξεφεύγουμε, με αυτή τη λογική το είπα. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 3:35 ΠΜ, ilos είπε https://www.skroutz.gr/s/19344850/AMD-Ryzen-5-3600-Box.html https://www.skroutz.gr/s/19600276/MSI-B450-Tomahawk-Max.html https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html https://www.skroutz.gr/s/13867020/Samsung-860-Evo-500GB.html https://www.skroutz.gr/s/12979654/Phanteks-Eclipse-P300-Tempered-Glass-White.html Σύνολο γύρω στα ~970 Αλλά μιλάμε ότι αυτή η σύνθεση δεν έχει πουθενά "λίπος" και θα οδηγήσει άνετα οποιοδήποτε παιχνίδι 1080p144. Αν αρχίσεις να κάνεις εκπτώσεις πχ στη κάρτα δε θα έχεις τόσα καρέ ή αν πας να βρεις φτηνότερο κουτί ή τροφοδοτικό μπορεί να έχεις άλλα θέματα οπότε δε το συστήνω. Οι μνήμες είναι e-dies πάνε για πλάκα 3600+ για 70 ευρώ είναι τζάμπα και η μητρική είναι ότι πρέπει για τον 3600. Αργότερα όταν καλοκαιριάσει αλλάζεις και το stock cooler του 3600 με dark rock/noctua και είσαι άρχοντας. Με τον 9400f θα γλιτώσεις 40 ευρώ στη cpu αλλά θα έχεις πιο κοντά ποδάρια (λόγω ότι δεν έχει ht) και πετάς και εντελώς και τη δυνατότητα αναβάθμισης που έχεις με το AM4 (μπορείς να αναβαθμίσεις και σε cpu's που θα βγουν του χρόνου). Καλημέρα σας παιδιά και καλό Σαβ/κο! Τελικά λέω να πάω στο σύστημα του ilos μια που λέτε ότι είναι πιο top dog! Αξίζει να τα πάρω όλα τώρα λέτε η να περιμένω τις εκπτώσεις μπας και βρω τίποτα φθηνότερο; Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι όσο περιμένω να έρθουν οι εκπτώσεις (η να πέσουν σε κάποια προιόντα λίγο οι τιμές στο Σκρουτζ) μήπως βγουν σε έλλειψη κάποια και μετά χτυπάω το κεφάλι μου; Θα έχουμε εναλλακτικές; Να πάρω κάποια πράγματα τώρα και να αφήσω τη κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή (που είναι τα πιο ακριβά) μπας και τα βάλουν σε καμιά προσφορά; Τι να κάνω;
ilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Καλημέρα σας παιδιά και καλό Σαβ/κο! Τελικά λέω να πάω στο σύστημα του ilos μια που λέτε ότι είναι πιο top dog! Αξίζει να τα πάρω όλα τώρα λέτε η να περιμένω τις εκπτώσεις μπας και βρω τίποτα φθηνότερο; Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι όσο περιμένω να έρθουν οι εκπτώσεις (η να πέσουν σε κάποια προιόντα λίγο οι τιμές στο Σκρουτζ) μήπως βγουν σε έλλειψη κάποια και μετά χτυπάω το κεφάλι μου; Θα έχουμε εναλλακτικές; Να πάρω κάποια πράγματα τώρα και να αφήσω τη κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή (που είναι τα πιο ακριβά) μπας και τα βάλουν σε καμιά προσφορά; Τι να κάνω; Περίμενε BF, αλλά δύσκολα θα δεις προσφορές σε cpu + κάρτες γραφικών. Και αν γίνει θα το κάνει η amd για να ξεστοκάρει παλιές σειρές (1st-2nd gen ryzen, polaris , vega κλπ). Καμιά 5700xt βέβαια ίσως παίξει από πλαίσιο και πάλι φτηνότερα (κάνα 30ρι max). Ο 3600 η τιμή του ήδη χώμα είναι που να πάει.😂 2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ilos είπε Περίμενε BF, αλλά δύσκολα θα δεις προσφορές σε cpu + κάρτες γραφικών. Και αν γίνει θα το κάνει η amd για να ξεστοκάρει παλιές σειρές (1st-2nd gen ryzen, polaris , vega κλπ). Καμιά 5700xt βέβαια ίσως παίξει από πλαίσιο και πάλι φτηνότερα (κάνα 30ρι max). Ο 3600 η τιμή του ήδη χώμα είναι που να πάει.😂 Ε, αν είναι να περιμένω για να τα πάρω 30-40 ευρώ φθηνότερα κι αν, τότε δεν ξέρω αν αξίζει. Οπότε προτείνεις να ξεκινήσω τις αγορές; Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχουν όλα να τα έπαιρνα από ένα κατάστημα που να στήνει δωρεάν...🙁 Τεσπα, θα δω τι θα κάνω μετά με το στήσιμο. Υ.Γ. Μόνο η κάρτα είναι πολύ ακριβή! Δεν έχουμε καμιά εναλλακτική φθηνότερη αλλά ισάξια περίπου με αυτή που πρότεινες ήδη ε;🙁
TheMechanic1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φτηνότερη και ισάξια δύσκολο.. Οι αντίστοιχες από Nvidia είναι ακριβότερες. Ακόμα και αυτή 144fps σε ΑΑΑ τίτλους δύσκολα να βγάζει, τουλάχιστον όχι σε όλα. Τα AAA είναι βαρια συνήθως, δεν είναι CSGO και LOL. Μπορείς αν θες να πας σε απλή 5700, άλλα δεν θα γλυτώσεις και πολλά. Τι παιχνίδια έχεις στο μυαλό σου να παίξεις και με πόσα fps είσαι ικανοποιημένος? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από TheMechanic1
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ε, αν είναι να περιμένω για να τα πάρω 30-40 ευρώ φθηνότερα κι αν, τότε δεν ξέρω αν αξίζει. Οπότε προτείνεις να ξεκινήσω τις αγορές; Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχουν όλα να τα έπαιρνα από ένα κατάστημα που να στήνει δωρεάν...🙁 Τεσπα, θα δω τι θα κάνω μετά με το στήσιμο. Υ.Γ. Μόνο η κάρτα είναι πολύ ακριβή! Δεν έχουμε καμιά εναλλακτική φθηνότερη αλλά ισάξια περίπου με αυτή που πρότεινες ήδη ε;🙁 Έχει φτιάξει ο φίλος @radiohead έναν καλό οδηγό συναρμολόγησης pc όπου με εικόνες βλέπεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να το στήσεις μόνος σου και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει. Εγώ είχα να στήσω pc πάνω από 7 χρόνια και σε δύο ώρες ήταν έτοιμο. 3
nik the greek 74 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Έχει φτιάξει ο φίλος @radiohead έναν καλό οδηγό συναρμολόγησης pc όπου με εικόνες βλέπεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να το στήσεις μόνος σου και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει. Εγώ είχα να στήσω pc πάνω από 7 χρόνια και σε δύο ώρες ήταν έτοιμο. Συμφωνω και επαυξανω......και γω με βοηθεια απ τα παιδια και τον οδηγο το εστησα.....δεν ειναι δυσκολο.... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από nik the greek 74 3
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Έχει φτιάξει ο φίλος @radiohead έναν καλό οδηγό συναρμολόγησης pc όπου με εικόνες βλέπεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να το στήσεις μόνος σου και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει. Εγώ είχα να στήσω pc πάνω από 7 χρόνια και σε δύο ώρες ήταν έτοιμο. 14 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε Συμφωνω και επαυξανω......και γω με βοηθεια απ τα παιδια και τον οδηγο το εστησα.....δεν ειναι δυσκολο.... Άντε και πείτε βρε παιδιά ότι το στήνω μόνος. Όταν ανοίξω το pc, αυτές τις ρυθμίσεις με τα bios/boot που θα πρέπει να κάνω, αν δεν έχει ιδέα κανείς πως διάολο θα τα κάνει; Με ανησυχεί πολύ αυτά γιατί αν γίνει καμιά μακακία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά ζημιά;🙁 21 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Φτηνότερη και ισάξια δύσκολο.. Οι αντίστοιχες από Nvidia είναι ακριβότερες. Ακόμα και αυτή 144fps σε ΑΑΑ τίτλους δύσκολα να βγάζει, τουλάχιστον όχι σε όλα. Τα AAA είναι βαρια συνήθως, δεν είναι CSGO και LOL. Μπορείς αν θες να πας σε απλή 5700, άλλα δεν θα γλυτώσεις και πολλά. Τι παιχνίδια έχεις στο μυαλό σου να παίξεις και με πόσα fps είσαι ικανοποιημένος? Σκέφτηκα το εξής. Έχω ήδη ps4 και gaming pc (το έχω φτιάξει από το 2012 κι έλεγα αντί να τον αναβαθμίσω να πήγαινα σε νεότερο σύστημα και σε μικρότερο κουτί γιατί το υπάρχον είναι full tower και πολύ βαρύ στις μετακινήσεις) κι έλεγα να αγοράζω τα αγαπημένα μου exclusives παιχνίδια στο ps4 και όλα τα άλλα να τα έπαιζα στο pc. Τώρα όσο για τα fps τι να πω; Όσο πιο πολλά γίνεται!😁
nik the greek 74 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Τι να κανεις στο bios? την boot list θα αλλαξεις μια-δυο φορες και αν χρειαστει να βαλεις τις μνημες να δουλεψουν στη σωστη συχνοτητα......επισης τα βρισκεις στο φορουμ ή στο youtube... κι εγω ειχα να στεισω μονος μου πισι καμια 10ετια και βαλε.... εχω περιπου το ιδιο συστημα με το προτεινομενο στα βασικα, δλδ 3600+gpu και ειναι super.....οι τιμες οσο και να περιμενεις θα εχει διαφορα κανενα 20ρικο πανω-κατω..... απο προσωπικη εμπειρια και για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εβαλα και 2 εξτρα ανεμιστηρακια ,γιατι το κουτακι ηταν λιγο ζεστο αρχικα, της ταξης των 12 ευρω συνολο.... στα mainstream AAA τυπου RDR II , δεν θα εχεις πανω απο 70-90 fps εκτος και αν πας σε καρτες των 1500 ευρω ....
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Ok οπότε λες να προχωρήσω στην αγορά και να μην περιμένω ε;
nik the greek 74 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 αυτη τη στιγμη βλεπω πχ την gpu και τον ryzen, που εχω τα ιδια, κανουν 406 και 195 , εγω πριν 15-20 μερες τα πηρα αντιστοιχα 415 και 198 δλδ διαφορα συνολικα 12 ευρω ... και ειναι τα πιο ακριβα του συστηματος .... οσο πλησιαζεις προς γιορτες και bf θα γινεται και χαμος με παραδοσεις και θα υπαρχουν καθυστερησεις..... οποτε παραγγελνεις, παραλαμβανεις και αν στισεις μονος σου ρωτας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα