Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα με ενδιαφέρει η παραπάνω αγορά.. 

Με ενδιαφέρει κλασική χρήση για ψίχουλα από τραπέζια, πάτωμα αλλά και από ένα χνουδωτό χαλί που έχουμε στο σαλόνι. Με ενδιαφέρει να ρουφάει καλά και επίσης να είναι αξιόπιστο.Απο συζητήσεις εχω ακούσει ότι όλα πάνω στον χρόνο  πάνω κάτω έχουν θέμα με την μπαταρία τους και δεν κρατάει κλπ κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γενικά τι να προσέξω; Εσάς τι σας έχει βολέψει;

Δεν μπορώ να πω πως αποκλείω και την επιλογή να μπαίνει στο ρεύμα αντί για μπαταρία αν υπάρχει..

Για χρήματα  θα ήθελα να παίξω κάπου στο 50ρικο

αλλα αν κάτι αξίζει και θα κρατήσει μπορώ να ανέβω και στα 100 πάνω κάτω 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε

Απο συζητήσεις εχω ακούσει ότι όλα πάνω στον χρόνο  πάνω κάτω έχουν θέμα με την μπαταρία τους και δεν κρατάει κλπ κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γενικά τι να προσέξω; Εσάς τι σας έχει βολέψει;

Αυτο με την μπαταρια ισχυει πανω-κατω.Απο κει και περα δεν μπορεις να ξερεις τι θα σου  βγει.Σαν δυναμη θα κοιτας την ταση των volt, οσο πιο πολλα τοσο πιο δυνατο.

Δημοσ.

Το δεύτερο δεν ξέρω αν θα με βολέψει.. με την προέκταση θα τραβάει το ίδιο δυνατά; 
η αλήθεια είναι ότι για το pivot όλοι λένε τα καλύτερα.. το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει δυο λόγια;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

+1 και απο εμενα

το εχω μια γεματη 5ετια

με δυο παιδια και κανω και το αμαξι

απλα σκυλος..

μετανιωσα που δεν πηρα την εκδοση που τραβαει και υγρα

θα το κανω ομως οταν χαλασει αυτο που εχω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η αγορά του black n decker.. 

δεν ήθελα να ανέβω τόσο σε χρήματα αλλά με έρευνα και από κοντά φαίνεται να αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Έχω και τα 2, πολύ δυνατά, πολύ βολικά.

Εάν ήταν να είχα ένα θα κρατούσα αυτό με τον εύκαμπτο σωλήνα: https://www.skroutz.gr/s/4739888/Black-Decker-Dustbuster-Flexi-PD1820L.html

Πιο βολικό στα δύσκολα/ψηλά σημεία αλλά και καλύτερο ποιοτικά φίλτρο που καθαρίζεται πιο εύκολα. 

Αναλόγως της χρήσης, μετά από λίγα χρόνια θα μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας τους. Εμένα στα 3 τα έφτυσαν.

Ο,τι από τα δύο πάρεις θα μείνεις πάντως ικανοποιημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...