inout Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Πουλάω μια SUMA PLATINUM(!!!!!) 9500 pro (η μονη με 256 bit memory bandwidth gia αυτό οι catalyst την βλεπουν ως 9700pro, 8 pipelines, ανεμηστηρακια και ψυκτρες μπρος πίσω κλπ κλπ) Sorry που ποσταρω εδω άλλα είδα ότι την θέλετε και δεν την έχω βγάλει σε αγγελία. Δεν έχω αποφασίσει τιμή οπότε στείλτε κανα πμ να δουμε. περιττό να πω ότι η κάρτα έχει χρησιμοποιηθεί με αριστο τροπο.
Executor_Tassadar Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Ξεχάστε αυτό το ποστ , για αποφύγή παρεξηγήσεων
Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Να υποθεσω οτι ο κυριος Voodooman αποδεικτηκε ακαταδεκτος τελικα ???
Executor_Tassadar Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μάλλον , εγώ βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα αν και σχετικά δικαιολογημένα γιατί περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες. Ο voodoman μου έστειλε mail στο οποίο μου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν μου απάντησε τόσο καιρό. Η "συνναλλαγή" θα γίνει τελικά. Αυτά για να ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα. Επίσης η 9500 pro από ότι είδα σε reviews στο νετ είναι ανώτερη απο την "αντικαταστάτρια" της την 9600 προ. Αληθεύει αυτό;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Ναι, αληθεύει - είναι ελαφρώς καλύτερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.