Alekouras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα.. χρησιμοποιώ τα τελευταια χρόνια το πρόγραμμα για να κάνω μονταζ... τις τελευταιες μερες εχω προβλημα διοτι δεν μου κανει στην εικονα το fast forward.. παταω το pause.κολλαει η εικονα και κανει το ff χωρις να το δειχνει.. ουτε οταν παταω απλα το βελακι δεξια-αριστερα.. εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να είναι?
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μήπως άλλαξες τύπο αρχείων; π.χ. από h264 σε h265 ή από 1080 σε 4k; Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση;
Alekouras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 οχι micos.. το κανει σε ολα τα αρχεια.. ειτε vob,mkv,avi ,mp4... εκανα απεγκατασταση και μετα πάλι εγκατάσταση αλλα και πάλι τίποτα! όταν πετάω το βίντεο μέσα δεν μου δείχνει την εικόνα παρά μια γκρί οθόνη και μόνο όταν πατήσω space ξεκινάει να δειχνει εικόνα και να παίζει..
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alekouras12 είπε το κανει σε ολα τα αρχεια.. ειτε vob,mkv,avi ,mp4 Και όλα αυτά τα κάνει το virtualdub; Απ' ότι θυμάμαι (γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ) το vd δουλεύει μόνο με avi και mpg αρχεία. Το virtualdubmod, είναι λίγο ποιο προχωρημένο και δέχεται και mkv, αν και σε προσπάθεια που έκανα με μερικά mkv κράσαρε συνέχεια, ενώ τα mp4 δεν τα δεχόταν. Μιλάμε όμως για ένα πρόγραμμα που έχει να αναβαθμιστεί 12 χρόνια! Από την άλλη, το virtualdub έχει μόνο 5 χρόνια να αναβαθμιστεί! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα