Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μια συσκευή κινητού, έχει χρηματική αξία μεγαλύτερη από φορητό υπολογιστή της ίδιας εταιρίας (MacBook) , τότε μιλάμε για φάρσα να το αγοράσεις.

Υ.Γ απο το πρώτο μου smartphone είχα apple, αλλά από πέρσυ που ξεκίνησε το γαϊτανάκι με συσκευές άνω των 1000€ ως βασική τακτική, άλλαξα σε Google pixel, δεν βλέπω να γυρνάω ξανά σε apple με τόση κοροϊδία. Δυστυχώς οι επόμενοι του Steve Jobs είναι χρηματοβορα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 10:22 ΠΜ, D.Luffy είπε

Με το Wallet του Apple Pay κάνω προσωπικά όλες τις συναλλαγές μου σε σουπερ μάερκετ, βενζινάδικο, σινεμά και γενικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με POS. Έχω όλες τις κάρτες μου εκεί.

Για ποιο λόγο να κατεβάσω 3rd party εφαρμογή για να κάνω κάτι που το κάνω ήδη από την αρχή?

Στις 8/11/2019 στις 10:31 ΠΜ, Rockdye είπε

Ναι οκ αυτό κανω, ποιο είναι το point δεν κατάλαβα. Πιάνω το κινητό στο πλάι ( όπως κάθε ον με 5 δάκτυλά θαρρώ), κλικ το πλευρικό κουμπί, στρίβω λίγο τον καρπό μου να το κοιτάξω (η αλήθεια είναι με κλειστά μάτια θα άνοιγε πιο γρήγορα ^^) και boom πληρωμή. Πέρα από το flame το βρίσκω πιο πρακτικό από το να κουνήσω δάκτυλά για fingerprint

Στις 8/11/2019 στις 10:29 ΠΜ, Hellenicsun είπε

Δηλαδή, επειδή δε μπορεί να κάνει χρήση του NFC η εφαρμογή της Alpha Bank, αυτομάτως αυτό σημαίνει πως δε μπορεί κανείς να πληρώσει με iPhone στα POS;

Καλά κρασιά.

Η Apple ζητά να τοποθετήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου εντός της εφαρμογής Wallet. Τίποτα περισσότερο και μεταξύ μας καλά κάνει.

Αν οι συστημικές τράπεζες υποστήριζαν το σύστημα δε θα κάναμε αυτή τη κουβέντα και βέβαια δε καταλαβαίνω - αν έχω λογαριασμούς και στις 4 - να έχω και 4 εφαρμογές στο κινητό αντί μιας - BTW το ίδιο ισχύει και για το Google Pay που επίσης είναι one ring to rule them all.

Μόλις προσπάθησα να βάλω MasterCard της Alpha και πήρα ένα υπέροχο Error , δεν υποστηρίζετε η Κάρτα/Τράπεζα από το Apple Pay.

Στο Site : https://support.apple.com/el-gr/HT206637#Europe για την  Ελλάδα δεν έχει καμιά τράπεζα μέσα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...