Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Δημήτρη κλείσε τη κάμερα

- Ποια από τις τέσσερις ; 

Νταξ καταλαβαίνω να υπάρχουν δυο, μια κοντά μια μακριά. Αλλά 4 ;  

• Like 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Notch θα το κρατάει όσο θέλει η πρόσοψη της να ξεχωρίζει από αλλες εταιρειες. Βλέπεις iPhone και το καταλαβαίνεις αμέσως. Κλασική κίνηση marketing της εταιρείας.  Επισης τα επόμενα θα είναι πολύ πιο ακριβά. Βλέπω το 11pro να πουλάει ακόμη περισσότερο του χρόνου. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να αυξήσει τις τιμές; Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η Apple. Ελπίζω η αξία του να μην ξεπεράσει την αξία που έχει το ένα μου συκώτι για να μπορέσω να το πάρω!!! 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ρε παιδιά, ας μπει στον κόπο να του απαντήσει κάποιος. Ψήνεται για flame τόση ώρα και ένας δεν αξιώθηκε να του κάνει τη χάρη. 

Για τον Deadpool λες; Εεε συγνώμη για τον asdfaster εννοούσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ntsikos είπε

Για τον Deadpool λες; Εεε συγνώμη για τον asdfaster εννοούσα 

Το flame το λέμε όταν κάποιος μιλάει εκτος θέματος και γενικός αν δεν σταματάει να μιλάει εκτος θέματος. Εγώ και στα 3 posts μου για τι iphone λέω σε iphone posts. Ο άλλος έχει 7k posts και ακόμα δεν ξέρει που ταιριάζει το flame. Το λέει και με καμάρι κιόλας χαχααχαα ψηφίζει είμαι σίγουρος παρεούλα στην κάλπη σας βλέπω.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.

Καλο φαινεται, οχι τιποτα "δραματικο" στο redesign οπως οι φημες για notch-less αλλα ενταξει iPhone 4 λατρεια. :P 

Δημοσ.

Βλέπω τα μάτια κουζίνας πουλάνε άσχημα. Τι να πω;;; Γούστα είναι αυτά... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Όσον αφορά το notch, δεν σχολιάζω καν. Όταν το κάνουν άλλες εταιρίες είστε όλοι μέρα μέσα στο forum και κράζετε, εδώ δεν τρέχει τίποτα,όλα κομπλέ και πάμε παρακάτω. Ε ρε κουτόχορτο...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, johnfl21 είπε

Να αυξήσει τις τιμές; Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η Apple. Ελπίζω η αξία του να μην ξεπεράσει την αξία που έχει το ένα μου συκώτι για να μπορέσω να το πάρω!!! 

Ότι θα διάβαζα στο insomnia ότι υπάρχει συνφορουμίτης με 2 συκώτια...

Φίλος, χαραμίζεσαι εδώ μέσα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο design που έχει βγάλει ποτέ αυτή η εταιρεία. Καλά κάνει και το επαναφέρει, αλλά το μα αυξήσει την τιμή σε ένα προϊόν με ήδη πολύ υψηλή τιμή δεν το λες καλή ιδέα. Ολα αυτά είναι φήμες βέβαια. Θα δούμε στο τελικό προϊόν.

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 1
Δημοσ.

Οι καμερες δεν φαινονται τοσο ασχημες απο κοντα οσο στις φωτογραφιες παντως, ειναι ενα design που για εμενα συνηθιζεται. Προτιμω την διαταξη του Χ απο αποψη ομορφιας σιγουρα αλλα για να εχουμε ευρυγωνιο φακο δεν γινεται αλλιως. 😕 

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα προς γνώση και συμμόρφωση όλων σας να προσθέσω το εξής

Τον έκτο χρόνο του Πελοποννησιακού πολέμου ο αθηναίος πολίτης Δικαιόπολις συνάπτει χωριστή συνθήκη ειρήνης με τους Σπαρτιάτες. Για τον εαυτό του και την οικογένειά του αποκλειστικά. Ομάδες καρβουνιάρηδων από το Μενίδι ξεκινούν να τον λιντσάρουν ως προδότη. Αλλά ο Δικαιόπολις ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Διονύσια. Και το εννοεί. Μαγειρεύει!
Εδώ φίλε θεατή αρχίζει και η δουλειά του μουσικού που, έχοντας ανάλογες ελπίδες, βάζει τα όργανα.
ΚΙΝΗΣΗ 1η
Έρχονται οι Αχαρνής με κοτρόνες στα χέρια για το λιθοβολισμό του Δικαιόπολι. Δηλαδή; Η γιορτή θ' αρχίσει με λιθοβολισμούς;
Ουδεμία έκπληξη. Η επίθεση των καρβουνιάρηδων είναι απολύτως μέσα στο πρόγραμμα του εορτασμού. Όλ' αυτά είναι ρόλοι που έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές. Βάλτε σε λειτουργία το παιχνίδι έχοντας μάθει απ' έξω αυτά τα μέρη της παλιάς, χαμένης γιορτής που έφτασε ως εμάς για να ξανακερδηθεί. Ας έρθει λοιπόν ο γέρικος, κωμικός, γενναίος, συγχυσμένος και ποδοσφαιρικός και ηρωικός χορός στη σκηνή, γιορταστικά, με ήχους από κουδουνάκια και σήμαντρα σαν αμαξάκι που έρχεται, σαν εσπερινός ή καλύτερα σα συσσίτιο. Δηλαδή, θα φάμε και θα πιούμε, και νηστικοί θα κοιμηθούμε.

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, dali13gr said:

Ρε παιδιά, ας μπει στον κόπο να του απαντήσει κάποιος. Ψήνεται για flame τόση ώρα και ένας δεν αξιώθηκε να του κάνει τη χάρη. 

Θα πάρει Xiaomi που είναι για ψαγμένους χρήστες! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι καπως ετσι, θα εχει πολυ καλυτερο κρατημα στο χερι [το 4 και το 7 είναι τα μόνα αγαπημένα μου iPhone(S)] Tα notch ποτε δεν με ενοχλησαν, ακομα στα Xiaomi που ξερναει η LCD

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Πάντα για αυτό τον σκοπό ήταν. Αλλο που τότε δεν το έβλεπες. Η apple το ήξερε προ πόλου και μέχρι και σήμερα ξέρει πως στο τέλος για mp3 players καταλήγει.

Eίπε ο asdfaster που το 2010 ειχε κάποιο πλαστικό Android που κολλούσε σαν τη μύγα μες το γαλα...

Αλλά ακόμα και έτσι μεγάλε το 4αρι δουλεύει ακόμα ...

• Like 2
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...