Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα μπω κατευθείαν στο θέμα..η motherboard μου είναι η εξής gigabyte GA A320M DS2 και υποστηρίζει τις ram που παραθέτω παρακάτω στο pdf.Η ram μου είναι η https://www.skroutz.gr/s/8713412/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4DFS824A.html και από τι βλέπω εΊναι single sided σύμφωνα με την την λίστα με τις υποστηριζόμενεςram της μητρικής μου.Επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τις single sided και τις dual sided(μάλλον το προφανές ότι στις SS μπορώ να βάλω μόνο μια ram στην μητρική μου ενώ αντίστοιχα στις DS 2 ram) ..Πως μπορώ τώρα να κάνω κάποια αναβάθμιση?

mb_memory_ga-a320m-ds2.pdf

Δημοσ.

Ολες οι μνημες ram εχουν πανω τους αρθρωματα ("τσιπακια") που το καθε ενα κουβαλαει ενα συγκεκριμενο ποσο... μνημης ram. 
Πχ, αυτη που εχεις τωρα, εφοσον εινια single sided, εχει πανω της 8 "τσιπακια" του 1gb το καθενα απο τη μια της πλευρα μονο, αρα 8 (τσιπακια) * 1gb (το ενα) = 8gb ανα dimm. Αν ηταν double sided, θα ειχε "τσιπακια" και απο την πισω πλευρα, οποτε ή θα ηταν 2 (πλευρες) * 8 (τσιπακια ανα πλευρα) * 1gb (ανα τσιπακι) = 16 gb στο ενα dimm ή 2 (πλευρες) * 8 (τσιπακια ανα πλευρα) * 512mb (ανα τσιπακι) = 8 gb στο ενα dimm.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...