Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεθανε η ενοικιαστρια που ειχαμε, γνωριζετε αν υποχρεουτε να πληρωσει τον λογαριασμο το παιδι της ή τα χρεη παραγραφονται; Εναν λογαριασμο χρωσταει.

τι θα γινει αν δεν το πληρωσουν τα χρεη μεταφερονται στον ιδιοκτητη; Το ρευμα το ειχε στο ονομα της με δικο της ΑΦΜ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Πεθανε η ενοικιαστρια που ειχαμε, γνωριζετε αν υποχρεουτε να πληρωσει τον λογαριασμο το παιδι της ή τα χρεη παραγραφονται; Εναν λογαριασμο χρωσταει.

τι θα γινει αν δεν το πληρωσουν τα χρεη μεταφερονται στον ιδιοκτητη; Το ρευμα το ειχε στο ονομα της με δικο της ΑΦΜ.

Ειχε τιποτα στο ονομα της ? Σπιτι καταθεσεις κτλ ?

Οποιος ειναι ο κληρονομος της κληρονομει και τα χρεη της.

Τωρα εαν κανουν αποποίηση κληρονομιας τα χρεη παραγραφονται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ειχε τιποτα στο ονομα της ? Σπιτι καταθεσεις κτλ ?

Οποιος ειναι ο κληρονομος της κληρονομει και τα χρεη της.

Τωρα εαν κανουν αποποίηση κληρονομιας τα χρεη παραγραφονται.

Δεν μπορω να ξερω τι εχει. Λογικα εναν τραπεζικο λογαριασμο εχει με λιγα χρηματα. Δηλαδη αν δεν κανουν αποποιηση τα χρεη θα γυρισουν σε αλλο ΑΦΜ? 

Διακοπη ρευματος μπορουν να κανουν; μπορουν ε; Και ας μην πληρωσουν το χρεος

Επεξ/σία από Zerg13
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Δεν μπορω να ξερω τι εχει. Λογικα εναν τραπεζικο λογαριασμο εχει με λιγα χρηματα. Δηλαδη αν δεν κανουν αποποιηση τα χρεη θα γυρισουν σε αλλο ΑΦΜ? 

Διακοπη ρευματος μπορουν να κανουν; μπορουν ε; Και ας μην πληρωσουν το χρεως

Μπορείς με τα συμβόλαια του σπιτιού (αν και εφόσον δεν μένει κανένας άλλος μέσα) να πας στην ΔΕΗ να κάνεις διακοπή ως που να βρεις νέο ενοικιαστή

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

Δεν σε πειραζει αν πεθανε ή οχι. Εσυ σαν ιδιοκτητης μπορεις να γυρισεις στο ονομα σου οποτε θες το ρολοι, χωρις να πληρωσεις τιποτα απο χρεοι.

Αυτοι για να το κοψουν θα πρεπει και να το πληρωσουν. 

Δεν θελω στο ονομα μου, στο ονομα του επομενου θελω. Διακοπη μπορω να ζητησω και εγω ή μονο τα παιδια της πεθαμενης;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν θελω στο ονομα μου, στο ονομα του επομενου θελω. Διακοπη μπορω να ζητησω και εγω ή μονο τα παιδια της πεθαμενης;

Εφ οσον πεθανε θεωρειται οτι ελυθη το ενοικιαστηριο συμβολαιο αν ανεφερε μονο αυτη σαν κατοικο. Ημεγγυηση προξαταβολη ειναι και για τετοιες πετιπτωσεις. Κρατα την εγγυηση....μη μου πεις οτι δεν υπαρχει εγγυηση....

αλλα και σε σενα να μην εδωσε , σιγουρα εχει δωσει στη δεη οταν εβαλε ρευμα οποτε η δεη θα τα κρατησει απο εκει. Ουτε πεθαμενος δεν γλυτωνεις απο τη δεη....

Δημοσ.

Αγαπητε μου περασε τη ΔΕΗ στο ονομα σου αμεσα και μολις βαλεις νοικαρη, θα το γυρισει ξανα εκεινος στο ονομα του. Δεν γινεται πρακτικότερα.. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Αγαπητε μου περασε τη ΔΕΗ στο ονομα σου αμεσα και μολις βαλεις νοικαρη, θα το γυρισει ξανα εκεινος στο ονομα του. Δεν γινεται πρακτικότερα.. 

Μα δεν θελω να τρεχουν τα παγεια. Διακοπη θελω.

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μα δεν θελω να τρεχουν τα παγεια. Διακοπη θελω.

Οπως ανεφερα παραπανω μπορεις σαν ιδιοκτητης να πας να κανεις διακοπη (χωρις να το γυρισεις στο ονομα σου ) θελει το συμβολαιο του σπιτιου μονο , αριθμο παροχης , και ταυτοτητα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...