Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η εμπειρια σας με το συγκεκριμενο πληκτρολογιο; Εχει αντιμετωπισει κανεις τα προβληματα για τα οποια παραπονιουνται ολοι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι σαφως πιο άνετο και πιο γρήγορο. Εγώ μην το ματιάσω δένε χω θέμα σχεδόν 2 χρόνια αλλά χρησιμοποιώ προστατευτική μεμβράνη πληκτρολογίου 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marmagia είπε

Ειναι σαφως πιο άνετο και πιο γρήγορο. Εγώ μην το ματιάσω δένε χω θέμα σχεδόν 2 χρόνια αλλά χρησιμοποιώ προστατευτική μεμβράνη πληκτρολογίου 

χαχαχαχα...

Δημοσ.

Εντάξει δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στον υπολογιστή του. Προσωπικα θέλω μετά από 3 χρόνια ο υπολογιστής να είναι όπως την ημέρα που τον αγόρασα.  Εγώ σε όλους τους υπολογιστές μου με η χωρίς batterfly έχω μεμβράνη σιλικόνης που πρακτικά είναι τόσο λεπτή που δε καταλαβαίνω την ύπαρξη της. Πλην όμως δεν λερώνεσαι το πληκτρολόγιο από σκόνη, φαγητό, ιδρώτα η οτιδήποτε. Όποτε ο καθένας επιλέγει, εγώ προσωπικα έχω πολύ λιπαρά χέρια όσες φορές και να τα πλένω όποτε όταν η δουλειά σου ειναι να γράφεις είτε λες δε με νοιάζει να γίνει χάλια το πληκτρολόγιο είτε κανείς κάτι. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, marmagia είπε

Εντάξει δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στον υπολογιστή του. Προσωπικα θέλω μετά από 3 χρόνια ο υπολογιστής να είναι όπως την ημέρα που τον αγόρασα.  Εγώ σε όλους τους υπολογιστές μου με η χωρίς batterfly έχω μεμβράνη σιλικόνης που πρακτικά είναι τόσο λεπτή που δε καταλαβαίνω την ύπαρξη της. Πλην όμως δεν λερώνεσαι το πληκτρολόγιο από σκόνη, φαγητό, ιδρώτα η οτιδήποτε. Όποτε ο καθένας επιλέγει, εγώ προσωπικα έχω πολύ λιπαρά χέρια όσες φορές και να τα πλένω όποτε όταν η δουλειά σου ειναι να γράφεις είτε λες δε με νοιάζει να γίνει χάλια το πληκτρολόγιο είτε κανείς κάτι. 

Ναι βρε, σαφώς και είναι υποκειμενικό. Αλλά δε μπορείς να λες δεν έχει θέμα το πληκτρολόγιο ενώ το super-προστατευεις με μεμβράνη. Δεν είναι τόσο 'real' use-case.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν γράφω μικρές προτάσεις είναι καλό, όταν γράφω πολλάαα με δυσκολεύει κάπως.

δεν έχω κάποιο προστατευτικό πάνω και στα 2 χρόνια που έχω το Macbook, νομίζω 2 φορές έτυχε να κολλήσει πλήκτρο, δηλ. το πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Συνέβη νομίζω τον 1ο χρόνο, μετά δεν είχα κανένα λειτουργικό θέμα. (13" MBP wTB 2017)

Πάντως δοκίμασα το μοντέλο του 2019 που είναι βελτιωμένο και όντως έχει καλύτερη αίσθηση,

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.
2 ώρες πριν, onelonelystar είπε

όταν γράφω μικρές προτάσεις είναι καλό, όταν γράφω πολλάαα με δυσκολεύει κάπως.

δεν έχω κάποιο προστατευτικό πάνω και στα 2 χρόνια που έχω το Macbook, νομίζω 2 φορές έτυχε να κολλήσει πλήκτρο, δηλ. το πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Συνέβη νομίζω τον 1ο χρόνο, μετά δεν είχα κανένα λειτουργικό θέμα. (13" MBP wTB 2017)

Πάντως δοκίμασα το μοντέλο του 2019 που είναι βελτιωμένο και όντως έχει καλύτερη αίσθηση,

Kολλησε λογω σκονης; Νομιζω ειναι 2 λογοι για να χαλασει. Ειτε λογω σκονης που τοτε απλα θελει καθαρισμα η λογω υπερθερμανσης απο την μπαταρια που τοτε θελει αντικατασταση

Δημοσ.

Σε mbp tb 2018 κανενα θεμα στους 6 μηνες που το έχω μια φορά το αριστερό shift δεν πατιόταν τόσο καλά αλλα με λίγο σπρέι αέρα λύθηκε το θέμα.

Η εγγυηση της  apple στο θέμα αυτο ειναι 4 χρονια

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Σε mbp tb 2018 κανενα θεμα στους 6 μηνες που το έχω μια φορά το αριστερό shift δεν πατιόταν τόσο καλά αλλα με λίγο σπρέι αέρα λύθηκε το θέμα.

Η εγγυηση της  apple στο θέμα αυτο ειναι 4 χρονια

κανεις εγγραφη σε καποιο προγραμμα η το δικαιουσαι αυτοματα σε οποιοδηποτε παροχο service;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosf22 είπε

κανεις εγγραφη σε καποιο προγραμμα η το δικαιουσαι αυτοματα σε οποιοδηποτε παροχο service;

Αυτόματα. Να δες εδω :

https://support.apple.com/keyboard-service-program-for-mac-notebooks

The program covers eligible MacBook, MacBook Air, and MacBook Pro models for 4 years after the first retail sale of the unit.

Εσυ βέβαια έχε και ενα σπρέυ αέρα σπίτι.. Σώζει ζωές και κόπο

Επεξ/σία από Ribopaido
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosf22 είπε

Kολλησε λογω σκονης; Νομιζω ειναι 2 λογοι για να χαλασει.

δεν χάλασε, απλά για λίγα δευτερόλεπτα πατούσα το πλήκτρο και δεν έκανε τίποτα. Μετά επανήλθε. 1-2 φορές έγινε και μετά τίποτα, όλα καλα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Αντικειμενικα θεωρειται αλλη μια αποτυχια της apple και θα το παψει απο οτι φαινεται συντομα.

Γιατί το λες αυτό;;; Αν του κοτσάρεις μια μεμβράνη πάνω και κάθε μήνα το καθαρίζεις με σπρευ αέρα, είσαι τζιτζί... no failure here

Δημοσ.
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Γιατί το λες αυτό;;; Αν του κοτσάρεις μια μεμβράνη πάνω και κάθε μήνα το καθαρίζεις με σπρευ αέρα, είσαι τζιτζί... no failure here

δεν εχω προσωπικη αποψη, απλα διαβαζω αρνητικα σχολια παντου εδω και ποσα χρονια, η ιδια η apple εχει κανει 2 iterations  να τα διορθωσει, εχει αλλαξει υπερ του χρηστη τους ορους χρησης εγγυησης για το πληκτρολογιο κι εχει βγαλει και προγραμματα αντικαταστασης αν δεν κανω λαθος (ακομα και για τα day 1 με την καινουργια γενια διακοπτων).

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

δεν εχω προσωπικη αποψη, απλα διαβαζω αρνητικα σχολια παντου εδω και ποσα χρονια, η ιδια η apple εχει κανει 2 iterations  να τα διορθωσει, εχει αλλαξει υπερ του χρηστη τους ορους χρησης εγγυησης για το πληκτρολογιο κι εχει βγαλει και προγραμματα αντικαταστασης αν δεν κανω λαθος (ακομα και για τα day 1 με την καινουργια γενια διακοπτων).

Πλάκα έκανα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...