Jake07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, εληξε επιτελους το συμβολαιο μου και ψαχνω τις επιλογες μου φορητοτητας. Nova και Vodafone δεν εχει στην περιοχη μου VDSL οποτε περιοριζομαστε σε Wind και ΟΤΕ. Η wind στα 31 ευρω τελικη μου δινει 50αρα, με απεριοριστα σταθερα, 1500 προς wind και 300 προς λοιπα κινητα. Δωρεαν τελη και ρουτερ. Απο την αλλη η Cosmote μου δινει στα 32.2 50αρα με εγγυηση γραπτη ελαχιστη 45, 120 στα κινητα, 32 ευρω τελη μεταφορας τα οποια λεει θα μου τα πιστωσει ως δωρο στον επομενο λογαριασμο, απεριοριστα σταθερα και 600mb στο κινητο μου. Στο δια ταυτα, η τιμη σχεδον ιδια, η καμπινα ειναι στη γωνια του σπιτιου μου και ειναι της Wind, o ote μου δινει ρουτερ Speedport+ και η Wind ενα technicolor. Λεω απλα ''ενα'' γιατι ετσι μου το ειπε ο πωλητης οταν τον ρωτησα ποιο ρουτερ δινει. Τι θα προτιμουσατε? εχουν μεγαλες διαφορες τα ρουτερ? παιζει πχ το ενα να ειναι πατατα και να βλαστιμαω? ΥΓ. Δεν ειμαι γνωστης οποτε αν λεω π@π@ρ#$% συγχωρηστε με.
YesOrNo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Εγω εχω κακιστη εμπειρια απο WIND οποτε μπορει να ειμαι biased. Συντομα θα δοκιμασω Cosmote. Ανυπαρκτη εξυπηρετηση, αλλο προφορικα το συμβολαιο, αλλη χρεωση μετα. Μπες FB των εταιριων να δεις ποιος τρωει τα λιγοτερα μπινελικια. Εχουν τρομερη διαφορα. 😀 1
jkoukos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά θα επέλεγα ΟΤΕ, κυρίως για 2 λόγους: α. Έχει καλύτερο δίκτυο διασύνδεσης με το εξωτερικό. β. Και στους 2 η τηλεφωνία κατά 99% θα είναι VoIP. Αυτό σημαίνει ότι παντρεύεσαι την συσκευή του παρόχου για την τηλεφωνία, αλλά στον ΟΤΕ υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για χρήση δικού μας εξοπλισμού, ενώ στην Wind (και στους άλλους παρόχους) σχεδόν μηδαμινές ανάλογα τον εξοπλισμό που θα πάρεις. 1
likos_de Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν η καμπίνα είναι όντως της Wind και βρίσκεται τόσο κοντά σου όσο λες βάλε Wind. 1ον σε πιθανά μελλοντικά προβλήματα δεν θα μεσολαβεί 2ος πάροχος για να στα λύση που αυτό σημαίνει ποιο γρήγορη επίλυση. Πχ αν βάλεις ΟΤΕ θα πρέπει να στείλει έτοιμα στην Wind να πάει να φτιάξει πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην καμπίνα της και φυσικά η Wind θα σε βάλει σε 2η μοίρα γιατί δεν είσαι δικός της πελάτης. Το ίδιος ισχύει και αντίστροφα. Εγγυημένη ταχύτητα θα έχεις και με τις 2 εταιρίες από την στιγμή που η καμπίνα είναι τόσο κοντά όσο λες. Αντε να έχεις απόκλιση 1 με 2 mbps λόγο του ρουτερ. Μόνο πρόβλημα οι εσωτερικη καλωδίωση του σπιτιού σου και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Φυσικσ καλύτερο ρουτερ έχει ο ΟΤΕ αλλά πρέπει να έχεις σίγουρη την αλλαγή του στο πίσω μέρος του μυαλού σου αν ζεις σε μεγάλο σπίτι γιατί η κάλυψη των WiFi και στα δύο είναι για κλάματα. Απλά στον ΟΤΕ μπορείς να αλλάξεις το ρουτερ του με άλλο ενώ της wind το παντρεύεσαι και πάνω σε αυτό κουμπώνεις άλλο αν θες να έχεις καλύτερη εμβέλεια WiFi στο σπίτι σου. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από likos_de 1
Silverage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ με αυτό το σκεπτικό έβαλα Wind, ότι σε περίπτωση βλάβης θα έχει πιο γρήγορη επίλυση αλλά η μετάβαση απο Cosmote σε Wind ήταν μεγάλη ταλαιπωρία αφού έμεινα 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο ώσπου αναγκάστηκα και εκανα καταγγελία για να με συνδέσουν. Επίσης η εξυπηρέτηση πελατών είναι άθλια αφού όλοι μου λέγανε μαλακίες και κανένας δεν έδινε λύση στο πρόβλημα, απλά μου λέγανε να περιμένω. Το άλλο κακό που έχει η wind είναι ότι το voip παίζει μόνο με δικό της router οπότε αν για κάποιο λόγο βάλεις δικό σου δεν θα έχεις τηλέφωνο. Η wind επίσης δεν δίνει fast path ενώ η cosmote δίνει. Αν και δεν ξέρω επειδή θα συνδέεσε με καμπίνες wind αν θα δίνουν. Εμένα πάντως έτυχε και απο την αρχή με έχουν σε fast path αλλά μπορεί ξαφνικά μια μέρα να αλλάξει. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Silverage 1
Jake07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Για cosmote με κοβω.. Αν βαλω και στην εξισωση οτι η wind καιγοταν να παρει αμεση απαντηση, και του ειπα οτι περιμενω σημερα την προσφορα της cosmote, μου λεει να σας παρω σε μια ωρα? Λεω καλυτερα σε 2, ωραια μου λεει στις 8 θα σας καλεσω. Λοιπον εχει παει 9.20, τηλεφωνο δεν εχει παρει ακομα.. Σταγονα στον ωκεανο βεβαια αυτο, αλλα οταν θες να τσιμπησεις πελατη και του λες 8 θα σε παρω, τον παιρνεις στις 8. αντε 8.15 . Ισως ειμαι και υπερβολικος, δε ξερω.
asdfaster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα σε οτε είναι πιο safe σαν εταιρία εκτος δικτύου που είναι πολύ καλο και έχει support. Eίναι πιο ειλικρινής από την wind και πιο έμπιστοι κατ εμέ σαν εταιρια. Και εγώ έχω κακια εμπειρία με wind πριν πολλά χρονια βεβαια. Αλλα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί. Ακόμα και αν ζούσαν στην Ελλάδα. Ευτυχώς είμαι στην Verizon και με σέβονται πάντα ούτε θα κοιτάξουν να με εξαπατήσουν ούτε να μου πουν ότι νάνε. Tο ίδιο πιστεύω και για τον οτε. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
pados1002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Από προσωπική εμπειρία έχω επαφή μόνο με Cosmote. Δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα ούτε με ταχύτητα ούτε με αποσυνδέσεις. Στο πατρικό μου που βρίσκεται σε χωριό με δική του καμπίνα VDSL 50 με down στα 5,6 και ping στα 11ms και στην άλλη γραμμή μου πάλι VDSL 50 στις ίδιες ακριβώς επιδόσεις. Voip με χρήση δικού μου router να συγχρονίζει και το speedport από πίσω με ελάχιστη προσπάθεια να δουλεύει το σταθερό. Σίγουρα πιο ακριβός ο ΟΤΕ αλλά σε αξιοπιστία τουλάχιστον στην επαρχία δεν παίζεται!
mikegt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά εγώ ήμουν Forthnet πολλά χρόνια. Έβαλα ΟΤΕ, για καλύτερη ταχύτητα, πρώτη βλάβη εμφανίστηκε τον Ιούλιο στο καφαο από μαλάκια άλλου τεχνικού. Ήρθανε να το κοιτάξουνε μετα από 6 μερες. Σήμερα βρίσκομαι στην 3η μέρα προβλήματος και πάλι τα ίδια. Αφήνουνε μέρες ολόκληρες ένα σπίτι χωρίς γραμμή. Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί. Σκέφτομαι πάρα πολύ να φύγω.
AMSTERIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 αυτή η σύγκρισή έχει νεώτερους παίκτες?
vicky5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εγω wind εχω ταλαιπωρια απιστευτη.. ταχυτητα 50αρα ποτε δεν ειχα ενα ρημαδι μοντεμ δεν καταφεραν να μου συνδεσουν εχω αλλαξει. 4 μοντεμ .. μακρυα
bblaw20 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Η υποστηριξη της WIND ειναι hit or miss που λενε. Αμα παρεις και το ατομο στη γραμμη δεν ακουγεται καλα η σου λεει συνεχεια "περιμενετε λιγο" τοτε κλειστο και ξαναπαρε μεχρι να πεσεις σε καποιον που εχει υσηχια και μπορεις να τον ακουσεις καθαρα. Επειδη η καμπινα ειναι της WIND θα ελεγα να πας με WIND γιατι θα εχεις ποιο γρηγορη επιλυση προβληματων.
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 2 βδομαδες τους ειχα ζητησει προσφορα γραπτα συμπλήρωσα και τη φορμα τους . Μου ερχοταν μηνυμα : Ομαδα εξυπηρετησης επεξεργαζομαστε το αιτημα σας και θα χρειαστουμε ακομα μια εργασιμη μερα για να σας απαντήσουμε - απο τις 30 Ιαν. Μπηκα στο chat στο facebook να ρωτησω και μου την ειπαν κιολας οτι το τηλεφωνο που εχω δωσει ειναι "λαθος" και δε μπορουν να δωσουν μια ρημαδοπροσφορα τοσες μερες για αυτο . Τους ειπα οτι ειναι cosmote το εχω γραψει σωστα σε 3 φορμες και να πα να μαμηθουν τετοια μπουρδελα που ειναι . Απο την εμπειρια μου μακρια - και παλια τους ειχα κανει καταγγελια γιατι πηγαν να μου φανε 300 ευρω . Να μη πέσω σε καμπινα wind και χρειαστω το "support" τους .... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα