astrial Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SilverMachine είπε 10% ανοδος απο εταιρια που ειναι 60 φορες μικροτερη της Ιντελας ειναι θαυμα που πρεπει να μελεταται στις σχολες βιομηχανικης κ εμποριου !!! Αστειευεσαι? Εδω πηγαινε για κλεισιμο κ τωρα τους εχει απο φαπα σε καρπαζια κ απο κλωτσια σε μπατσα !!! Για ρωτα τον καραφλα της Ιντελας (αυτον απ τις παρουσιασεις με τα αιρκοντισιον κατω απ τους παγκους για τον ψευτο-i9/xeon- δεν θυμαμαι το ονομα του, σορυ, αλλα αυτον με την φατσα βλακα- ξερεις ποιον λεω μωρε...) αν τους πειραξε το 10% σε τρια χρονια απο τους "σχεδον νεκρους" αντιπαλους. Για ρωτα να μου πεις ποσο ΔΕΝ τους ενοιαξε.... Το τι λες εσυ κ γω καρφακι δεν τους καιγεται. Ας γελαμε κ οι δυο μεχρι το πρωι. ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ??? Μαλον πικρο καφεδακι σκετο πινουν κ καθονται αμιλητοι.... Κ συ μπορει να γελας με τον μικρουλη athlon, αυτοι ομως που βλεπουν τα τσιπακια τους να μαζευουν σκονες στα ραφια κ τις πωλησεις να φευγουν κατω απ τα ποδια τους, τον εχουν ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ κ τον μελετανε για να δουν ποια θα ειναι η επομενη κινηση τους!!! δεν με αποσχολει το τι ειπε και το τι κανει ο καθενας.ειχα amd ειχα προβληματα με θερμοκρασιες και τον εδωσα και κακως αλλαξα και πηρα amd αντι την σιγουρια που μου δινει η intel.ετσι ειναι τα πραγματα απο κει και περα το τι λετε εσεις εγω ξερω απο πρωτο χερι τα προβληματα που ειχα .αν ειναι να χαλασω 400 ευρω για υδροψυξη και να εχω 2 οθονες για να βλεπω θερμοκρασιες οχι φιλε μου.κατσε εσυ με τον amd και ασε εμενα με τον i7 στους 27 βαθμους με οποιοδηποτε παιχνιδι σε ultra settings
SilverMachine Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Το μεγάλο πρόβλημα στην amd στο κομμάτι των htpc είναι οι ακριβές itx μητρικές. Το έχω ψάξει πολύ για htpc, τα τομάρια οι κατασκευαστές μητρικών εκμεταλλεύονται το γκελ της amd τα τελευταία χρόνια και βαράνε στο ψαχνό τις τιμές. Αλλιώς οι cpu της amd με embedded gpu είναι αιώνες μπροστά από τα αντίστοιχα intel. Μεγάλο κρίμα... Εγώ προς το παρόν την βολή με έναν j5005 άνετα αλλά όταν και αν βγει φθηνή μητρική itx amd θα πυροβολήσω έναν 2200g/3200g κατευθείαν. Εχεις πολυ δικιο. Υποχρεωτικα κ γω παω για micro γιατι οι mini ειναι φωτια. Το ιδιο γινοταν κ πιο πισω κ με τις 2 εταιριες. Απλα η Ιντελα ειχε περισσοτερες επιλογες σε μοντελα. Αν ομως περιμενεις να βγουν φτηνες itx σε amd τωρα που οι επεξεργαστες της πουλαν σαν ζεστα ψωμακια.... υπαρχει κ η πιθανοτητα να περιμενεις πολυ. Ισως αν θελησει καμια "μικρη" (foxconn, elite κλπ) κ βγαλει τιποτα αξιολογο, να εχουμε τετοια ευκαιρια. Αλλοιως απο τις 4 μεγαλες το ξεχνας, νομιζω. 2 λεπτά πριν, astrial είπε δεν με αποσχολει το τι ειπε και το τι κανει ο καθενας.ειχα amd ειχα προβληματα με θερμοκρασιες και τον εδωσα και κακως αλλαξα και πηρα amd αντι την σιγουρια που μου δινει η intel.ετσι ειναι τα πραγματα απο κει και περα το τι λετε εσεις εγω ξερω απο πρωτο χερι τα προβληματα που ειχα .αν ειναι να χαλασω 400 ευρω για υδροψυξη και να εχω 2 οθονες για να βλεπω θερμοκρασιες οχι φιλε μου.κατσε εσυ με τον amd και ασε εμενα με τον i7 στους 27 βαθμους με οποιοδηποτε παιχνιδι σε ultra settings Θα στα πουν πολλοι εδω μεσα--- αυτα που λες ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ για την amd. Αυτη την στιγμη εχει καλυτερες θερμοκρασιες απ την Ιντελα. Δες τα reviews. Δεν ειναι κανα μυστικο. Αρα σταματα να μασας την ιδια τσιχλα. Δεν εχει γευση πλεον.... τα περι θερμοκρασιων, ψυκτρων, καταναλωσης, επιδοσεων, κ ολα τα αλλα παραμυθια που ακουγαμε τοσα χρονια, εχουν οχι απλα παει περιπατο, αλλα εχουν γυρισει σπιτι κ πινουν μπυρονια.... Αυτο το 10% αυξηση στις πωλησεις δεν εγινε γιατι εσυ ξερεις καλυτερα κ ο υπολοιπος πλανητης καπνιζει χορτο κ βλεπει παραισθησεις. Αν δεν γνωριζεις τι λες ΠΛΙΖ δες κανα βιντεακι. Οτι η Ιντελα ειναι πιο ζεστη πλεον, κ οτι θελει aftermarket ψυκτρες, κ οτι εχει καταναλωση στα υψη οταν το τρεξεις για να πας κοντρα τα ryzen, ο κοσμοςτο εχει πλεον τουμπανο. Τωρα δικαιωμα σου εσυ να καμαρωνεις στα κρυφα. Απλα στα λεω για να ξερεις οτι σε "βλεπουμε" κ δεν εισαι "κρυμενος"... (λολ) 1 1
Ryzenlake Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, astrial είπε πες μας ποσα σου δινει η amd. οτι και να λες intel και ξερο ψωμι.η amd ειναι μια τριχα απο τα τρυφερα της intel το χρημα που εχει η intel ουτε στα 1000 χρονια δεν ειναι 20 ειναι 30 δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης.σημασια εχει οτι ειναι απο κατω και με μεγαλη διαφορα και ναι παγακι 27 βαθμους με sekiro ultra settings αντε καλο βραδυ λεμε Δεν εχει σημασια αν και ποσα μου δινει. Τo graph εκει ειναι, οπως εκει ειναι και η ανικανοτητα σου να το διαβασεις. Εγω στο graph βλεπω αυξηση της AMD, μειωση της Intel.
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, mar10s είπε γιατι μπορει να θελει καλη ψυκτρα απο κει και πανω.. Μπαα, δεν ξεμενουν απο ψυξη, αλλου αν ειναι ειναι το θεμα..! 👹 Ξερουμε τα 3.9GHz και τα 4GHz (του 240GE), αν αυτος ομως εφτανε >= 4.2GHz, θα πλησιαζε επικινδυνα να ειναι γιατι οχι [κι] επιλογη παραμονης! Δηλαδη να τον κρατησεις: οσο παει! 😋
Ryzenlake Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, astrial είπε φιλε μου πρεπει να εισαι τυφλος που την ειδες την ανοδο?δευτερη ητανε aka τελευταια δευτερη ειναι ακομα ανεβηκε 10% σε 3 χρονια wow μεγαλη αποδοση αχαχαχχαχαχαχ Ακομα μια φορα δειχνεις την ανικανοτητα σου να καταλαβεις ενα graph. Απο το 20 στο 30% ειναι ανοδος 50%. Δηλαδη αν ειχε στην αγορα 100 μυρια CPU το 2017 εχει 150 το 2019. Αυτο βεβαια με δεδομενο οτι το συνολικο market εμεινει σταθερο. Αλλα γενικα, απο γραφηματα χαρταετο πετας.
@topos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, astrial είπε "κατσε εσυ με τον amd και ασε εμενα με τον i7 στους 27 βαθμους με οποιοδηποτε παιχνιδι σε ultra settings" Βόρειο Πόλο? Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έτυχε και πήρες κάποιον fx 8***/9*** και όντως είχες πρόβλημα με θερμοκρασίες, αλλά αντιλαμβάνεσε πως φαινετε να μπαίνεις ειδικά στο παρών thread που συζητάμε για ενα cpu με 34w tdp της πλακας και να λες ότι όλοι οι amd είναι φούρνοι?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, georgepppo είπε στα 60 ευρώ βρίσκεις τα ξεστοκαρίσματα του 1200 αλλά όχι για πολύ ακόμα, ο 2200g που έχει 90 ευρώ θα παίζει μπάλα δίπλα του η όποιος νεος επεξεργαστής μπει σφήνα εκεί. o 1200 δεν εχει graphics
Que sera sera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Με 2 σουβλάκια δίπιτα και μια μπυρα τί παίρνω;
countass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Menelegr είπε Δεν έχει λόγο υπάρξεις ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ....Από την στιγμή που υπάρχει ο r3 με τα ενσωματωμένα 21 ώρες πριν, kage είπε AMD Ryzen 3 1200 50ευρω 2200 κτλ ολα 4πυρηνα με ενσωματωμένα γραφικα 21 ώρες πριν, UnboxerGR είπε Δεν υπάρχει λόγος αυτης του επεξεργαστή σε αυτη τη τιμή. Βάλτε τον 40$. Στα 80€ παίρνεις τον 2200G αρκετά νομίζω με τις παραθέσεις,αν κοιτάξω όλα τα σχόλια θα βρω κι άλλες να βάλω. Ρε όλοι οι φραγκάτοι των βορείων-νοτίων προαστίων εδώ μαζεύεστε και σχολιάζετε athlon? ή απλά πλερώνει κανας άλλος για το gaming pc σας? 50-80 ευρώ είναι μεγάλη διαφορά.Δεν είναι 1000-1030,έλεος δηλαδή εδώ μέσα.όπως και ο άλλος με το apple σχολιάζει τα xiaomi των 100 ευρώ.κάτι αργόσχολοι δηλαδή....τι να πεις
dimoskoutr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την μια φωνάζουμε για τις τιμές που έδιναν τις cpus οι εταιρείες και κυρίως η intel. Από την άλλη τώρα πετάγεται ο επάνω και λέει εξυπνάδα για σουβλάκια και μπύρες. Ο συγκεκριμένος cpu είναι σε δύσκολη θέση με την τιμή που έρχεται όχι λόγω της μπλε μεριάς αλλά λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού από τον 2200g... Παρόλα αυτά θα ήταν εξαιρετική αγορά μαζικά για σχολεία. Εκεί θα έκανε πραγματική διαφορά και η χαμηλότερη τιμή του σε σχέση με τον 2200g για παράδειγμα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr
busellatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, SilverMachine είπε Με i3 κ 1050 ανεβαινεις κατηγορια. Τοτε μιλαμε για i3 vs R3 κ 1050 vs 570. Οι athlon παραειναι μικροι κ ειναι αυστηρα για "εισαγωγες" στον κοσμο των πισι. Οι i3 κανουν κ για ελαφρυ gaming με μια καλουτσικη καρτα. Δεν ειναι για γραφειο κ δουλεια γραμματεα. Μην ξεχνας οτι στην ανακοινωση μπορει να λενε αστειακια για κλοκαρισμα, αλλα βασικα προωριζεται για πολυ μικρα μηχανηματα. Με τα 40 ευρω του Athlon 200GE που ριχνει του I3 στην gpu 30% και ειναι πισω σε cpu -30% Τα 120 ευρω βεβαια του I3 δεν τα δινεις (εκτος αν εισαι χαζος) και πας κατευθειαν σε Ryzen 2600 + 100% cpu+core η 9400F intel 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 2:10 ΜΜ, dimoskoutr είπε Από την μια φωνάζουμε για τις τιμές που έδιναν τις cpus οι εταιρείες και κυρίως η intel. Από την άλλη τώρα πετάγεται ο επάνω και λέει εξυπνάδα για σουβλάκια και μπύρες. Ο συγκεκριμένος cpu είναι σε δύσκολη θέση με την τιμή που έρχεται όχι λόγω της μπλε μεριάς αλλά λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού από τον 2200g... Παρόλα αυτά θα ήταν εξαιρετική αγορά μαζικά για σχολεία. Εκεί θα έκανε πραγματική διαφορά και η χαμηλότερη τιμή του σε σχέση με τον 2200g για παράδειγμα. στη θεωρια ισως, αλλα τα σχολεια που ανεφερες για παραδειγμα και αν αγοραζουν απιστευτα ιντελ...!! υπηρχε μια εποχη που fm2+ apu ηταν απιστευτα φθηνες, και με συνδυασμο επισης ddr3 ram, εκεινοι ε θα επρεπε να ξεπουλησουν και ως δυνατοι επεξεργαστες, μα δεν πειθοτανε κανενας Δ.Υ. να παρει..😵
dimoskoutr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε στη θεωρια ισως, αλλα τα σχολεια που ανεφερες για παραδειγμα και αν αγοραζουν απιστευτα ιντελ...!! υπηρχε μια εποχη που fm2+ apu ηταν απιστευτα φθηνες, και με συνδυασμο επισης ddr3 ram, εκεινοι ε θα επρεπε να ξεπουλησουν και ως δυνατοι επεξεργαστες, μα δεν πειθοτανε κανενας Δ.Υ. να παρει..😵 Καλά αυτά με τα σχολεία στην Ελλαδάρα πάνε και με το τι κέρδος βγάζουν τα καταστήματα που πουλάνε υπολογιστές, τι συμφωνίες κάνει το υπουργείο με τα μαγαζιά κλπ. κλπ. Δεν είναι θέμα πάντα του ίδιου του σχολείου ή και μιας ολόκληρης δευτεροβάθμιας ενός νομού ας πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα