Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δεν είναι για όλους οι επεξεργαστές της AMD, καλά κάνεις και μένεις στην Intel γιατί και να έπαιρνες AMD επεξεργαστή δεν θα μπορούσες να τον λειτουργήσεις, δεν φταις εσύ αλλά ξέρεις είναι για πολύ ψαγμένους και για λίγους οι επεξεργαστές τις AMD.

εγω ξερω οτι ειναι για πεταμα.στην Αμερικη γελανε ακομα

• Confused 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, astrial είπε

εγω ξερω οτι ειναι για πεταμα.στην Αμερικη γελανε ακομα

Ναι ρε σου λέω, κάτσε με την Intel καλά κάνεις.

• Like 4
Δημοσ.

Δοκιμασμενα.

2200G  VEGA 8  Αψογος,δυνατη vega3,65 watt   80 ευρω .   

Athlon 200GE VEGA 3 αψογος,οικονομικος,35 watt   40 ευρω .  

Aρα 3000G θα ειναι ενδιαμεση λυση  και οπως και οι προηγουμενοι εχουν Vega μεσα που παιζουν 4κ,1080 video για πλακα με λιγο cpu utilization σε αντιθεση με την αρχαια υλοποιηση των HD Graphics της Intel. 

Δημοσ.

πολλές graphics, άλλες discrete, άλλες μέσα στην cpu, υπάρχει κάπου αντιστοιχία με τις γνωστές που κυκλοφορούν?
Πρέπει να γίνει σύγκριση με R3 1200.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, astrial είπε

2 χρονια εχει που ανεβαινει οχι απο το 2016.ετσι και αλλιως φολα ειναι οι AMD.Δεν θα αγοραζα για τιποτα στον κοσμο.ειμαι ευχαριστημενος 100% απο την intel.ειχα παλιοτερα AMD και ειχα τεραστιο θεμα με θερμοκρασιες

Εχεις δικιο για παλια , οπως ειχαμε δικιο για τους Pentium 4 τις που σκασαν ολα τα pc απο την ζεστη και λυγιζαν οι μητρικες. Αλλα επειδη εχω δοκιμασει τους νεους apu Amd δεν εχουν καμια σχεση με την παλια σειρα. Φολα  ειναι να αγοραζεις κατι που εχει 400 ευρω (cpu 8/16) στα 1200ευρω (intel) με 180 watt ... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, astrial είπε

the trap is set....καθε χρονο και χειροτερα για την AMD.Μολις και μετα βιας το 20% 

AMD-Ryzen-vs-Intel-Core-CPU-Market-Share_Passmark_1 (1).png

Ανατριχιαστική η (αν)ικανότητα σου να διαβάζεις graphs. Δέστο πάλι προσεχτικά. Δές που είναι ο άξονας Y με το 20%. Δές που είναι ο άξονας Υ με το 40%. Δές που είναι η AMD Q1 2019. Δές επίσης που ήταν το Q1 2017, πρίν βγούν οι Ryzen. Do the math. 

47 λεπτά πριν, astrial είπε

2 χρονια εχει που ανεβαινει οχι απο το 2016.ετσι και αλλιως φολα ειναι οι AMD.Δεν θα αγοραζα για τιποτα στον κοσμο.ειμαι ευχαριστημενος 100% απο την intel.ειχα παλιοτερα AMD και ειχα τεραστιο θεμα με θερμοκρασιες

Είχες θέμα με θερμοκρασίες στους AMD, αλλά είσαι ευχαριστημένος 100% με τους Intel. Παγάκια οι Intel ε? Ρε μας δουλεύεις? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επισης με ανησυχει -καλα δεν ειναι πως δεν θα κοιμηθω το βραδυ!- οτι ενω εχουν, ενα
-σιγουρα καλοεπιλεγμενο!- τσιπακι, και το ανεβαζουν μονο στα...3.9GHz..? Γιατι οχι 4.1,
εστω 4GHz να φαινεται "καμποσο" στους τιτλους! Δεν μπορει, η το κρατησαν επιτηδες?
👺

Μπηκε παντως -οχι στο shopping cart, αφου δεν υπαρχει ακομη- μα στη λιστα για τσεκαρισμα!!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sweetemily είπε

Σε αυτή την τιμή, αν υπήρχε και καμία mini ITX μητρική χαμηλού κόστους, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα ωραιότατο μίνι PC για emulation!

Το μεγάλο πρόβλημα στην amd στο κομμάτι των htpc είναι οι ακριβές itx μητρικές. Το έχω ψάξει πολύ για htpc, τα τομάρια οι κατασκευαστές μητρικών εκμεταλλεύονται το γκελ της amd τα τελευταία χρόνια και βαράνε στο ψαχνό τις τιμές. Αλλιώς οι cpu της amd με embedded gpu είναι αιώνες μπροστά από τα αντίστοιχα intel. Μεγάλο κρίμα... Εγώ προς το παρόν την βολή με έναν j5005 άνετα αλλά όταν και αν βγει φθηνή μητρική itx amd θα πυροβολήσω έναν 2200g/3200g κατευθείαν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, astrial είπε

the trap is set....καθε χρονο και χειροτερα για την AMD.Μολις και μετα βιας το 20% 

AMD-Ryzen-vs-Intel-Core-CPU-Market-Share_Passmark_1 (1).png

Εψαχνα να βρω το γραφιμα να βαλω, για να δειξω στα παιδια εδω την ανοδο της AMD 10% τα τελευταια 3 χρονια. Απο 20% το '16 σε 30% το '19, για να δειξω το ποσο καλα γνωριζουν το κατω segment της αγορας κ οτι οι πωλησεις στηριζουν τις επιλογες τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αδερφε !!! Με γλυτωσες τον κοπο !!!

Ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι οσο παει καλυτερα η amd, τοσο πιο πολλοι αγοραζουν καινουργια cpu της, τοσο πιο πολλα παλαιοτερα πουλιουνται εδω μεσα, τοσο πιο ευκολα καταληγουν σε μενα !!! Οποτε συμφερει να δειχνουμε πινακες που απεικονιζουν την ανοδο της κοκκινης εταιριας- κατα το "μια εικονα, χιλιες λεξεις". Οτι κ να λεγαμε, λειπαν οι εικονες κ εκει ηρθες εσυ να συμπληρωσεις. Νασαι καλα.

3 ώρες πριν, dpolal είπε

Ξεκλείδωτος επεξεργαστής σε αυτήν την κατηγορία τιμής και με αυτά τα specs που προορίζεται για  sff pc γραφείου ή htpc είναι περισσότερο marketing gimmick νομίζω.

Ειναι τελειος για "ξεκαρφωτες" καταστασεις--> Ultra μικρα πισι με υδροψυξεις κλπ. Καλοι οι ryzen G, αλλα αλλη πλακα εχει να κλοκαρεις επεξεργαστη ΓΡΑΦΕΙΟΥ (χαχαχα!!) κ να παιζεις απο κουτι μεγεθος μπιζουτιερας!! Πρεπει να περιμενουμε κανα τρελο μοντα να βγαλει κανα βιντεακι, αλλα θα γινει κ αυτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonproniknidis είπε

παίρνεις ένα 8200 elite sff με i3 του κοτσάρεις μέσα και μια gtx 1050 ti και θα είσαι 100 φορές ποιο γρήγορος.. θα παίζεις μετρό ρεντουξ 1080π στο τέρμα. Με κάτω από 200 ευρώ...

Με i3 κ 1050 ανεβαινεις κατηγορια. Τοτε μιλαμε για i3 vs R3 κ 1050 vs  570. Οι athlon παραειναι μικροι κ ειναι αυστηρα για "εισαγωγες" στον κοσμο των πισι. Οι i3 κανουν κ για ελαφρυ gaming με μια καλουτσικη καρτα. Δεν ειναι για γραφειο κ δουλεια γραμματεα. Μην ξεχνας οτι στην ανακοινωση μπορει να λενε αστειακια για κλοκαρισμα, αλλα βασικα προωριζεται για πολυ μικρα μηχανηματα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Επισης με ανησυχει -καλα δεν ειναι πως δεν θα κοιμηθω το βραδυ!- οτι ενω εχουν, ενα
-σιγουρα καλοεπιλεγμενο!- τσιπακι, και το ανεβαζουν μονο στα...3.9GHz..? Γιατι οχι 4.1,
εστω 4GHz να φαινεται "καμποσο" στους τιτλους! Δεν μπορει, η το κρατησαν επιτηδες?👺

γιατι μπορει να θελει καλη ψυκτρα απο κει και πανω..

παντως μου θυμιζει πολυ τον g3258🤔

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, astrial είπε

φιλε μου πρεπει να εισαι τυφλος που την ειδες την ανοδο?δευτερη ητανε aka τελευταια δευτερη ειναι ακομα ανεβηκε 10% σε 3 χρονια wow μεγαλη αποδοση αχαχαχχαχαχαχ

10% ανοδος απο εταιρια που ειναι 60 φορες μικροτερη της Ιντελας ειναι θαυμα που πρεπει να μελεταται στις σχολες βιομηχανικης κ εμποριου !!! Αστειευεσαι? Εδω πηγαινε για κλεισιμο κ τωρα τους εχει απο φαπα σε καρπαζια κ απο κλωτσια σε μπατσα !!! 

Για ρωτα τον καραφλα της Ιντελας (αυτον απ τις παρουσιασεις με τα αιρκοντισιον κατω απ τους παγκους για τον ψευτο-i9/xeon- δεν θυμαμαι το ονομα του, σορυ, αλλα αυτον με την φατσα βλακα- ξερεις ποιον λεω μωρε...) αν τους πειραξε το 10% σε τρια χρονια απο τους "σχεδον νεκρους" αντιπαλους. Για ρωτα να μου πεις ποσο ΔΕΝ τους ενοιαξε.... 

Το τι λες εσυ κ γω καρφακι δεν τους καιγεται. Ας γελαμε κ οι δυο μεχρι το πρωι. ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ??? Μαλον πικρο καφεδακι σκετο πινουν κ καθονται αμιλητοι.... Κ συ μπορει να γελας με τον μικρουλη athlon, αυτοι ομως που βλεπουν τα τσιπακια τους να μαζευουν σκονες στα ραφια κ τις πωλησεις να φευγουν κατω απ τα ποδια τους, τον εχουν ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ κ τον μελετανε για να δουν ποια θα ειναι η επομενη κινηση τους!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...