giorgosmcmc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω controller του xbox one στο pc με τον ανταπτορα του xbox 360? Αν οχι υπαρχει καποια πιο οικονομικη λυση? Οι τιμες του ανταπτορα για το one ειναι στο Θεο.
RasAlGhul Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα χρειαστείς ενα bluetooth adapter. Είναι η μονη εναλλακτική ωστοσο να προσεξεις να παρεις συμβατό με το λειτουργικό σου. Για Windows 7 θα χρειαστεις και ενα επιπλεον software. Googlαρε το... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από RasAlGhul
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, RasAlGhul είπε Θα χρειαστείς ενα bluetooth adapter. Είναι η μονη εναλλακτική ωστοσο να προσεξεις να παρεις συμβατό με το λειτουργικό σου. Εχω δοκιμασει ηδη 2-3 και δεν εκαναν, τους πηρα τζαμπα δε θελω να το ξανα ρισκαρω
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εχω δοκιμασει ηδη 2-3 και δεν εκαναν, τους πηρα τζαμπα δε θελω να το ξανα ρισκαρω Πάρε ένα κινέζικο αντάπτορα. Είχα έναν με 5 ευρώ απο ebay και δούλεψε 3-4 χρόνια. 1
veteranos123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρειάζεσαι συγκεκριμένη έκδοση του bluetooth adapter και συγκεκριμένα την v 4.0. Για την ίδια χρήση έχω αγοράσει το παρακάτω bluetooth και δουλεύει τέλεια, απλά δεν έχω ήχο στην audio jack του χειριστηρίου. https://www.skroutz.gr/s/2664661/LogiLink-USB-2-0-Bluetooth-4-0-Micro-Class-1.html3 Σε windows 10 ο αντάπτορας δούλεψε αμέσως. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από veteranos123
SaFiS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Πρώτα απ'όλα ποιο Controller έχεις?? Πρώτης ή δεύτερης γενιάς?? Έχει Audio Jack για ακουστικά?? Αν ναι, οποιοδήποτε Bluetooth 4.0 και πάνω σου κάνει. Αν όχι, χρειάζεσαι υποχρεωτικά τον αντάπτορα διότι το πρώτης γενιάς είναι RF λειτουργίας και όχι Bluetooth...
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, SaFiS είπε Πρώτα απ'όλα ποιο Controller έχεις?? Πρώτης ή δεύτερης γενιάς?? Έχει Audio Jack για ακουστικά?? Αν ναι, οποιοδήποτε Bluetooth 4.0 και πάνω σου κάνει. Αν όχι, χρειάζεσαι υποχρεωτικά τον αντάπτορα διότι το πρώτης γενιάς είναι RF λειτουργίας και όχι Bluetooth... Αυτο που εχω κυκλωσει εχω, εχει υποδοχη για ακουστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα