duende Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μουσατοι του φορουμ, τα φωτα σας ψαχνω να αγορασω ενα vacuum beard trimmer, ειχα για χρονια ενα της philips σειρα 7000 με το πορτακι, σκυλι του πολεμου και φοβερη λεπιδα. μετα απο 4 χρονια ωστοσο τα επαιξε (λογικο). πηρα ενα της καινουργιας σειρας, 7200 και ειναι ενα χαλι μαυρο. μισες τριχες μεσα στη κεφαλη, δε κοβει, ενα χαλι γενικα. κατεληξε στα σκουπιδια σε λιγοτερο απο χρονο. εχετε κανενα καλο μηχανακι να προτεινετε? θελω οπωσδηποτε vacuum (για να μη γκρινιαζει η γυναικα) και κεφαλη που να κοβει ξυραφι γιατι η τριχα ειναι ολιγον τι νταμαρι. στο κουρειο που παω εχει μια κουρευτικη της panasonic που μου περναει καμια φορα το μουσι με αυτη, ειναι λες και περναει laser, απιστευτη λεπιδα. αλλα δε κανει για τη δουλεια που θελω (και εχει 2 κατοσταρικα)
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες Wahl ειναι επαγγελματικων προδιαγραφων Aμερικανικες, σε φαση κουρευονται οι μαυροι στο Bronx που η τριχα τους ειναι συνηθως ατσαλοσυρμα .Πολυ δυνατες τις χρησιμοποιω για προσωπικη χρηση χρονια τωρα .Υπαρχουν διαθεσιμες στην Ελλαδα . Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 1
giorgos4ever Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, duende είπε Μουσατοι του φορουμ, τα φωτα σας ψαχνω να αγορασω ενα vacuum beard trimmer, ειχα για χρονια ενα της philips σειρα 7000 με το πορτακι, σκυλι του πολεμου και φοβερη λεπιδα. μετα απο 4 χρονια ωστοσο τα επαιξε (λογικο). πηρα ενα της καινουργιας σειρας, 7200 και ειναι ενα χαλι μαυρο. μισες τριχες μεσα στη κεφαλη, δε κοβει, ενα χαλι γενικα. κατεληξε στα σκουπιδια σε λιγοτερο απο χρονο. εχετε κανενα καλο μηχανακι να προτεινετε? θελω οπωσδηποτε vacuum (για να μη γκρινιαζει η γυναικα) και κεφαλη που να κοβει ξυραφι γιατι η τριχα ειναι ολιγον τι νταμαρι. στο κουρειο που παω εχει μια κουρευτικη της panasonic που μου περναει καμια φορα το μουσι με αυτη, ειναι λες και περναει laser, απιστευτη λεπιδα. αλλα δε κανει για τη δουλεια που θελω (και εχει 2 κατοσταρικα) Είχα και εγώ μια αντίστοιχη phillips (ΒΤ7085). Καλό ξύρισμα αλλά καθόλου ανθεκτική. Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ panasonic και είμαι ευχαριστημένος. Τι τιμές κοιτάς? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
duende Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Είχα και εγώ μια αντίστοιχη phillips (ΒΤ7085). Καλό ξύρισμα αλλά καθόλου ανθεκτική. Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ panasonic και είμαι ευχαριστημένος. Τι τιμές κοιτάς? γυρω στο κατοσταρικο, μπορω κ παραπανω αν ειναι κατι αξιολογο
giorgos4ever Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, duende είπε γυρω στο κατοσταρικο, μπορω κ παραπανω αν ειναι κατι αξιολογο Στο κατοστάρικο εγώ αυτήν πήρα. Αν και δυστυχώς στην Ελλάδα παίζει παραπάνω. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα