Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως λέει και ο τίτλος μετά από 10 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω ένα καινούριο Pc

το καινούριο pc είναι για χρήση σχεδιαστικού προγράμματος σερφάρισμα ταινίες κλπ και πολύ λίγο έως ανύπαρκτο gaming

και επειδή όπως καταλάβατε δεν κάνω πολύ συχνά αναβαθμίσεις δεν με πολυενδιαφέρει η αναβάθμιση σε cpu

τα πραγματάκια που έχω βρεί είναι τα παρακάτω θέλω να μου πείτε τι αλλαγές προτείνετε και σε αλλαγή socket θα ήθελα μια πρόταση

Motherboard MSI MPG Z390 Gaming Plus

επεξεργαστής Intel Core i5-9400F Box

κουτί Zalman Z11 Plus HF1 έχω 5 σκληρούς που πρέπει να βάλω πάνω

μνήμες 2x8 Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz

τροφοδοτικό Corsair TX-M Series TX650M

M2 ssd Corsair Force MP510 240GB

3 λεπτά πριν, shyster είπε

σβήστε το ένα το θέμα σας παρακαλώ

Δημοσ.

κάρτα γραφικών έχω από τον παλιό είναι το μόνο πράγμα που αναβάθμισα. solidworks, invertor, autocad 3d αυτά κατά κύριο λόγο

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ φίλος με κουτί έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?? το πρόβλημα είναι ότι έχω 5 hdd δίσκους που θέλω να βάλω πάνω

Δημοσ.

Χρειάζεσαι dvd; Τι να σου πω πάρε οποιο σου κάνει αλλα μου φαίνονται υπερβολή τόσοι δίσκοι. Ένας ας μείνει εκτός σε εξωτερική θήκη ξέρω ‘γώ η καβάντζα. Εσυ ξέρεις.

Δημοσ.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg3301 είπε

giati oxi auto to m/b 

https://www.skroutz.gr/s/15479241/Asus-Rog-Strix-B450-F-Gaming.html

sto display port koumpwnoume kalwdio hdmi na paiksei 2o monitor h thelei adaptora

Αν σου αρέσει περισσότερο το asus παίρνεις το asus. Οι λόγοι τώρα.  Γενικότερα στο chipset b450 η tomahawk η mortar και η carbon από msi, είναι οι ποιοτικότερες κι έρχονται με έτοιμο bios για ryzen 3000 όπως αυτός που σου πρότεινα, έχοντας την ένδειξη max στο τέλος της περιγραφης . Αν επιθυμείς το Asus θα πρέπει να ζητήσεις update από το κατάστημα. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό έχουν bios flashback αν ασχοληθείς με overclocking και τα βρεις σκούρα. Απλά τα αναφέρω δεν είναι κάτι αμάν. Τα γραφικά σου θα προέρχονται από την κάρτα που είπες πως έχεις. Οι έξοδοι της μητρικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με επεξεργαστές που ενσωματώνουν γραφικά όπως ο athlon 200ge ryzen 2-3200g 2-3400g κλπ Κι αυτό ενημερωτικά δεν σε ενδιαφέρουν αυτοί οι επεξεργαστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...