Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι 21 χρόνων και πρέπει να λύσω ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα καθώς οι γονείς μου δεν τα πάνε καθόλου καλά με την τεχνολογία. Ψάχνω να αγοράσω μια κάμερα εσωτερικού χώρου η οποία θα μας χρησιμεύσει στην παρακολούθηση της γιαγιάς μου. Πρόκειται για μεγάλη γυναίκα ( 80 + χρόνων) η οποία έχει σοβαρά θέματα υγείας όπως άνοια Αλτσχάιμερ κλπ τα οποία την φέρνουν σε επικίνδυνεςκαταστάσεις. Με λίγα λόγια ξυπνάει το βράδυ αρκετές φορές με τάσεις φυγής και την βρίσκουμε το πρωί σε άλλους χώρους του σπιτιού ακόμα και στο πάτωμα. Τι θα πρέπει να ψαξω;;; δεν έχω ιδέα από κάμερες.. να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή η το κινητό μου!!

Να σημειώσω ότι η γιαγιά μένει στο ισόγειοκαι εμείς ακριβώς από πάνω στον πρώτο!!

Xiaomi MiJia 360° Smart Home PTZ Camera White (1080p) στα 35 ευρώ στο σκρουτζ θα κάνει δουλειά;;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Screenshot_20191107-135706_Chrome.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Legga said:

Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι 21 χρόνων και πρέπει να λύσω ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα καθώς οι γονείς μου δεν τα πάνε καθόλου καλά με την τεχνολογία. Ψάχνω να αγοράσω μια κάμερα εσωτερικού χώρου η οποία θα μας χρησιμεύσει στην παρακολούθηση της γιαγιάς μου. Πρόκειται για μεγάλη γυναίκα ( 80 + χρόνων) η οποία έχει σοβαρά θέματα υγείας όπως άνοια Αλτσχάιμερ κλπ τα οποία την φέρνουν σε επικίνδυνεςκαταστάσεις. Με λίγα λόγια ξυπνάει το βράδυ αρκετές φορές με τάσεις φυγής και την βρίσκουμε το πρωί σε άλλους χώρους του σπιτιού ακόμα και στο πάτωμα. Τι θα πρέπει να ψαξω;;; δεν έχω ιδέα από κάμερες.. να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή η το κινητό μου!!

Να σημειώσω ότι η γιαγιά μένει στο ισόγειοκαι εμείς ακριβώς από πάνω στον πρώτο!!

Xiaomi MiJia 360° Smart Home PTZ Camera White (1080p) στα 35 ευρώ στο σκρουτζ θα κάνει δουλειά;;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Screenshot_20191107-135706_Chrome.jpg

Δεν θα πρότεινα την xiaomi για κάτι τέτοιο μιας και ενώ έχει πολύ καλή εικόνα, καθυστερεί σημαντικά στο να στείλει τα alerts για κάποια κίνηση κλπ (αρκετά λεπτά μερικές φορές από τη στιγμή που συμβαίνουν). Οι DLink τα πάνε πολύ καλύτερα με τις ειδοποιήσεις και μαζί στο mail alert στένουν και 5 καρέ με την κίνηση που κατέγραψαν καθώς και ένα σύντομο βίντεο μερικών δευτερολέπτων. 

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ μία tplink, νομίζω την πιο φθηνή που βρήκα. Με ειδοποιεί αμέσως με notification και με email σε περίπτωση που δει κίνηση. Βέβαια η δικιά μου είναι σταθερή και δεν κινείται αλλά νομίζω με μία παρομοια θα κάνεις δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...