skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Είμαι προγραμματιστής και μετά από καιρό ψάχνω για καινούρια καρέκλα γραφείου. Τι προτείνετε; Αυτές τις προσφορές που βλέπω συνέχεια στο Internet συμφέρει να τις χτυπήσω; Δηλαδή αν πάρω μια καρέκλα από amazon ή χτυπήσω μια διαφήμιση όπως την neu chair πως μεταφέρεται η καρέκλα σπίτι. Επίσης είναι έξυπνο να παραγγείλεις μια καρέκλα στην οποία δεν έχεις καθήσει ή είναι τέρμα βλακεία; Στο πλαίσιο που κάθησα σε μερικές δεν μου έκαναν καλή εντύπωση (εκτός από μία που είχε 500 ευρώ). Ευχαριστώ.
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μια πολύ καλή σε φυσιολογική τιμή συνάντησα στον Δρομέα. Θα κάνω και μια επίσκεψη ΙΚΕΑ/SATO πριν αποφασίσω.
valkon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Έχω διαβάσει άπειρα θρεντς μιας και καίγομαι καιρό. Και τελικά μάλλον η λύση να κάνεις γύρα σε ότι μαγαζί υπάρχει και να δοκιμάσεις, δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. 1
retard20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 εγώ μετά από μια γύρα πριν 3-4 χρόνια κατέληξα στην Markus από Ικεα την εχω λατρεψει στα πλην δεν adjustable τα μπρατσα αλλα κατι χανεις κατι παιρνεις ( στην τιμη της εννοω ειναι κομπλε ) 1
AMSTERIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 πριν 10 χρόνια έψαχνα ,χαλαρά όμως για μια δεύτερη καρέκλα γραφείου ,περνώντας απ τα ικεα αγόρασα ,μάλλον βιαστικά αυτή την Markus που λέει ο φίλος πιο πάνω.Ε λοιπόν 10 χρόνια επί 9 ώρες τη μέρα ειμαι κάθε μέρα και κράτησε εντυπωσιακά.Έρχεται όμως η ώρα της αλλαγής ,οπότε μπαινω κι εγώ στο κλαμπ αναζήτησης νεας καρέκλας...
1comment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε εγώ πήγα στο κινέζικο της πόλης μου που τα χει όλα και τελικά πήρα από εκεί μια καρέκλα "προεδρική" δερμάτινη που είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν για πολλές ώρες γραφείου. Είχα πάει και σε ικεα, πρακτικερ και τέτοια δεν βρήκα. Για μενα πήγαινε σε ένα μεγάλο κινέζικο που να τα χει όλα και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολλές επιλογές. Υ.Γ. δεν είχα δώσει πάνω από 110Ε (παρόμοιες αλλού είχαν 300+). Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από 1comment 1
Pokemon640 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 7/11/2019 στις 1:10 ΜΜ, skiabox είπε Στο πλαίσιο που κάθησα σε μερικές δεν μου έκαναν καλή εντύπωση (εκτός από μία που είχε 500 ευρώ). Ευχαριστώ. Μάλλον θα λες για την Ergohuman, αν ναι. Αξίζει με το πολύ παραπάνω τα λεφτά της. Ήμουν μεταξύ αυτής και της κοντέσα της τότε Sato και είχε κάπου στο χιλιάρικο. Τελικά κατέληξα στην Ergohuman με τα 500€ . Την έχω 10 χρόνια, κάθομαι ώρες καθημερινά, αντέχει και άτομο των 100kg που καθόταν ένα διάστημα, και ακόμη είναι στην κατάσταση όπως αγοράστηκε. Μηχανισμός πολύ δυνατός και εύκολη συντήρηση στα υφάσματα αν πάθουν οτιδήποτε. Για μένα go for it. Άλλοι με παρακαλάγανε να τη πουλήσω αλλά δεν τη δίνω με τίποτα!
Amaretos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μια ψηφο και απο μενα για Markus απο ikea, την εχω 3 χρονια στο σπιτι, και 2+ χρονια στο γραφειο (Developer) 10 ωρες την ημερα... η καρεκλα δεν παιζεται
AMSTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 όταν ένα άρωμα...στοιχίζει 50-60 ευρώ ενα τόσο μπουκαλάκι...και τζάμπα να μου δώσει κάποιος καρέκλα των 100 ευρώ προσωπικά δεν την παίρνω,,,,,,
swstost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Χρειάζεται να πάρω 3 καρέκλες μαζί, μία για να αλλάξω τη δική μου, και άλλες 2 για τους γιους που πάνε πλέον από "παιδική" σε κανονική. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 400-450 EUR και για τις 3, υπάρχει μήπως καμία δοκιμασμένη πρόταση σε αυτά τα χρήματα (περίπου 130-150EUR η κάθε μία)?
overpower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, AMSTERIS είπε όταν ένα άρωμα...στοιχίζει 50-60 ευρώ ενα τόσο μπουκαλάκι...και τζάμπα να μου δώσει κάποιος καρέκλα των 100 ευρώ προσωπικά δεν την παίρνω,,,,,, Κανένας δεν σε ρώτησε. 5 ώρες πριν, swstost είπε Χρειάζεται να πάρω 3 καρέκλες μαζί, μία για να αλλάξω τη δική μου, και άλλες 2 για τους γιους που πάνε πλέον από "παιδική" σε κανονική. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 400-450 EUR και για τις 3, υπάρχει μήπως καμία δοκιμασμένη πρόταση σε αυτά τα χρήματα (περίπου 130-150EUR η κάθε μία)? Δες τι παίζει eshop στις Genesis. Προσωπικά τώρα έχω μια απλή δερμάτινη του ικεα (στα 80 ευρώ έπαιζε, τώρα δεν την βρίσκω) και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Τώρα παρήγγειλα την Genesis nitro 950. Αν θες περίμενε για εντυπώσεις. Νομίζω έχει προσφορές και στις πιο φθηνές της μάρκας.
AMSTERIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 12:34 ΜΜ, AMSTERIS είπε όταν ένα άρωμα...στοιχίζει 50-60 ευρώ ενα τόσο μπουκαλάκι...και τζάμπα να μου δώσει κάποιος καρέκλα των 100 ευρώ προσωπικά δεν την παίρνω,,,,,, Κανένας δεν σε ρώτησε. Και κανείς δεν μας απαγόρευσε...Εξ άλλου τεκμηριώνω λέγοντας ότι λογικά ότι είναι φθηνό ίσως είναι και επικίνδυνο για τη μέση...Πάντως προηγούμένως αναφέρθηκαν προτάσεις για ακριβές καρέκλες. Επι της ουσίας υπάρχει κόσμος απ την επαρχία που για να πάει να δοκιμάσει μια καρέκλα θα αφιερώσει μια μέρα και 40-50 ευρώ σε βενζίνες για το Δράμα ή Κοζάνη Θεσσαλονίκη κι επιστροφή.. ,οπότε.... 1
Amaretos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Markus, και το μονο ευκολο να πας σε ενα IKEA να της κανεις οτι test drive θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα