me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Ξέρει κανείς κάποιο video club στην Αθήνα (κέντρο κυρίως) που να έχει όλες τις σεζόν απο τα X-Files?
akpe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Όλες τις σεζόν δεν ξέρω κανένα. Το AVE video club στην Γλυφάδα (στο εμπορικό απέναντι απο το κολυμβητήριο) έχει όλες τις ταινίες (δηλαδή όλα τα δίωρα επεισόδια) καθώς και νομίζω σεζόν 1,2,3, ενώ το Planet Home Cinema στην Καλαμακίου (αρχές, προς παραλία) μόλις έφερε όλο τον 8ο κύκλο.
dim_b Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 'Ολες τις σαιζόν αποκλείεται να τις βρεις, αφού η 9η δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Τον Μάιο βγαίνει στην Αμερική και τον Ιούνιο στην Ευρώπη (γιά Ελλάδα μη ρωτάς, αλλά υποθέτω ότι η Ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει και Ελληνικούς υπότιτλους όπως οι προηγούμενες).
aragorn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Οι 7 πρώτες σαιζόν που έχουν κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχουν στο DVD Planet στο Νέο Ηράκλειο.
aragorn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Α ναι? Ωραία, άρα λογικά όπου νάναι θα σκάσει μύτη και για ενοικίαση - ελπίζω.
me_robas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Εγώ στην γετονιά μου (Κολωνός) έχω βρεί τις σεζόν 5,7 και 8. Για την 9 γνωρίζω οτι θα βγεί αμερική τον Μάη. Σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση
Skouk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Όχι ακριβώς αυτό που συζητάτε αλλα μια που βρήκα ευκαιρία θα το πώ :twisted: Αυτός ο ant1 τι στον πού__ο κάνει και δεν έβαλε φέτος την 9η σεζόν που διαφήμιζε απο τον Σεπτέμβριο! :evil: Αντι γι αυτό έβαλε το 24 που εντάξει καλό είναι αλλα όχι για να κολλήσουμε οπως με τα X...
dim_b Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Αντι γι αυτό έβαλε το 24 που εντάξει καλό είναι αλλα όχι για να κολλήσουμε οπως με τα X... Μου φαίνεται ότι πας γυρεύοντας Με το 24 έχουμε κολλήσει πολύ χειρότερα από το X-Files.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Dim entaxy kai egw goustarw Jack Bauer alla na pw tin amartia mou an eixa na epilexw metaxy twn 2 den eimai sigouros oti tha dialega 24,gia tin akriveia an mou eleges top episodeio 24 vs top episodeio X-files mallon X-files tha dialega auto pou den katalavainw einai o ANt1 xeskistei se 2 season na deixei 5,6,7,8o kuklo...gia na kollisei ston 9o kai teleutaio???? Super-koufo
dim_b Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Σαν σειρά, το X-Files είναι καλύτερο αλλά (κατά τη γνώμη μου) με το 24 κολλάς πολύ περισσότερο επειδή τα επεισόδια δεν είναι αυτοτελή και κάθε ένα σε αφήνει με την αγωνία τι θα γίνει στο επόμενο. Στο X-Files, ελάχιστα ήταν τα επεισόδια που σε άφηναν με αγωνία (συνήθως το τελευταίο της κάθε σαιζόν). ΥΓ: Ε-ε-έρχεται... (το 3x16 )
LupinIII Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Swsta dim_b alla mh xexnate kai oti to 24 se 24 epeisodeia teleiwnei.. Gia ta X-files perimeneis pws kai pws (toses sezon)na deis ti tha ginei sto telos.. ****************** as poume SPOILER **************************** ..an kai telika den ginetai kai tipota to ekplhktiko 'Alla perimena egw.. *************************************************************** Einai spastiko na perimeneis pws kai pws na deis to telos kai autoi na sou xalane th gluka..
theoritikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Η 9η σεζόν έχει βγεί στην Αμερική εδώ και 2 εβδομάδες! Το είδα στο amazon.com, και φυσικά είναι region 1.
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Που το είδες ότι έχει βγει εδώ και 2 εβδομάδες; Στο Amazon λέει ότι θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Μαίου.
me_robas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δεν έχει βγεί ακόμα παίδες. Τον Μάη θα βγεί. Μάλλον ο theoritikos θα μπερδεύτικε γιατί μπορείς να κάνεις pre-order απο τώρα. Και κάτι άλλο, παίζει να βγούν τα ALIAS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.