Προς το περιεχόμενο

Soundbar έως 200€

afragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στη παρέα!

Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα soundbar για την τηλεόραση τώρα που πλησιάζει η Black Friday και θα ήθελα να τις "σταμπάρω" από τώρα για να είμαι έτοιμος εκείνη τη περίοδο. Ψάχνω για κάτι που να μη ξεπερνάει τα 200€ για ένα μικρό διαμέρισμα. Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι να έχει Bluetooth για το κινητό.

Έχω δει τα παρακάτω και θέλω να ρωτήσω εάν έχετε άποψη για τα συγκεκριμένα:

https://www.skroutz.gr/s/11772604/Creative-Sound-BlasterX-Katana.html

https://www.skroutz.gr/s/19715403/Crystal-Audio-CASB320.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/11276041/LG-SJ4.html?from=account_favorites

Υ.Γ. Αν κάποιος θεωρεί καλύτερη λύση τα ηχεία 2.1, ευπρόσδεκτη η πρότασή του.

Επεξ/σία από afragorn
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

200 θελεις να δωσεις ή ψαχνεις για ηχομπαρα που κανονικα κοστιζει 200 και θελεις στην black friday να την βρεις πιο χαμηλα? παντως αφου θα κανεις την κινηση κοιτα την JBL Bar 2.1,στα 300 βεβαια,αλλα μπορεις να την βρεις αρκετα πιο κατω εκεινη τη μερα. Απο αυτες που αναφερεις ή creative Katana ειναι πολυ καλη (την εχω ακουσει),απο τις αλλες δυο η crystal audio δειχνει πολυ καλη ,αλλα δεν ξερω τι παιζει με την εταιρεια πλεον (σε σχεση με παλιοτερα εννοω). Προσεξε οταν κοιτας τιμες απο το skroutz,μην παρασυρεσαι απο τις χαμηλοτερες τιμες των ιντερνετομαγαζων,προσφορες λογω black friday κανουν κυριως τα κανονικα καταστηματα που εχουν ομως και μεγαλυτερες τιμες (αλλα χωρις τα εξτρα των μεταφορικων,αντικαταβολης κλπ).

Επεξ/σία από tasos2012
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

200 θελεις να δωσεις ή ψαχνεις για ηχομπαρα που κανονικα κοστιζει 200 και θελεις στην black friday να την βρεις πιο χαμηλα? παντως αφου θα κανεις την κινηση κοιτα την JBL Bar 2.1,στα 300 βεβαια,αλλα μπορεις να την βρεις αρκετα πιο κατω εκεινη τη μερα. Απο αυτες που αναφερεις ή creative Katana ειναι πολυ καλη (την εχω ακουσει),απο τις αλλες δυο η crystal audio δειχνει πολυ καλη ,αλλα δεν ξερω τι παιζει με την εταιρεια πλεον (σε σχεση με παλιοτερα εννοω). Προσεξε οταν κοιτας τιμες απο το skroutz,μην παρασυρεσαι απο τις χαμηλοτερες τιμες των ιντερνετομαγαζων,προσφορες λογω black friday κανουν κυριως τα κανονικα καταστηματα που εχουν ομως και μεγαλυτερες τιμες (αλλα χωρις τα εξτρα των μεταφορικων,αντικαταβολης κλπ).

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Σταμπάρω αυτές που είναι κοντά στα 200, μήπως τις πετύχω κανένα 50αρικο κάτω. Εάν παρά όλα αυτά υπάρχει κάτι σαν αυτό που πρότεινες στα 200 εκείνη τη μέρα, ίσως τα δώσω.

JBL πάντως δε βρίσκω στα γνωστά μαγαζιά (public, kotsovolo, plaisio, eshop κ.λπ.). Δε τις φέρνουν;

Επεξ/σία από afragorn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...