Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, archer100 είπε

Θα εισαι αναμεσα απο Λιβερπουλ και Μαντσεστερ, οποτε θα εχεις πολλα να δεις, το σημειο ειναι πολυ καλο

Στα ερωτηματα σου:

1. Υπολογιζε μεσο ορο 300 το μηνα (200-400 σαν ευρος) αναλογα του ποσο θα τσονταρεις για το φαγητο  (το σαβουαρ βιβιρ εδω λεει να αναλαβεις εξ ολοκληρου το φαγητο που σου αναλογει)

3. Στις αγγλικες (οχι αμερικανικες) ταινιες καταλαβαινεις τι λενε αν κρυψεις τους υποτιτλους; Αν ναι εισαι σε καλο δρομο. Αν οχι, ετοιμασου για μεγαλο σοκ στην καθημερινη σου συνεννοηση με τους Αγγλους και επομενως και στις εν δυναμει δουλειες που θα κανεις. 

4. Φυσικα αξιζει. Εχε υποψη οτι πηγαινεις μεσα στο καταχειμωνο οποτε αν τυχον δεν σου αρεσει, να ξερεις οτι θα εχεις δει μονο την μιση οψη της Αγγλιας. Το καλοκαιρι ειναι τελειως διαφορετικα με τεραστια ημερα και περισσοτερο ηλιο (καμια σχεση με Ελλαδα βεβαια στην ηλιοφανεια)

1) Μόνο τα προσωπικά μου έξοδα θα πληρώνω για τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να βολευτώ απο δουλειά

2) Βλέπω κανονικά ταινίες, τα περισσότερα τα καταλαβαίνω πάντως

35 λεπτά πριν, bilya είπε

βγαλε revolut κ πλήρωνε τα πάντα με κάρτα.

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.. μέχρι τις 12 Δεκέμβρη θα έχει βγει?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

1) Μόνο τα προσωπικά μου έξοδα θα πληρώνω για τουλάχιστον 2 μήνες μέχρι να βολευτώ απο δουλειά

2) Βλέπω κανονικά ταινίες, τα περισσότερα τα καταλαβαίνω πάντως

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.. μέχρι τις 12 Δεκέμβρη θα έχει βγει?

Υπάρχει θέμα για την revo. Σκέψου το σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι αλλά θα σου στείλουν κ φυσική κάρτα. 

Δημοσ.
Στις 9/11/2019 στις 2:54 ΜΜ, nightwalker1990 είπε

support worker ?? Μπορείς να κάνεις περιγραφή της θέσης? Το έχεις ακούσει η μιλάς εκ πείρας??  

παίδες ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς, τα εισιτήρια είναι ήδη κλεισμένα για 13 δεκέμβρη παρασκευή κιόλας (ήταν η ιδανική ημερομηνία)  που μου προτείνεται να κάνω συνάλλαγμα??? Θέλω την καλύτερη τιμή αν είναι δυνατόν. 

Δες εδώ κάποιες πληροφoρίες για support workers https://www.totaljobs.com/advice/support-worker-job-description

Για το συνάλλαγμα που λες σε καμία περίπτωση μην το κάνεις σε ελληνικό αεροδρόμιο (τα rates είναι χάλια). Αν θες να μετατρέψεις μετρητά κάντο στην Αγγλία στο αεροδρόμιο, όταν φτάσεις.  Επίσης η revolut που προτάθηκε πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια, μπορείς να τη φορτώνεις απευθείας με λεφτά από την ελληνική σου κάρτα και μετά να τη χρησιμοποιείς για να πληρώνεις ηλεκτρονικά (θα κάνεις απευθείας τη μετατροπή από ευρώ σε λίρες στην πραγματική ισοτιμία χωρις έξτρα fees· επιπλέον μπορείς να πληρώνεσαι στην πρώτη σου δουλειά μέσω της revolut μέχρι να βγάλεις αγγλική κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Δες εδώ κάποιες πληροφoρίες για support workers https://www.totaljobs.com/advice/support-worker-job-description

Για το συνάλλαγμα που λες σε καμία περίπτωση μην το κάνεις σε ελληνικό αεροδρόμιο (τα rates είναι χάλια). Αν θες να μετατρέψεις μετρητά κάντο στην Αγγλία στο αεροδρόμιο, όταν φτάσεις.  Επίσης η revolut που προτάθηκε πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια, μπορείς να τη φορτώνεις απευθείας με λεφτά από την ελληνική σου κάρτα και μετά να τη χρησιμοποιείς για να πληρώνεις ηλεκτρονικά (θα κάνεις απευθείας τη μετατροπή από ευρώ σε λίρες στην πραγματική ισοτιμία χωρις έξτρα fees· επιπλέον μπορείς να πληρώνεσαι στην πρώτη σου δουλειά μέσω της revolut μέχρι να βγάλεις αγγλική κάρτα.

για το registration την διεύθυνση την έχεις βάλει στα ελληνικά η greeklish σχετικά με την κάρτα?

Επεξ/σία από nightwalker1990

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...