gousias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στις 7/11/2019 στις 6:15 ΜΜ, conjure είπε Δεν ξερω αν αναφερθηκε νωριτερα, στα μοντελα 2010 και 2011 σταματαει η υποστηριξη απο1η Δεκεμβρίου. https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01203568/ Δεν έχω εντοπίσει αν η UE40ES7000 θα εξακολουθεί να έχει δυνατότητα στο Netflix. Στις 8/11/2019 στις 8:08 ΠΜ, Izola είπε Μοντέλα της Samsung Smart από το 2009 έως και 2013 έχουν σταματήσει το YouTube εδώ και ενάμιση χρόνο,δλδ σειρά C & D & ES,εγώ πιστεύω σειρά έχουν τώρα οι F, όπως 40F5500.Ενώ Τηλεορασεις της LG του 2013 συνεχίζουν και παίζουν YouTube και κάπως το Netflix. Και όλα αυτά γιατί δεν θα υποστηρίζει ο flashplayer της τηλεόρασης επειδή η Samsung δεν θέλει να χαλάσει λεφτά για παλιά της μοντέλα πληρώνοντας δικαίωμα και αλλά στην google και Netflix. Εάν μετά από κάποια αυτόματη ενημέρωση της συσκευής αφαιρεθεί η εφαρμογή μην παραξενευτητε. Να υποθέσω ότι αν απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση πάλι θα διαγράψει όποια εφαρμογή είναι να διαγραφεί; Πχ το Netflix. Όντως σε αναβάθμιση της ES7000 διέγραψε το YouTube! Η απορία μου είναι αν μπορεί να γίνει downgrade στην έκδοση της tv και φυσικά αν θα περάσει τις εφαρμογές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα