EuphangeL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, FireGate_13_ είπε Ας παραθέσω κάποιες σκέψεις μου: τα android boxes δεν έχουν Widevine, γεγονός που τα κάνει ανίκανα για fullHd ανάλυση στο netflix κάνοντας τα άχρηστα.(υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις με androidTV) Θα σε παρακαλούσα να μην προσφέρεις δωρεάν γνώση στα ούγκ του Insomnia. Άστους να νομίζουν οτι ο George Soros κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση, με σκόπο την αναθέρμανση της αγοράς των TV και όχι η αδυναμία των παλιών μοντέλων να υποστηρίξουν την DRM κρυπτογράφηση Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, η πραγματική διασκέδαση στα ελληνικά comment section θα πέσει όταν ενεργοποιηθεί το limit στο account sharing 1
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, duende είπε εχω την ιδια και παλευα να συνδεσω bluetooth ηχειο/ακουστικα και δεν γινοταν. μετα απο ψαξιμο μπηκα με κατι κωδικους στο εργοστασιακο μενου και βρηκα οτι η samsung ειχε απενεργοποιημενο το bt audio. το ενεργοποιησα και επαιξαν ολα, αν και δε μπορω να ρυθμισω τον ηχο απο το τηλεκοντρολ, αλλα απο τη bt συσκευη μονο). και σε σενα ετσι παιζει? ηταν ξεκλειδωτο? Ναι φιλε μου επρεπε να μπεις στο service menu ωστε να συνδεετε με ολα τα BT ακουστικα της αγορας. Αλλιως επαιζε μονο με samsung. Tον ηχο τον ρυθμιζω απο τα ακουστικα που φοραω εχουν κουμπια. Απιστευτα βολικο για βραδυνες θεασεις σε απολυτη ησυχια και δεν ενοχλεις κανενα και καλα ακουστικα>>>home cinema. 1
jon_pallis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ενώ, ας πούμε, ένα κινητό με android 4.0 τους είναι μια χαρά; 2 ώρες πριν, akishellas1979 είπε samsung 55f6500 απο το 2013 αγορα η τηλεοραση τα σπαει κ παιζει ανετα ακομα Youtube k netflix ,αν το διακοψουνε εις τα ... μας εχουμε το λαπτοπ με hdmi ,μεταφορα μεσο κινητου κτλ κτλ κ τελος . λύσεις υπάρχουν. Δεν χάνεις τη βολή σου όμως;
Rain Pleasure Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Έχω μοντέλο του 2017 αλλά δεν βλέπω Netflix σε αυτή. Όμως καλό θα ήταν να την γλιτώσω έτσι για το γαμώτο.
sv398 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Ψήνεται κανείς για μια ομαδική;;; 😁 Ανώμαλο αγόρι !!!
NorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρουν τα μοντέλα;;
Vlad27 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Rain Pleasure είπε Έχω μοντέλο του 2017 αλλά δεν βλέπω Netflix σε αυτή. Όμως καλό θα ήταν να την γλιτώσω έτσι για το γαμώτο. Χαχαχαχα θεούλης!! Και εγώ του 2017 εχω αλλά πρόλαβω και πέταξα πρώτος το νετφλιξ.
cpc464 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Βασικά εγώ έχω media pc επάνω και δεν με ενδιαφέρει, η απορία που έχω με αυτές τις τηλεοράσεις είναι πως βάζεις adblock στο YouTube, βέβαια δεν έχω ψάξει και πολύ.
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Βασικά εγώ έχω media pc επάνω και δεν με ενδιαφέρει, η απορία που έχω με αυτές τις τηλεοράσεις είναι πως βάζεις adblock στο YouTube, βέβαια δεν έχω ψάξει και πολύ. Με root της τηλεορασης η βαζεις καθολικο adblock μεσω rooter για οσα το υποστηριζουν.
kormos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Τελικά όπως φαίνεται θα επικρατήσουν τα TV BOXs από τις Smart TVs... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, EuphangeL said: Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, η πραγματική διασκέδαση στα ελληνικά comment section θα πέσει όταν ενεργοποιηθεί το limit στο account sharing Αν πέσει και γίνεται αποτελεσματικά θα έχει πλάκα να δούμε πόσο θα πέσουν παγκοσμίως οι συνδρομές...
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, FireGate_13_ είπε Ας παραθέσω κάποιες σκέψεις μου: τα android boxes δεν έχουν Widevine, γεγονός που τα κάνει ανίκανα για fullHd ανάλυση στο netflix κάνοντας τα άχρηστα.(υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις με androidTV) Το Wind vision δίνει 4k Netflix.
Conan2046 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αν πέσει και γίνεται αποτελεσματικά θα έχει πλάκα να δούμε πόσο θα πέσουν παγκοσμίως οι συνδρομές... Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος. To Netflix ή μάλλον η ευκολία που παρέχει είναι εθισμός. Κάποιοι θα σταματήσουν αλλά κάποιοι που τώρα το μοιράζονται 2-3-4 θα συνεχίζουν να πληρώνουν για να βλέπουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 38 minutes ago, Conan2046 said: Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος. To Netflix ή μάλλον η ευκολία που παρέχει είναι εθισμός. Κάποιοι θα σταματήσουν αλλά κάποιοι που τώρα το μοιράζονται 2-3-4 θα συνεχίζουν να πληρώνουν για να βλέπουν. Το 4Κ πακέτο πονάει για solo... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα