FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, svartevarg είπε Μήπως θυμάσαι μοντέλο; 50 ks7000 αν δε κανω λαθος
TasosPk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Εγώ με μια ηλίθια CRT TV βλέπω μια χαρά πάντως μέσω Tv box 😎 και να ειναι 80s crt Οτι καλυτερο για stranger things ,😂 1
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Γιαυτό πλέον και στις τηλεοράσεις το android είναι must 1 2
ardi21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Aπ'οτι φαινεται η μονη λυση για να μην εχεις τετοια θεματα ειναι να παρεις android tv. Αλλα περιοριζεσαι μονο σε 2-3 μαρκες. Sony κατα βαση. 1
dr_frozenarm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Θυμαμαι πριν μερικά χρόνια που τo Skype ειχε σταματήσει να παιζει στις Samsung τηλεοράσεις (δεν θυμαμαι το λογο). Είχα πάρει και webcam Samsung official (50-60 pounds απο Αγγλια) καθώς την χρησιμοποιούσαν οι γονεις μου για να μιλάμε τα σκ απο σαλόνι. Αλλά κλασσική Samsung μετά απο 2-3 χρόνια ξεχνάει τις συσκευες για να σε αναγκάσει να πας σε πιο καινούργια. Γιαυτο πηγα σε Sony Bravia me Android για να την αποφυγω. Ελπίζω να μην με απογητεύσει και το Android TV.
gzisis69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Απαραδεκτα πραγματα. Τηλεοραση ειναι, αντι να κανει το λειτουργικο πιο λαιτ να δουλευει την αχρηστευει. ανηκουστο πραγματικα. Σαν τις αναβαθμισεις της αππλ που κανουν τα κινητα να λαγκαρουν. κανεις δεν ζητησε παραπανω δυνατοτητες, απλα να τρεχει οπως υποχρεουται και κυριως ενω πριν ετρεχε. δεν θελουν ολοι νεες τεχνολογιες καποιους τους καλυπτει και η παλια τηλεοραση. καναμε και την τηλεοραση αναλωσιμη που οσο ημουν παιδακι 15 χρονια δεν αλλαξαμε τηλεοραση και ηταν ολη μερα ανοιχτη για καποιον. δινεις νεα τεχνολογια και καιγεται γρηγορα η πρεπει να προσεχει η βγαζεις τηλεορασεις που δεν μπορεις να βαλεις υποτιτλους η καναλι για να μην αφησει σταμπα στην οθονη. Χαζα πραγματα. Και μετα λενε γιατι ο κοσμος γινεται πειρατης και κατεβαζει παρανομα πραγματα. 4 1 1
Hapatingo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 20 minutes ago, ardi21 said: Aπ'οτι φαινεται η μονη λυση για να μην εχεις τετοια θεματα ειναι να παρεις android tv. Αλλα περιοριζεσαι μονο σε 2-3 μαρκες. Sony κατα βαση. Αγοράζεις roku και καθάρισες.
jack124 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Sony με android TV ή tv box και θα είστε καλυμμένοι 2
ignome4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει λόγος, οι περισσότεροι βελπουν από τα κινητά/PC/tablet ή μεσω dongles της πλακας σε οποιαδήποτε οθονη Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από ignome4
ardi21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αγοράζεις roku και καθάρισες. Ναι εννοειται. Απλα αναφερομουν στην τηλεοραση και μονο.
giorgos zino Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 για καβαντζα εγω εχω παντα ετοιμη την στερεoφονικη μου grundig toy 81 παρακαλω παροπλιστικε το 16 αλλα δεν χαλασε ποτε 1
vastegial_74 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχω καν smart TV. Έχω chromecast και είμαι πάντα up to dated. Τι μπορείς να κάνεις γι αυτό samsung; Α, ξέχασα, δεν έχω καν samsung TV.
asdfaster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ ένα cd του playstation παίρνεις και μετά από ένα χρόνο βγαίνει άχρηστο και πρέπει να παρεις όλο το playstation ξανά για να παίξεις το ίδιο cd λες και είναι μελάνι για εκτυπωτή 😂🤣🤣. Το netflix έχει άπειρα πράγματα για τους αμερικανους τουλάχιστον και είναι και φθηνό. Λογικό είναι σταδιακά να αρχίζει να μην λειτουργεί σε πολύ παλιές tv. Oσο εξελίσσονται τα πράγματα άλλο τόσο θα υπάρχουν και ασυμβατότητες σιγά σιγά. Ασε που με τόσο παλιά tv δεν αξίζει να δεις κάτι σε netflix. Καλύτερα να το κόψη και να κάνει οικονομία να πάρει tv και μετά παίρνει και account στο netflix αφού πρώτα έχει το hardware 🤖👽 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα