Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ψάχνω λύσεις. Σε 24αρα OTE και ρούτερ Speedport Entry 2i η μια συσκευή βλέπει ποδόσφαιρο από ιστοσελίδες που "τραβάνε" όλο το εύρος ζώνης με αποτέλεσμα το δίκτυο στην άλλη συσκευή να σέρνεται ακόμη και όταν ανοίγει ιστοσελίδες κειμένου. Ούτε λόγος για Youtube σε 1080p ή gaming όπου το ping δείχνει 400-500 ms. Το router του ΟΤΕ ούτε καν έχει κάποια σχετική ρύθμιση για περιορισμό. Πιθανές λύσεις; Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση είτε με αλλαγή router είτε με κάποιο λογισμικό; Ευχαριστώ.

Screenshot_6.jpg

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Με άλλο router σίγουρα γίνεται. Εγώ έχω ένα Netgear και έχω επιλογές να το ρυθμίσω για κάθε μία συσκευή μου.

Σου είναι εύκολο να αναφέρεις το μοντέλο και να συμπεριλάβεις φωτόγραφίες από τη διαδικασία; Και πιστεύω πως μιλάς για VoIP, ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, IasoNikolaou είπε

Σου είναι εύκολο να αναφέρεις το μοντέλο και να συμπεριλάβεις φωτόγραφίες από τη διαδικασία; Και πιστεύω πως μιλάς για VoIP, ή όχι;

R8000p. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες πρόχειρες αλλά θα βρεις manual στο ίντερνετ. Όχι δεν είναι VoIP. Μπορείς όμως να το συνδέσεις παράλληλα με το ρούτερ του παροχου και να κάνεις τις ρυθμίσεις που θες εκεί.

Επεξ/σία από zx1234r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...