subnigur0th Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chios είπε Μην μπλεξεις με Mediatek, πήγαινε στο mi9 lite. Γιατί τι πρόβλημα έχουν φίλε μου;
vargas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, agrimi_pontios είπε Η μπαταρία σε review κρατάει άνετα μια μέρα. Ο exynos σε όλα τα τεστ είναι καλύτερος από τον sandragon 665 και η κάμερα του είναι καλύτερη απ' όλα τα κινητά κάτω από 300 ευρώ. Συν του ότι έχει 128 gb και 2 χρόνια εγγύηση. Το xiaomi από την επίσημη αντιπροσωπεία βγαίνει στα ίδια λεφτά με 64 gb και hd ανάλυση και πολύ χειρότερη κάμερα. Το θέμα είναι να σε βολεύει λόγο μεγέθους. Εγώ που χρησιμοποιώ μόνο το ένα χέρι ακόμα και το mi a3 είναι μεγάλο. Οπότε αν περνά ένα από τα δύο θα ήταν το μοτορολα. Όσοι φίλοι μου έχουν μοτορολα μου λένε έχει πέσει εκατό φορές κάτω και δεν έπαθε τίποτα. Σε αναβαθμίσεις δεν κολλάει όπως κάποια xiaomi. Το redmi 6 pro μετά από αναβάθμιση δεν επερνε τηλέφωνο. 2 βδομάδες μετά το διορθωσανε. Σ' αυτά τα φθηνά πιστεύω η καλύτερη ανάλυση και η κάμερα είναι το πιο βασικό. Αν πας και τα δεις τα κινητά και δοκιμάσεις τις κάμερες θα πεις ότι το μοτορολα θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον 400 ευρώ. Μεγάλη διαφορά στην εστίαση Όχι φίλε το αντίθετο συμβαίνει. Το mi a3 σε τεστ με τον Motorola ήταν παντού πιο γρήγορο. Και όχι μόνο αυτό , κάνει συνεχώς reload όλες τις εφαρμογές κ η μπαταρία του είναι τραγική . Στην δε κάμερα ναι μεν έχει ois το moto., .,,αλλά το Α3 έχει το set up του mi 9 κ παίρνει κ gcam
ilias43 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Εν οψη της black friday θα κυμανθω στα 130-150 ευρω και ειμαι αναμεσα στο mi a3 και στο motorola g6 plus (Σε αναμονη να πεσει κατω απο 140 ευρω)..... Προς το παρον ειμαι υπερ του moto.
chios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, ilias43 είπε Εν οψη της black friday θα κυμανθω στα 130-150 ευρω και ειμαι αναμεσα στο mi a3 και στο motorola g6 plus (Σε αναμονη να πεσει κατω απο 140 ευρω)..... Προς το παρον ειμαι υπερ του moto. Για ποιον λόγο θες να πάρεις κατώτερο τηλέφωνο δεν κατάλαβα, το mia3 είναι ανωτέρω σε όλα.
pantelispa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 μεχρι 250 ευρω που αναφερες υπαρχουν επισης το huawei mate 20 lite .honor 10 .redmi note 8. και πολλα ακομα.πολυ δυνατα χαρακτηριστικα εχει το pocophone. αλλωστε αν μιλαμε για επεξεργαστη παιζει να εχει το πιο δυνατο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα