subnigur0th Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μετά από πολλά χρόνια με το nexus 5 (απο το οποίο έμεινα υπερευχαριστημένος) ήρθε ο καιρός να πάρω καινούργιο κινητό. Budget γύρω στα 250: - Nα έχει καλή οθόνη/ηχεία, headphone jack οπωσδήποτε, καλή μπαταρία και αν είναι δυνατών να πέρνει κάρτα επέκτασης και να έχει radio. - Δεν με ενδιαφέρουν fingerprint sensors, super duper cameras και gaming. Χρησιμοποίηση κυρίως για μουσική και Browsing. Θα προτιμούσα απο ελληνικό/ευρωπαικο shop για να μην μπλέκω με Κίνες και τελωνεία. Ευχαριστώ. 1
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24710 Νομίζω αυτό θα σε ικανοποιήσει.
subnigur0th Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπο το συγκεκριμενο μαγαζι θα έχω εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας? 41 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://www.foxbox.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=24710 Νομίζω αυτό θα σε ικανοποιήσει. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από subnigur0th
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Aπο το συγκεκριμενο μαγαζι θα έχω εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας? Επειδή πήρα πρόσφατα ένα μέλος από εδώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο από εκει είπε ότι πήρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία έδωσε το imei και του είπαν ότι είναι δικό τους και ισχύει κανονικά η διετή εγγύηση. Εδώ είναι και το ποστ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από saruman123
subnigur0th Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Για τo mi 9 lite τι γνώμη έχετε; https://www.skroutz.gr/s/20216171/Xiaomi-Mi-9-Lite-64GB.html Με snapdragon και καλύτερη οθόνη; Αξίζει να δώσω λίγο παραπάνω;
chios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλύτερο το Mi 9 lite και ας έχει miui το γλυκοκοιτάζω και εγώ. Όχι ότι είναι κακό το mia3 για τα λεφτά του αλλά καλό είναι να το δεις από κοντά αν σε βολεύει η 720 οθόνη του.
agrimi_pontios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος το καλύτερο είναι το motorola one vision και με πιο λίγα λεφτά το mi a3. Απλά στην κάμερα το motorola έχει και ois και δεν λαγκαρει σε σχέση με τα φθηνά xiaomi. Έχω δουλέψει και το mi 9 lite. Απλά το μοτορολα είναι καλύτερο. Αν σε ενδιαφέρει να τα δεις από κοντά το μοτορολα θα το βρεις ανοιχτό πιο εύκολα σε Γερμανό.
subnigur0th Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, chios είπε Καλύτερο το Mi 9 lite και ας έχει miui το γλυκοκοιτάζω και εγώ. Όχι ότι είναι κακό το mia3 για τα λεφτά του αλλά καλό είναι να το δεις από κοντά αν σε βολεύει η 720 οθόνη του. Και εμένα ή οθόνη με προβληματιζει, από review είδα ότι πολλους τους φαίνεται θολή λόγο 720p. 24 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος το καλύτερο είναι το motorola one vision και με πιο λίγα λεφτά το mi a3. Απλά στην κάμερα το motorola έχει και ois και δεν λαγκαρει σε σχέση με τα φθηνά xiaomi. Έχω δουλέψει και το mi 9 lite. Απλά το μοτορολα είναι καλύτερο. Αν σε ενδιαφέρει να τα δεις από κοντά το μοτορολα θα το βρεις ανοιχτό πιο εύκολα σε Γερμανό. Θα κοιτάξω και το Motorola βλέπω το έχουν και στα μεγάλα καταστήματα. Γενικά πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κοιτάξω σε Android one?
chios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Αν μπει στο παιχνίδι το Motorola τότε δαγκωτό mia3 δεν θα πήγαινα με τίποτα σε Motorola, exynos επεξεργαστή και χάλια μπαταρία. 1
agrimi_pontios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Η μπαταρία σε review κρατάει άνετα μια μέρα. Ο exynos σε όλα τα τεστ είναι καλύτερος από τον sandragon 665 και η κάμερα του είναι καλύτερη απ' όλα τα κινητά κάτω από 300 ευρώ. Συν του ότι έχει 128 gb και 2 χρόνια εγγύηση. Το xiaomi από την επίσημη αντιπροσωπεία βγαίνει στα ίδια λεφτά με 64 gb και hd ανάλυση και πολύ χειρότερη κάμερα. Το θέμα είναι να σε βολεύει λόγο μεγέθους. Εγώ που χρησιμοποιώ μόνο το ένα χέρι ακόμα και το mi a3 είναι μεγάλο. Οπότε αν περνά ένα από τα δύο θα ήταν το μοτορολα. Όσοι φίλοι μου έχουν μοτορολα μου λένε έχει πέσει εκατό φορές κάτω και δεν έπαθε τίποτα. Σε αναβαθμίσεις δεν κολλάει όπως κάποια xiaomi. Το redmi 6 pro μετά από αναβάθμιση δεν επερνε τηλέφωνο. 2 βδομάδες μετά το διορθωσανε. Σ' αυτά τα φθηνά πιστεύω η καλύτερη ανάλυση και η κάμερα είναι το πιο βασικό. Αν πας και τα δεις τα κινητά και δοκιμάσεις τις κάμερες θα πεις ότι το μοτορολα θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον 400 ευρώ. Μεγάλη διαφορά στην εστίαση
giannis22k Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Εχω παρει το mi9 lite 128GB το οποιο τα εχει ολα με βαση τα δικα μου γουστα και στην τιμη που ηθελα Amoled οθονη (Corning Gorilla Glass 5 FHD) Μεγεθος οθονης Μπαταρια (4000mAh+fast charge 18W) Καμερες (καλες για τα δικα μου δεδομενα) και αρκετα καλο EIS (Electronic Image Stabilization) 3.5 Jack υποδοχη Ραδιοφωνο Επεξεργαστη SD710 Card Slot Type C Εγγραφη video 1080p στα 60fps Αν πουμε οτι εχει ενα αρνητικο ,αυτο ειναι το SAR,οπου και παλι ειναι σχετικο αυτο
subnigur0th Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 To Nokia 6.2 πως σας φαίνεται από επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής; Όπως είπα για την κάμερα δεν πολύ καίγομαι.
saruman123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, subnigur0th είπε To Nokia 6.2 πως σας φαίνεται από επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής; Όπως είπα για την κάμερα δεν πολύ καίγομαι. Δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα. Επίσης ο 636 είναι λίγο παλιός επεξεργαστής.
subnigur0th Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα. Επίσης ο 636 είναι λίγο παλιός επεξεργαστής. Ποπο καταντια η Νοκια να μην εχει service στην Ελλαδα. Τελικά σκεφτομαι αναμεσα στα Μi9 lite και Redmi note 8 pro.
chios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μην μπλεξεις με Mediatek, πήγαινε στο mi9 lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα