Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κορυφαίο Android Tablet πας σε Samsung Tab S6

Συμπαθητικότατο και το S5e. Απο'κει και πέρα χάος. (είμαι Huawei fan boy). Περιμένω να δω τι θα βγάλει η Huawei,γιατί κάτι γράφεται για ένα matepad που φένεται δυνατό και ενδιαφέρον. 

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stafaf είπε

Από τον 660 δεν είναι καλύτερος. Σχεδόν πουθενά. 

Δες ποσο διαφορα!!!

Χανει περιπου 30 δευτερολεπτσα απο τα compute test και τα κερδιζει εξ αιτιας της GPU.

Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες στο CPU test, αλλα η διαφορα στη 530 GPU απο την 512 ειναι απιστευτη.

1000 φορες τον 821. (προσωπικη γνωμη παντα)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, stafaf είπε

Από τον 660 δεν είναι καλύτερος. Σχεδόν πουθενά. 

Στη gpu είναι.

2 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Δες ποσο διαφορα!!!

Χανει περιπου 30 δευτερολεπτσα απο τα compute test και τα κερδιζει εξ αιτιας της GPU.

Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες στο CPU test, αλλα η διαφορα στη 530 GPU απο την 512 ειναι απιστευτη.

1000 φορες τον 821. (προσωπικη γνωμη παντα)

Αν δεν κάνεις "βαρύ" gaming στο tablet, τότε πολύ καλύτερη επιλογή ο 660. Τα περίσσοτερα προγράμματα θα επωφεληθούν από την ταχύτητερη gpu. Επίσης είναι ενεργειακά οικονομικός ΚΑΙ δεν ζεσταίνεται.

Συνολικά, θα έλεγα ότι καλύτερη επιλογή είναι ο 660 για τους περισσότερους χρήστες και ο 821 για τους gamers. Δεν είναι κακή επιλογή ο 821, αλλά 400€...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stafaf είπε

iPad είδες μόνο στο Πλαίσιο, πες αλήθεια. 

Όχι. Αντιθέτως μόλις οι φίλοι μου είδαν τo Surface στα Public του The Mall της Λευκωσίας που ήμασταν διακοπές δεν αγόρασαν ποτέ ξανά iPad.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Όχι. Αντιθέτως μόλις οι φίλοι μου είδαν τo Surface στα Public του The Mall της Λευκωσίας που ήμασταν διακοπές δεν αγόρασαν ποτέ ξανά iPad.

Έρωτας με την πρώτη ματιά ε;

Πολύ ρομαντικοί οι "φίλοι" σου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Έρωτας με την πρώτη ματιά ε;

Πολύ ρομαντικοί οι "φίλοι" σου. 

Οι 2 ήταν κοπέλες οποτε λογικό το βρίσκω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jophiel είπε

Στη gpu είναι.

Αν δεν κάνεις "βαρύ" gaming στο tablet, τότε πολύ καλύτερη επιλογή ο 660. Τα περίσσοτερα προγράμματα θα επωφεληθούν από την ταχύτητερη gpu. Επίσης είναι ενεργειακά οικονομικός ΚΑΙ δεν ζεσταίνεται.

Συνολικά, θα έλεγα ότι καλύτερη επιλογή είναι ο 660 για τους περισσότερους χρήστες και ο 821 για τους gamers. Δεν είναι κακή επιλογή ο 821, αλλά 400€...

Θα το θεσω ως εξης φιλε μου.

Ο 821 θα ανοιξει τα προγραμματα πιο αργα. Κατα ποσο? 3 δευτερολεπτα? Αντε σου βαζω 5.

Σε περιπτωση υπολογιστικων προγραμματων (πχ photoshop και αλλα) ναι ο 660 θα ειναι καλυτερος. Αλλα σορρυ κιολας, ενας σωστος χρηστης photoshop δεν θα εκανε ΠΟΤΕ δουλεια σε android tablet (και tablet γενικα).

Για τον λογο αυτο δεν με ενδιαφερει τοσο η CPU.

Απο την αλλη (για τον 660) - ΟΚ θα ανοιξει την εφαρμογη πιο γρηγορα αλλα εαν η εφαρμογη εχει να κανει με γραφικα τοτε θα υστερει σε ολο το χρονο που θα λειτουργεις την εφαρμογη. Η CPU πεφτει σε 2η και 3η μοιρα, οταν την ιδια στιγμη η GPU παραμενει στη 1η.

---

Μου θυμιζει το ολο σκηνικο αγορα λαπτοπ. Το πρωτο πραγμα που κοιτας ειναι εαν εχει dedicated καρτα γραφικων. Γιατι? Διοτι ειναι το μονο που μελλοντικα θα σου κανει το λαπτοπ αχρηστο. Μια αδυναμη CPU θα το κανει αργο. Μια αδυναμη GPU θα το κανει να μην τρεχει τιποτα με αξιοπρεπεια.

---

Δεν λεω οτι ο 660 δεν ειναι μια αξια CPU. Προς Θεου...

Αλλα ο 821 ειναι καλυτερος overall. Και ας ειναι 3-4 χρονια πισω. (Βλεπε Mi A2 vs OP3T)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε

Θα το θεσω ως εξης φιλε μου.

Ο 821 θα ανοιξει τα προγραμματα πιο αργα. Κατα ποσο? 3 δευτερολεπτα? Αντε σου βαζω 5.

Σε περιπτωση υπολογιστικων προγραμματων (πχ photoshop και αλλα) ναι ο 660 θα ειναι καλυτερος. Αλλα σορρυ κιολας, ενας σωστος χρηστης photoshop δεν θα εκανε ΠΟΤΕ δουλεια σε android tablet (και tablet γενικα).

Για τον λογο αυτο δεν με ενδιαφερει τοσο η CPU.

Απο την αλλη (για τον 660) - ΟΚ θα ανοιξει την εφαρμογη πιο γρηγορα αλλα εαν η εφαρμογη εχει να κανει με γραφικα τοτε θα υστερει σε ολο το χρονο που θα λειτουργεις την εφαρμογη. Η CPU πεφτει σε 2η και 3η μοιρα, οταν την ιδια στιγμη η GPU παραμενει στη 1η.

---

Μου θυμιζει το ολο σκηνικο αγορα λαπτοπ. Το πρωτο πραγμα που κοιτας ειναι εαν εχει dedicated καρτα γραφικων. Γιατι? Διοτι ειναι το μονο που μελλοντικα θα σου κανει το λαπτοπ αχρηστο. Μια αδυναμη CPU θα το κανει αργο. Μια αδυναμη GPU θα το κανει να μην τρεχει τιποτα με αξιοπρεπεια.

---

Δεν λεω οτι ο 660 δεν ειναι μια αξια CPU. Προς Θεου...

Αλλα ο 821 ειναι καλυτερος overall. Και ας ειναι 3-4 χρονια πισω. (Βλεπε Mi A2 vs OP3T)

Αρχικά, με αυτή τη φιλοσοφία καλός είναι και ο SD450, γιατί με πόση διαφορά θα ανοίξει την εφαρμογή σε σχέση με τον SD821 3-5 sec; Σιγά...

Επιπλέον, όπως πολύ σωστά έγραψες: κανένας δεν αγοράζει κινητό για να κάνει σοβαρή δουλειά πχ photoshop. To ίδιο ακριβώς ισχύει και για το gaming: ο κανονικός gamer παίρνει κονσόλα ή PC. Άρα τί σχέση έχει το πόσο καλή είναι η GPU; Στην περίπτωση αυτή, μάλιστα, μιλάμε για μία αξιοπρεπή gpu από πλευράς 660. Σίγουρα του 821 είναι καλύτερη, αλλά αυτό φαίνεται μόνο σε πολύ λίγα games στην πράξη.

Η πλειονότητα των χρηστών δεν κάνουν βαρύ gaming σε κινητό και ενδιαφέρονται περισσότερο για το πόσο καλά αποδίδει σε εφαρμογές καθημερινής χρήσης ή στο multitasking και εκεί είναι καλύτερος ο 660. Μετά προσπαθείς να με πείσεις ότι η GPU μετράει περισσότερο από την CPU; Σε καμία περίπτωση και ποτέ εκτός μίας εξαίρεσης: games. Εκεί είπαμε: κανένας σοβαρός gamer δεν παίζει σε κινητό.

Αυτό με το laptop έχει την ίδια ακριβώς λογική. Έχω laptop από το 2015 (i5 6200) με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (intel 520) και παιζει τα ΠΑΝΤΑ με αξιοπρέπεια (δουλειές γραφείου, internet, social media, multimedia κ.α.) ΕΚΤΟΣ από παιχνίδια. Δεν τον αγόρασα όμως για παιχνίδια. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η λογική σου θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο χρήστης είναι gamer. Τέτοιο πράγμα δεν ισχύει. Στα pc οι gamers είναι πολλοί, αλλά στα κινητά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πολλοί παίζουν, αλλά λίγοι πολύ βαριά παιχνίδια. Εξάλλου, ακόμα και η GPU του 660 είναι αξιοπρεπέστατη σε όλα τα games εκτός από κάποια μετρημένα στα δάχτυλα όπου πρέπει να κατεβάσεις γραφικά.

Ο 821 δεν είναι overall καλύτερος, παρά μόνο αν κάνεις βαρύ gaming. Overall καλύτερος είναι ο 660, γιατί είναι καλύτερος σε ΟΛΕΣ τις άλλες περιπτώσεις. Στο βίντεο που δίνεις δείχνει μία από τις χειρότερες υλοποιήσεις του 660 (MiA2) με την καλύτερη υλοποίηση στον κόσμο του 821. Δεν το λες και δίκαιο... Παρόλα αυτά δες λίγο τη διαφορά στο Antutu σε CPU: ο 660 έχει περίπου 75% καλύτερο score και εκτός της GPU κερδίζει σε όλα τα άλλα και μάλιστα με διαφορά. Πώς είναι overall καλύτερος; ΕΙδικά για το μέσο χρήστη.

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Μου θυμιζει το ολο σκηνικο αγορα λαπτοπ. Το πρωτο πραγμα που κοιτας ειναι εαν εχει dedicated καρτα γραφικων. Γιατι? Διοτι ειναι το μονο που μελλοντικα θα σου κανει το λαπτοπ αχρηστο. Μια αδυναμη CPU θα το κανει αργο. Μια αδυναμη GPU θα το κανει να μην τρεχει τιποτα με αξιοπρεπεια

Τόσα χρόνια ασχολούμαι με υπολογιστές, πρώτη φορά διαβάζω ότι αγοράζουμε laptop με πρώτο σκεπτικό την... dedicated κάρτα γραφικών. 

Το διαβάσαμε κι αυτό πρωινιάτικα. 

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mariosCS είπε

Τι λέτε ρε παιδιά; Μην καταλήξουμε παιδάκια στην αυλή του σχολείου. Από τις καλύτερες εταιρίες είναι η LG πλέον. Από v30 και μετά πιστεύω είναι πολύ respect. Άσχετα αν δεν έχει το hype κάποιων άλλων.

είμαι πολύ ευχαριστημένος με το V30 μου, αλλά 380 ευρώ (αν έρθει προς τα εδώ) δε νομίζω, ειδικά όταν βρίσκεις iPad στα 300+ ευρώ.

Δημοσ.

Με 360 πηραμε S5E πριν 3 μηνες. Για πιο λογο βγαζουν αυτο το πραγμα με 821 στα 400? Τους εμειναν 821 και ειπαν τι να τους κανουμε ας βγαλουμε κανενα tablet? Συνελθε LG οσο πας και χειροτερευεις.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, Ίων Δραγούμης said:

Για κορυφαίο Android Tablet πας σε Samsung Tab S6

Συμπαθητικότατο και το S5e. Απο'κει και πέρα χάος. (είμαι Huawei fan boy). Περιμένω να δω τι θα βγάλει η Huawei,γιατί κάτι γράφεται για ένα matepad που φένεται δυνατό και ενδιαφέρον. 

Γιατί το MediaPad M5 τι έχει? Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το S5e και πήρα το 2ο λόγω καλύτερης τιμής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...