Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Madness1 είπε

Σε tablet μόνο iPad 

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις επαγγελματίας στο Candy Crush ναι. 

Αν θες να κάνεις καμιά σωστή δουλειά πας σε Surface. 

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Καταρχήν, define "σωστή δουλειά". ..και πριν ξεκινήσεις το γράψιμο να θυμάσαι πως ίσως οι δικές σου ανάγκες διαφέρουν από των υπολοίπων.

Αυτά για τα iPad που - κι εδώ συμφωνώ απόλυτα - μαζί με τα Surface είναι τα μοναδικά tablet που αξίζει να κοιτάξει κανείς αν θέλει οτιδήποτε εκτός από το να παίζει Candy Crush - γι' αυτό, υπάρχουν τα Android powered tablets.

Επεξ/σία από Hellenicsun
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, x_vagos_x είπε

Η εικόνα που το δείχνει να τρέχει powerpoint σε περιβάλλον windows, καλλιτεχνική παρέμβαση;

μπορει να ειναι dual boot 😕

Δημοσ.

Δεν μπορεις να βάλεις 845 ή 855?...Βάλε ένα snapdragon 835 ρε αδερφέ και ρίξε λίγο τιμή. τι 821? όχι ότι δεν τραβάει...αλλά βάλε κάτι για να αξίζει να το πάρεις...

• Like 2
Δημοσ.

γιαυτο οταν πας να αγορασεις ταμπλετ σου ανεβαινει η πιεση 😤,

τα μισα εχουν παμπάλαιους επεξεργαστες, ξεστοκαρισμα φουλ,

αντε στα 150-200 που ειπαν ειναι οκ αλλα στα 400 δεν εχει νοημα..

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikaki71 είπε

LG μονο τηλεοραση ξανααγοραζω.Οτι αλλες οικιακες συσκευες εχω παρει εχω φαει ηττα.Απο κινητα,μεχρι πλυντηριο!!!

Κορεατο-παρέμβαση

Έχω την χειρότερη γνώμη για το κόστος service ανταλλακτικών  στα tablet της.

Έχω την προηγούμενη γενιά στο οκτάρι  tablet της.Ο μικρός το έριξε κάτω και έσπασε το  ντιτζιταΐζερ και όχι η οθόνη.Παιρνω τηλέφωνο το service της LG μου λέει δεν υπάρχει ξεχωριστό τζάμι αλλά πάει μαζί με την οθόνη μόνο.Και συνολικά με την αλλαγή κόστιζε όσο σχεδόν έκανε  καινούργιο το tablet παρά ένα εικοσάρικο.Μάλιστα ο ίδιος ο τεχνικός του επίσημου service μου είπε επί λέξει"δεν σε συμφέρει πάρε καινούργιο"

Πήρα καινούργιο αλλά όχι LG .

Πότε ξανά....

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, x_vagos_x είπε

Η εικόνα που το δείχνει να τρέχει powerpoint σε περιβάλλον windows, καλλιτεχνική παρέμβαση;

Δε σε πιανω? Το surface τι παραπανω εχει δλδ ως επαγγελματική συσκευή ? 😂 

3 ώρες πριν, ignome4 είπε

Μπράβο τους όμως το παλεύουν ακόμα!

Ναι... Που Πιο λευκή πετσετα απο τον snap του 1 821 πεθαινεις! 

Ποσες αναβαθμισεις λετε να πάρει? 😂 😂 😂 Αλλα γενικοτερα τα Android tablets ειναι μια επικη κωμωδία! 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosCS είπε

Τι λέτε ρε παιδιά; Μην καταλήξουμε παιδάκια στην αυλή του σχολείου. Από τις καλύτερες εταιρίες είναι η LG πλέον. Από v30 και μετά πιστεύω είναι πολύ respect. Άσχετα αν δεν έχει το hype κάποιων άλλων.

Πιες συσκευές είχες εμπειρία και το λες αυτό? Η χειρότερη εταιρία στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας είναι. Κακές κατασκευές προβλήματα άπειρα και κάνεις το σταυρό σου αν θα πέσεις σε καλή συσκευή. Αναβαθμίσεις ανύπαρκτες λύσεις προβλημάτων το ίδιο καμία υποστήριξη από καμία κοινότητα. 

Η LG έβγαλε κάποια στιγμή κάποια μοντέλα πετυχημένα αλλά ως εκεί. Η εμπιστοσύνη χάθηκε εντελώς με την πλήρη αδιαφορία της για τα άπειρα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις συσκευές της. 

Μακριά. Ούτε με κυάλια. 

Και κάποιος που επισήμανε για τις τηλεοράσεις της δεν ισχύει για τα φθηνά μοντέλα της. Χάλια και εκεί. 1-2 χρόνια ζωής λίγο μετά στην εγγύηση άπειρα τα προβλήματα. Χάλια ποιότητα κατασκευής και υπερτιμημένες και αυτές. 

Αν δεν έβγαζε τα oled panel θα είχε χτυπήσει χρεοκοπία. Σαν γνώση εμπειρία κλπ μπορεί να είναι από τις κορυφαίες αλλά υποστήριξη after sale είναι για τα μπάζα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πετσοκομμένο σε όλο σχεδόν το hardware , και το γεγονός ότι είναι LG με ότι συνεπάγεται για υποστήριξη και μελλοντικές αναβαθμίσεις, και σε αυτό το εύρος τιμής....πιστεύω υπάρχουν πιο ανταγωνιστικές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tokyo είπε

iPad είδες μόνο στο Πλαίσιο, πες αλήθεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...