Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΩ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλοί μου φορουμίτες καλησπέρα και καλή βραδιά.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Από το καλοκαίρι εως σήμερα έχω πρόβλημα με το ίντερνετ στο σπίτι που μένω. Αρχικά, η συμφωνία με την ιδιοκτήτρια ήταν μέσα στην τιμή του ενοικίου να περιλαμβάνεται το ίντερνετ. Κατά καιρούς έκλεινε το wifi τα βράδια (όταν το χρειαζόμουν δηλαδή) για να μην τους "χτυπάει η ακτινοβολία" όταν κοιμούνται. Υποτίθεται ότι πληρώναμε 60άρα γραμμή και είχαμε συνέχεια προβλήματα, είτε έπεφτε το ίντερνετ είτε ήταν πολύ αργό με αποτέλεσμα να μου πει να αποσυνδεθώ από το δίκτυο τους γιατί εγώ προκαλώ το πρόβλημα με τα βιντεάκια που βλέπω στο ΥΤ(!)... Κάποια στιγμή χαλάει εντελώς το ίντερνετ  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν καν, βρίσκουν πρόβλημα στα καλώδια του δικτύου της  και το διορθώνει. Βάζουν πάλι ίντερνετ και εμένα με αφήνουν στην απ'έξω λέγοντας μου ότι υπερφορτώθηκε το δίκτυο εξαίτιας μου (το 8χρονο ξαδέρφι μου έχει μεγαλύτερο IQ από αυτούς) γι'αυτό και χάλασαν τα καλώδια (όχι ότι το σπίτι είναι προπολεμικό και έχει περάσει υγρασία και στα θεμέλια του σπιτιού όοοχι). 
Τελικά συνδέομαι με την WIND και έρχεται ο χριστιανός να με συνδέσει στο ίντερνετ. Μετράει με ένα μαρκούτσι εκεί στην πρίζα του τηλεφώνου ίντερνετ γιοκ. Τελικά ξεκινώντας από την πρίζα και κινούμενοι προς τα έξω διαπιστώνουμε ότι έχουν ΚΟΨΕΙ το καλώδιο που οδηγεί στο εξωτερικό κουτί του ΟΤΕ. Η κάρχια η σπιτονοικοκυρά μου είπε πριν ένα μήνα ότι θα μου το συνδέσει. Δεν μπορώ άλλο να περιμένω όμως, χρειάζομαι ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τι να κάνω;  Πόσο θα μου στοιχίσει ένα ηλεκτρολόγος για ένα καλώδιο 20μ; Να της τα κρατήσω από το ενοίκιο; Βοηθάτε με παρακαλώ, κορασίς σε απόγνωση 😓

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσχημη φάση να πέσεις σε τσιφούτη/κομπλεξικό ιδιοκτήτη. Αν καλέσεις μόνη σου τον ηλεκτρολόγο και της πείς να τα δώσει αυτή αφού φτιάξει το πρόβλημα πιθανόν να σου αρχίσει τα "α αυτός που πήρες ήταν ακριβός, δεν πληρώνω τίποτα, έχω εγώ έναν ξάδερφο του κουνιάδου της γειτόνισσας που θα το έκανε τζάμπα αλλά περίμενα να κατεβάσει τα πρόβατα απ΄το βουνό".

Οπότε της λες ήρεμα οτι χρειάζεσαι εντός βδομάδας internet για την δουλειά σου, και εφόσον δεν το φτιάξει αυτή μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο θα καλέσεις εσύ ηλεκτρολόγο και θα της αφαιρέσεις την αμοιβή του από το ενοίκιο. Ακόμα καλύτερα να της το γράψεις σε ένα email. Και φυσικά να πάρεις απόδειξη από τον ηλεκτρολόγο αν τελικά έρθει.

Υπάρχει μια εξαιρετικά καλή λογική διατήρησης ψυχικής υγείας.

Όταν συναντάμε τρελούς ή καταλάβουμε ότι έχουμε συνεργαστεί με τρελούς, βάζουμε τα πόδια στην πλάτη και αρχίζουμε και τρέχουμε.

Λυπόμαστε που σού έτυχε κι αυτό, αλλά και να το λύσεις προσωρινά, θα δεις εν καιρώ ότι θα προκύψουν άλλα. Φύγε από το διαμέρισμα όσο είναι νωρίς, για να μην τρελαθείς.

18 ώρες πριν, Ελπινίκη23 είπε

Καλοί μου φορουμίτες καλησπέρα και καλή βραδιά.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Από το καλοκαίρι εως σήμερα έχω πρόβλημα με το ίντερνετ στο σπίτι που μένω. Αρχικά, η συμφωνία με την ιδιοκτήτρια ήταν μέσα στην τιμή του ενοικίου να περιλαμβάνεται το ίντερνετ. Κατά καιρούς έκλεινε το wifi τα βράδια (όταν το χρειαζόμουν δηλαδή) για να μην τους "χτυπάει η ακτινοβολία" όταν κοιμούνται. Υποτίθεται ότι πληρώναμε 60άρα γραμμή και είχαμε συνέχεια προβλήματα, είτε έπεφτε το ίντερνετ είτε ήταν πολύ αργό με αποτέλεσμα να μου πει να αποσυνδεθώ από το δίκτυο τους γιατί εγώ προκαλώ το πρόβλημα με τα βιντεάκια που βλέπω στο ΥΤ(!)... Κάποια στιγμή χαλάει εντελώς το ίντερνετ  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν καν, βρίσκουν πρόβλημα στα καλώδια του δικτύου της  και το διορθώνει. Βάζουν πάλι ίντερνετ και εμένα με αφήνουν στην απ'έξω λέγοντας μου ότι υπερφορτώθηκε το δίκτυο εξαίτιας μου (το 8χρονο ξαδέρφι μου έχει μεγαλύτερο IQ από αυτούς) γι'αυτό και χάλασαν τα καλώδια (όχι ότι το σπίτι είναι προπολεμικό και έχει περάσει υγρασία και στα θεμέλια του σπιτιού όοοχι). 
Τελικά συνδέομαι με την WIND και έρχεται ο χριστιανός να με συνδέσει στο ίντερνετ. Μετράει με ένα μαρκούτσι εκεί στην πρίζα του τηλεφώνου ίντερνετ γιοκ. Τελικά ξεκινώντας από την πρίζα και κινούμενοι προς τα έξω διαπιστώνουμε ότι έχουν ΚΟΨΕΙ το καλώδιο που οδηγεί στο εξωτερικό κουτί του ΟΤΕ. Η κάρχια η σπιτονοικοκυρά μου είπε πριν ένα μήνα ότι θα μου το συνδέσει. Δεν μπορώ άλλο να περιμένω όμως, χρειάζομαι ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τι να κάνω;  Πόσο θα μου στοιχίσει ένα ηλεκτρολόγος για ένα καλώδιο 20μ; Να της τα κρατήσω από το ενοίκιο; Βοηθάτε με παρακαλώ, κορασίς σε απόγνωση 😓

Να πας να βάλεις δική σου σύνδεση internet.

Στις 7/11/2019 στις 9:22 ΠΜ, l337 είπε

Να πας να βάλεις δική σου σύνδεση internet.

Αυτό έκανε,αλλά της προέκυψε άλλο πρόβλημα.

Η λύση είναι να πάρεις έναν ηλεκτρολόγο και να κάνεις τη δουλειά σου και να τελειώνει το θέμα..

• Moderators

Αν δεν αναφέρετε κάπου στο συμβόλαιο ότι θα σου παρέχει ίντερνετ δεν μπορείς να της ζητήσεις κάτι, αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού τότε μπορείς να της πεις να το φτιάξει, και αν δεν το φροντίσει σύντομα θα φέρεις ηλεκτρολόγο και θα τα κρατήσεις από το ενοίκιο (ιδανικό να στείλεις email η ακόμα και γράμμα συστημένο στην χειρότερη περίπτωση - κρατώντας αντίγραφο εννοείτε ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι όντως την ενημέρωσες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...