Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mchrisober είπε

ειχες icloud? νομιζω μπορεις να το κλειδωσεις η να το κανεις locate ειδικα εαν εχεις guest account στο μηχανημα.

Το κλείδωσα ναι αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι ήταν γνώστες του αντικειμένου και απλά θα άλλαξαν το δίσκο ή θα κάνανε κάποιου είδους factory restore. 

Δίπλα ακριβώς στο τραπεζάκι ήταν ένα παλιό android τηλέφωνο το οποίο πήραν, μαζί με το Apple Watch μου, το οποίο δεν ακούμπησαν, προφανώς επειδή ξέρουν ότι θα τους ήταν άχρηστο. 

Τη μία και μοναδική μέρα που ξέχασα φεύγοντας απ'το σπίτι βιαστικά τόσο το laptop όσο και το ρολόι, μπήκε κλέφτης, κύριος με κλειδί πασπαρτού σε πόρτα ασφαλείας. 

Τόσο τύχη.....

Πήραν επίσης το PS4 μαζί με όλα τα games και 2 controllers, ενώ το XBOX το αφήσανε ήσυχο.. προφανώς για να έχω κάτι να παίζω για παρηγοριά τί να πω...

Επεξ/σία από polaki
  • Sad 2
Δημοσ.

κακό, μακάρι να βρεθούν! Σε ποια περιοχή είσαι;

να ρωτήσω, επειδή δεν ξέρω, γιατί είναι άχρηστα τα κλεμμένα Apple Watch? Επειδή έχουν το Apple ID σου και θα είναι cloud locked σαν τα iPhone?

Apple ID δεν έχουν και τα MacBook?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DTsuras είπε

κακό, μακάρι να βρεθούν! Σε ποια περιοχή είσαι;

να ρωτήσω, επειδή δεν ξέρω, γιατί είναι άχρηστα τα κλεμμένα Apple Watch? Επειδή έχουν το Apple ID σου και θα είναι cloud locked σαν τα iPhone?

Apple ID δεν έχουν και τα MacBook?

Το watch ναι δεν ξεκλειδώνει. 

Το macbook να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.. ας μας πει κάποιος που ξέρει, αν πετάξουν το δίσκο και βάλουν άλλο, λειτουργεί αν δεν έχω κάνει unlock εγώ? Ή το πήραν μόνο για parts? 

Στη Βούλα έγινε το σκηνικό. CSI Voula, με δακτυλικά αποτυπώματα σε όλο το σπίτι.... :P

IMG_9912.JPG

Δημοσ.
7 ώρες πριν, polaki είπε

Το macbook να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.. ας μας πει κάποιος που ξέρει, αν πετάξουν το δίσκο και βάλουν άλλο, λειτουργεί αν δεν έχω κάνει unlock εγώ? Ή το πήραν μόνο για parts? 

Εκτός εαν είχες EFI lock (BIOS lock για να συνεννοούμαστε), μπορούν απλά να να κάνουν format...

Δημοσ.

κριμα ρε φιλε, πολυ ασχημο να σου ανοιξουν το σπιτι. εχε το νου σου εσυ μην εμφανιστει πουθενα. εγω θα επερνα ενα τηλεφωνο το support της Apple να ρωτουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mchrisober είπε

κριμα ρε φιλε, πολυ ασχημο να σου ανοιξουν το σπιτι. εχε το νου σου εσυ μην εμφανιστει πουθενα. εγω θα επερνα ενα τηλεφωνο το support της Apple να ρωτουσα.

Τίποτα δε θα κάνει η Apple...

Ίσως να το έβαζε το S/N εδώ: https://appleserialnumberinfo.com/Desktop/index.php

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mchrisober είπε

δεν ειπα οτι θα κανει κατι αλλα σιγουρα θα του δωσει περισσοτερες πληροφοριες απ οτι εγω κι εσυ.

Πολύ αμφιβάλλω ότι η Apple θα δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Δημοσ.

Κριμα ρε φιλε τι να πω, Προσφατα και εμενα εναν θειο μου τον εκλεψαν τα παντα Laptop, Κινητο τηλεοραση κ.α και να φανταστεις ελειψε για 25 λεπτα απο το σπιτι.

Δημοσ.

άσχετο - σχετικό
θα ήταν φρόνιμο να μάθουμε τι κλειδαριά είχε η πόρτα για να μεταφερθεί αντίστοιχο νήμα με τις πόρτες ασφαλείας ή είχε «κυκλοφορήσει» το κλειδί και υπάρχει περίπτωση κάποιος να το αντέγραψε;

*επειδή το έχω περάσει στο παρελθόν με iMac και ο κλέφτης είχε αφήσει τον εξωτερικό δίσκο στο κέντρο του γραφείου μου και τυλιγμένο το καλώδιο φόρτισης γύρω του, σαν να έλεγε «σου άφησα το αρχείο σου, μη κλαις»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...