therock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δεν αναφερομαι σε windows to go. Απλα Επειδη δε θελω να κανω δευτερο παρτιτιον ουτε να γεμισω το υπαρχον δισκο του λαπτοπ, θελω αποκλειστικα για το ιδιο συστημα να εχω ενα σκληρο που να τον κουμπωνω ως εξωτερικο και να μπαινω στα windows για να τον εχω για Gaming. Ιδανικα να ειναι και αυτος C να μην παρει D η αλλο γραμμα και δε θελω να επικοινωνει καθολου με το αρχικο δισκο που εχω τωρα μεσα στο λαπτοπ
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Όλα καλά, αλλά με το που έβαλες την ταμπέλα "Gaming" τα χαλάς όλα. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση windows σε εξωτερικό δίσκο αλλά οι ταχύτητες μεταφοράς usb είναι πολύ κατώτερες από τις εσωτερικές sata και δεν αναφέρομαι στις ονομαστικές αλλά στις πραγματικές ταχύτητες. Πάντως αν θέλεις να το επιχειρήσεις καν' το και πες εντυπώσεις. Έχω κάνει προσπάθεια και έστησα 7άρια σε usb stick με τον παρακάτω οδηγό και δούλεψε, απλά ήταν πολύ αργές οι ταχύτητες. http://woshub.com/removable-usb-flash-drive-as-local-disk-in-windows-7/
therock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Κοιτα σιγουρα δε θα ναι ποτε το ιδιο με το να ειναι συνδεδεμενος απευθειας ως sata σαν εσωτερικος αλλα δε μιλαμε και για στικακια που χουν αθλιες ταχυτητες. USB3 Με UASP θα ειναι η δυνδεση που δινειβπολυ καλες επιδοσεις Πολυ μανουτζαριδικο φαινεται ο προηφουμενος οδηγος. Εγω ειδα αυτο που φανταζομαι το ιδιο ειναι Δε καταλαβα γιατι εκανε 2 partition στο δισκο ενα b fat32 και ενα p ntfs. Στο πρωτο αποθηκευει τo boot information? Παντα με μεπρδευαν αυτα Μια τελευταια λυση ειναι να αποθηκευε τα παιχνιδια στον εξωτερικο αλλα -Παλι δε ξερω τι conflicts μπορω να δημιουργισω στο συστημα γιατι ναι μεν αποθηκευονται τα αρχεια στον εξωτερικο δισκο αλλα παλι γραφονται εγγραφες σε registry και temp folders στο os partition με τις εγκαταστασεις -Ηθελα να κανω συγκεκριμενες ρυθμισεις στο gaming os που να αφορα αποκλειστικα αυτο
manolis940 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, therock είπε Κοιτα σιγουρα δε θα ναι ποτε το ιδιο με το να ειναι συνδεδεμενος απευθειας ως sata σαν εσωτερικος αλλα δε μιλαμε και για στικακια που χουν αθλιες ταχυτητες. USB3 Με UASP θα ειναι η δυνδεση που δινειβπολυ καλες επιδοσεις Ιδανικά το USB 3,0 μπορεί να πιάσει 5 Mb/s που μεταφράζεται σε 625 MB/s . Δεν έχω βρει κάτι τόσο γρήγορο και αν βρω κάτι που για αρχή πηγαίνει γρήγορα, στα 2 λεπτά ζεσταίνετε ο ελεγκτής τους ή και για διάφορους άλλους λόγους πέφτει η ταχύτητα δραματικά. Αν πάντως πετύχει το πείραμα σου και παίξεις games σε usb 3.0 σκληρό, πες μας αρχικά τις games έπαιξες, πόση ώρα και ποιος είναι ο δίσκος που πέρασε αυτήν την σκληρή δοκιμασία!!!
therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 5Gb/s. Εγω παντως σε καλους δισκους εχω πιασει 110 και πανω MB/s. Τωρα ποσα θα πανε στο λειτουργικο και ποσα θα μεινουν για να τρεχεις το παιχνιδι δε ξερω. Οσον αφορα τις επιδοσεις ο δισκος μονο στα Loading screen μετα παιζει ρολο. Τωρα αν ζεσταινεται και πεφτουν και αλλο τα νουμερα και αν στρεσσαρετε δε το ξερω. Πολυ πιθανο και λογικο ομως μου ακουγεται. Εγω μεχρι στιγμης το χρησιμοποιω μονο για μεταφορες αρχειων, οποτε για μισαωρα που δουλευει το καλωδιο δεν ειχα προβληματα Δε ξερω τι λετε τελικα να κανουμε? Να κανω ενα δευτερο μικρο partition, και μετα να περναω τα παιχνιδια στους εξωτερικους, ωστε το λειτουργικο ωστε να τρεχει απο τον εσωτερικο
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 εχεις dvd rom?βγάλτο και βάλε δίσκο στην θέση του
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έβαζες έναν εσωτερικό 1tb δίσκο και τον χώριζες π.χ. στη μέση δε θα ήταν καλύτερα; Έτσι ούτε υποχωρήσεις θα έχεις σε ταχύτητες, ούτε προβλήματα. Είναι και αυτό που λέει ο Uk, να βάλεις δηλαδή ένα hdd caddy στη θέση του dvd και να βάλεις μέσα έναν δίσκο 2.5 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα