Vassub Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω είτε το Xiaomi mi smart band 4 ή ίσως και το mi band 3 για χρήση σε πισίνα. Ο λόγος που το θέλω είναι κυρίως για να μπορώ να δω αν στη διάρκεια που κολυμπάω έχω κάποια κλίση, sms, viber ή mail στο κινητό και δευτερευόντως να παρακολουθώ ίσως κάποιες από τις ενδείξεις που έχει. Κατανοώ ότι βάσει προδιαγραφών προορίζεται και για τέτοια χρήση, αλλά αναρωτιέμαι αν όντως έχει την κατάλληλη στεγανοποίηση για χρήση μέσα σε νερό για 45 λεπτά με μία ώρα. Ειδικά με προβληματίζει ότι φορώντας το στο χέρι, η επαφή του με το νερό κατά την κολύμβηση είναι αρκετά έντονη και απότομη. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι ποια απόσταση θα μπορώ να έχω το κινητό για να έχουν επαφή. Τέλος, για τις χρήση που το θέλω, πιστεύεται θα με καλύψει και το προηγούμενο μοντέλο ή αξίζει να δω μόνο για το 4? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
james9tito Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δεν κανει για αυτη τη δουλεια. Το 3 στον 1,5 χρονο αρχισε να εχει θεματα, δεν φορτιζε, επεσε η φωτεινοτητα κλπ. Το φορουσα και οταν εκανα μπανιο και στη θαλασσα το καλοκαιρι . Εκτος αυτου δε νομιζω οτι σε καλυπτει η εμβελεια για να εχεις ειδοποιησεις. Καλυτερα πηγαινε στο bip , το εχω παρει στη γυναικα μου και το βαζει πισινα , θαλασσα , μπανιο. Δεν εχει κανενα προβλημα και το εχει περιπου 1 χρονο και παραπανω.
Vassub Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Επειδή δεν έχω επαφή, εννοείς το Xiaomi Amazfit Bip? (τώρα το έψαξα να το δω) Το bip είναι λες πιο ανθεκτικό για κολύμπι λες? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από Vassub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα