k_w_t Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Για να μην μπλέκουμε στο άλλο τοπικ με τις τρελές ιστορίες με τρελούς πελάτες. Ας γράφουμε εδώ οτι τρελό μας έχουν πει τηλεφωνητες /τριες είτε από εξυπηρέτηση πελατών είτε από τηλεφωνικές πωλήσεις ... Εαν μπορεί κάποιος mod να τα μεταφέρει εδώ...... 1 1
d_gkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) -παρακαλω;!; +Καλημέρα σας. Καλώ απ' την εταιρία "τάδε" για να αναβαθμίσουμε το τηλέφωνο σας.* (Ξεκινάω τρολαρισμα) -αληθεια!;!;!;!; Σταθερο ή κινητό; +Και τα 2 -ωραια! Θα χρειαστεί καλώδιο ή θα γίνουν οι αναβαθμίσεις ΟΤΑ; +Θα το αναλάβουμε εμείς! -ας το προχωρήσουμε. Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω. +Βεβαίως, σας ακούω -θα χάσω τα δεδομένα μου, πρέπει να κρατήσω back up, θα πάρουν τις τελευταίες εκδόσεις και αν ναι ποιες είναι; (Και λοιπές παρόμοιες ερωτήσεις) +Αχ συγνώμη δε σας κατάλαβα. *-δε πειράζει κοπέλα μου, απλά με ειπες για αναβάθμιση τηλεφώνου και δεν ανέφερες πουθενά ότι μιλάς για προγράμματα συμβολαίου και λοιπά. +Χίλια συγνώμη που δε το είπα στην στην αρχή -δε χρειάζονται συγνώμες απλά λίγο προσοχή στο τι και πως πουλάς (να αναφέρω ότι έκανα και εγώ την ίδια δουλειά κάποτε και καταλαβαίνω τι τραβάνε οι τηλεφωνητές σε παρόμοιες θέσεις) Δεν ενδιαφέρομαι για καμία αναβάθμιση, καλή συνέχεια +Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες, καλημέρα (Όλα τα παραπάνω σε μικρή χρονική διάρκεια, δεν "έκαψα" τον χρόνο της) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από d_gkal 3 2 1
andrapos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Πριν περίπου 2 χρόνια με παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό.. -Καλημερα σας,τηλεφωνώ από τη vodafone.Θα θέλατε να έχετε τηλέφωνο και ίντερνετ με 2 ευρώ το μήνα; -Οχι,δεν ενδιαφέρομαι.. -Μα γιατί; -Γιατι πληρώνω λιγότερα; -Ποσο πληρώνετε δηλαδή; -1 ευρώ το μήνα. -Μα δεν γίνεται τηλέφωνο και ίντερνετ με 1 ευρώ το μήνα! -Γιατί γίνεται με 2; -Κοιταξτε κύριε,δεν έχω όρεξη για αστεία.. -Μα εσείς με πήρατε και μου λέτε μαλ..ες.. -τουτ τουτ 1
Otter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Story 1: Σκάει τηλέφωνο από Cosmote για διαφήμιση Τηλεπωλητής: - Γεια σας, ο κ. Όττερ; Εγώ: - Μάλιστα, ο ίδιος - Σας καλώ για μια νέα απίστευτη προσφορά - ναι πείτε μου. -Αφορά το cosmote tv μόνο με 10 ευρώ παραπάνω το μήνα -Ε σας ευχαριστώ αλλά δεν πολυβλέπουμε τηλεόραση και είμαστε ικανοποιημένοι με ότι έχουμε ήδη. -Μα είναι πολύ καλή προσφορά, 10 ευρώ!! Δεν θα βρείτε φθηνότερα αλλού. -Έχω νετφλιξ δίνοντας 5 ευρώ το μήνα -Α, ε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. τουτ τουτ τουτ ==================================================== Story 2: Παίρνω εγώ τηλέφωνο για τεχνική υποστήριξη στην cosmote. Σύντομο backstory. Είχαμε βάλει 24άρα γραμμή adls που είχε κλειδώσει γύρω στα 12-13mbps. Είχε πάει η μάνα μου σε κάποια φάση σε κατάστημα της Cosmote και της πρότειναν μια προσφορά για OTE TV. Έ, δέχτηκε και εκανε ετήσιο συμβόλαιο με αυτή τη χαζομάρα. Ξέρω ότι δεσμεύνουν 2-3MB της γραμμής για να παίζει το OTE TV smooth χωρίς να έχει lag κτλ, αλλα μυρίζομουν ότι θα γίνει η μακακία. Οπότε παρατηρώ το ίντερνετ αρκετά αργό να έχει γίνει, ακόμα και με κλειστά τα του ΟΤΕ Τν. Παίρνω 2-3 τηλέφωνα στην τεχνική, ο καθένας μου έλεγε το μακρύ του και το κόντο του. Μπαίνω στα settings του router και βλέπω την ταχύτητα κλειδωμένη στα 8mbps για κάποιο λόγο. Οπότε ξαναπαίρνω: Τεχνικός: - Γεια σας, είμαι η ΔενΕχωΙδεαΤιΚανω, πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω; -Γεια σας, είμαι ο τάδε, έχω ξανακαλέσει για το πρόβλημα και μπλα μπλα μπλα -Δοκιμάστε να κάνετε ρεσταρτ το ρούτερ κτλ. -Έχουν γίνει αυτά ήδη. Παρατήρησα όμως ότι η γραμμή έχει κλειδώσει στα 8mbps. Γιατί έχει γίνει αυτό; -Που το ξέρετε εσείς αυτό; -Στα settings του router, δεν είναι και κάτι δύσκολο, είμαστε του τομέα... -Α, ε θα το δηλώσω σαν βλάβη και θα σας ενημερώσουμε. Την επόμενη μέρα η γραμμή επανήλθε κανονικά στα 12mbps... 😶 3
jennyV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Απο Cosmote, όπου έχω εδώ και πόσα χρόνια καρτοκινητη με φοιτητικο πακέτο που μου δίνει 1000' προς όλους , πολλά mb που αρθροιζονται και γενικα με συμφερει πολύ καθώς βάζω μόνο ΜΙΑ καρτα το μήνα που τότε κοστιζε 10ευρω. Υ. - Καλημερα απο cosmote τηλεφωνω για μια προσφορα Ε.- Ευχαριστω δεν ενδιαφέρομαι. Υ.-Μα ακουστε με σας συμφερει πολυ η προσφορά μου , τώρα ξοδευετε πολλά. Ε- Εχω το φοιτητικο πακετο , με συμφερει πολύ συγγνώμη δεν ενδιαφερομαι Υ- Μα με το καρτοσυμβολαιο στο ταδε προγραμμα θα πλήρωνετε μονο 18 ευρω για (σαφώς λιγότερες) υπηρεσιες, τώρα με τις ΔΥΟ καρτες που βαζετε σας βγαίνει 20 ευρω το μήνα. Ε- (που άρχισα να εκνευρίζομαι) Τι εννοείται κυρία μου, μία καρτα το μήνα βαζω. Υ- Μα σας λέω πως βαζετε δύο και ξοδευετε πολλά Ε- Κυρία μου, μία καρτα βάζω αυστηρα καθε μήνα τι λέτε; Υ-(με πολύ επιτακτική φωνή) Μου λέτε δηλαδή ότι σας λέω ψέματα; Ε- (πλέον νευριασμένη) Μου λέτε ότι δεν ξέρω τι κάνω; Υ-..... Ε.- καλη σας μέρα. Ηξερα με κάθε βεβαιότητα ότι έβαζα ΜΟΝΟ μια κάρτα γιατί ήταν η εποχή που τα λεφτα μου ήταν υπολογισμενα μέχρι και το τελευταίο ευρω. Δεν καταλαβαινω πως νομίζουν ότι μπορούν να πουλήσουν με αυτό τον τρόπο, πραγματικά. 8 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα