babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Κύριοι μαζί με την καλημέρα μου , τα φώτα σας στο εξής . Αλλάζοντας σε καινούργια συσκευή , έγιναν οι απαραίτητες συνδέσεις σε λογαριασμούς Google κλπ , παρόλαυτα ενώ στην παλιά συσκευή το Google photos σαν εφαρμογή βλέπει το σύνολο των φωτογραφιών , στην καινούργια δεν συμβαίνει αυτό . Εννοείται πως έχω κάνει ήδη διαγραφή της μνήμης cashe στην εφαρμογή , όχι όμως στα data , αναγκαστικές διακοπές κοκ . Όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη , ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .
amanesrr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα, για να μπορέσεις να τις δεις και στην αλλη συσκευη είναι απαραίτητο να έχουν ανέβει στην google οι φωτογραφίες... Άμα μέσω browser πας στο https://photos.google.com/ τις βλέπεις από εκεί; Κάνοντας φυσικά σύνδεση με το ανάλογο account...
babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, amanesrr είπε Καλημέρα, για να μπορέσεις να τις δεις και στην αλλη συσκευη είναι απαραίτητο να έχουν ανέβει στην google οι φωτογραφίες... Άμα μέσω browser πας στο https://photos.google.com/ τις βλέπεις από εκεί; Κάνοντας φυσικά σύνδεση με το ανάλογο account... Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , καταλαβαίνω τι λέτε , θα το δοκιμάσω , όμως από την στιγμή που εμφανίζονται τοπικά θεωρητικά έχουν ανέβει στην Google . Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από babisskg
amanesrr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, babisskg είπε Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , καταλαβαίνω τι λέτε , θα το δοκιμάσω , όμως από την στιγμή που εμφανίζονται τοπικά θεωρητικά έχουν ανέβει στην Google . Θεωρητικά θα πρέπει στο κινητό με τις φωτογραφίες στις ρυθμήσεις του google photos να είναι ανοιχτο το Backup & Sync Πάνω αριστερά στο google photos πατας τις 3 γραμμούλες, Settings, Backup & Sync
babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, amanesrr είπε Θεωρητικά θα πρέπει στο κινητό με τις φωτογραφίες στις ρυθμήσεις του google photos να είναι ανοιχτο το Backup & Sync Πάνω αριστερά στο google photos πατας τις 3 γραμμούλες, Settings, Backup & Sync Ευχαριστώ για την βοήθεια , νομίζω πως έχει γίνει και αυτό , βέβαια δεν θυμάμαι αν το Google photos βλέπει και τοπικά τις εικόνες μέσα στην συσκευή , άσχετα αν αυτές έχουν ανέβει η όχι , οπότε πρέπει να ξεκινήσω από κει που θα δώσει την απάντηση που ζητάω , δυστυχώς η συσκευή είναι της κόρης μου και δεν έχω πλήρη αντίληψη των ρυθμίσεων .
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δείχνει και τις φωτό που δεν έχουν πρόλάβει να ανέβουν στο cloud
babisskg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δείχνει και τις φωτό που δεν έχουν πρόλάβει να ανέβουν στο cloud Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια , φαίνεται πως οι εικόνες δεν έχουν ανέβει στο δίκτυο , οπότε το πράγμα έχει πλέον την εξήγηση του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα